8. kolo
23.10.2005 17:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Villarreal CF - RCD Mallorca 3:0

Villarreal si poradil rozdílem třídy s Mallorkou a ponechal ji na chvostu tabulky. Ostrované navíc vypadli z poháru s Alcoyanem a kouč Cúper nemá příliš pevnou pozici. Do vedení přitom mohli jít hosté, když Borja nacentroval na Doniho, ale ten zblízka minul branku. Villarreal byl úspěšnější, když Cazorlův roh dopravil do sítě playmaker Román. O sedm minut později nepřesně hlavičkoval po Jonásově trestném kopu hostující Iuliano. Domácí byli efektivnější, Román poslal míč José Marimu a ten přidal zblízka hlavou druhý gól. Další možnosti spálili Cazorla a Sorín. Předposlední šanci první půle měl Doni, ale ani on nepřekonal domácího gólmana Vieru. Skóre poločasu završil Forlán, když trefil nejprve tyč, dorážka už mířila do sítě. Villarreal zahrozil v druhé půli pokusy Rogera a José Mariho, Prats však byl na místě, Forlán střílel mimo. Alespoň snížit mohl Okubo, ale Viera si udržel čistý štít.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele