34. kolo
22.04.2006 18:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Villarreal CF - Real Sociedad 0:2

Z LM unavený Villarreal podlehl doma San Sebastianu a díky umístění v lize asi příští rok hrát evropské poháry nebude. Domácí šetřili prakticky všechny své klíčové hráče na Arsenal. Debut si odbyli Oscar Lopez a Nino Ibarra. Real šel do brzkého vedení, když Viera udělal chybu, když propustil do sítě nepříliš tvrdou střelu Mikela Alonsa. Za Villarreal kontroval z trestného kopu Roger, ale přestřelil Riesgovu branku. O pět minut později hlavičkoval po centru Nova Labaka, ale vedle branky. Druhý gól hostí pak dal přízemní střelou z trestného kopu Mark González a bylo prakticky po zápase. Po hodině hry vyslal do šance Roger střídajícího Forlána, ale ten zakončil mimo. Na druhé straně zakončoval odražený míč těsně vedle Skoubo. Gólman San Sebastianu si pak poradil i s halfvolejem Guayreho i s pokusem Héctora Fonta.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (6)

Přidat komentář
Marv

Villarreal na podzim

....................Dudek.....................

Salgado....Venta..Perea...Aruabarena

... ........Senna.....Tachinardi............

...............Riquelme......................

Baros........Forlan...........Fred.......

Reagovat
Xavi

Hlavně nééé Baroš!!!

Reagovat
Marv

Proc ne??Do spanelska by se hodil

Reagovat
Xavi

Prosím tě, vždyť je to kopyto! Nevím jakou vlastností by se hodil do Španělska?

Reagovat
Marv

Jeho styl hry je rozhodne lepsi pro spanelsko ligu nez pro anglickou

Reagovat
Marv

Co to tam dal za tym???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele