22. kolo
05.02.2006 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Villarreal CF - Cádiz CF 1:1

Cádiz remizoval na Villarrealu, svou branku vstřelil už v první minutě zápasu. Domácí byli oslabeni o José Mariho i Romána Riquelmeho. Obrana domácích ještě spala, když Estoyanoff našel přesně Medinu a ten překonal gólmana Vieru. Cádiz hrál v pohodě, po pasu Raúla Lópeze pálil vedle Estoyanoff, mezi tyče se netrefil ani Benjamín. Mirosavljevič trefil dokonce břevno. Villarreal se otřepal až v závěru půle. Skákavý centr Guayreho hlavičkoval Senna, ale obrana míč ztečovala do bezpečí. Další přesný pas Guayreho nedokázal zakončit Cazorla. Po hodině hry bylo srovnáno, když Forlán poslal přesný pas střídajícímu Callejovi a ten dostal míč za Armandova záda. O pár okamžiků později měl Calleja další šanci, ale tentokrát hlavou minul, stejně se vedlo i v poslední šanci zápasů Forlánovi.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*PUYOL

Dufam,ze to zvladnete

2:0

Reagovat
Xavi

V posledních zápasech je Villareal dost impotentní ve střílení branek. A to měl v minulé sezóně ve svých řadách nejlepšího střelce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele