16. kolo
18.12.2005 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - Getafe CF 2:1

Villarreal si poradil s Getafe a drží se na dohled předním příčkám, naopak Getafe po slibném startu zažívá útlum. První šanci měl domácí útočník Forlán, ale Calatayud byl připraven. O tři minuty později šlo naopak do vedení Getafe. Gavilán zleva centroval, ve vápně byl volný Riki a překonal gólmana Vieru. Villarreal šel za vyrovnáním, po přihrávce Forlána vychytal Calatayud José Mariho, těsně před koncem půle vyrovnal z báječně povedeného trestného kopu Román Riquelme. Domácí vstoupili do druhé půle nabuzeni gólem, před Forlánem musel opět zasahovat Calatayud. Poradil si i s pokusem Gonzala. Po necelé hodině hry byl ale už bezmocný, když Román vysunul do uličky Forlána a ten vystřelil Villarrealu vedení. Na druhé straně vychytal Rikiho Viera. Domácí dohrávali v pohodě, spálené šance Guayreho i Forlána je tak nemusely mrzet.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*martin

tipuji 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele