29. kolo
22.03.2006 20:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Villarreal CF 1:1

Castellónské derby mezi Valencií a Villarrealem skončilo remízou. Hosté však mohli vyhrát, Román Riquelme ale nedal penaltu a Caňizares tak prodloužil svou sérii chycených penalt na celých sedm! Do sestavy domácích se vrátil Miguel, v útoku hrála trojice Aimar, Villa a Mista. Těsně před přestávkou byl domácím vyloučen Angulo a jeho celek remizoval ve čtvrtém zápase po sobě. Na úvod střílel mimo Baraja, na druhé straně chytil Forlánův pokus Caňizares. Hostující gólman Viera zase zneškodnil ránu Misty, po rohu Villy hlavičkoval vedle branky Albiol. Stoper žlutých ponorek Quique Alvarez to zkusil zdálky ale nepřesně. Baraja dopadl lépe, zahrával trestný kop z podobné vzdálenosti, míč obkroužil zeď a skončil za Vierovými zády. Po Románově pasu mohl vyrovnat Senna, ale gólman Che mu zkušeně zmenšil střelecký úhel.

Na sklonku poločasu byl za druhý tvrdý faul vyloučen domácí Angulo. Úvod do druhé půle obstaral nepřesným pokusem zdálky opět Román, před opačnou brankou chybělo Miguelovi jen málo aby zvýšil. Villarreal své početní převahy nakonec využil. Po pasu Franca se Forlán ještě neprosadil, skóroval o minutu později po přihrávce od Romána. Vrátit domácím vedení mohl dvakrát Aimar, jeho první střela ale byla zblokována, druhá lapena Vierou. Pak zahrál rukou ve vápně Marchena a Román kopal penaltu. Šanci strhnout zápas pro hosty ale nevyužil, Caňizares mu ji chytil. Na druhé straně volal po penaltě Aimar, ale místo toho dostal žlutou kartu.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*PUYOL

Dalsia remiza Valencie,vyhra Barcy ,prehra Realu a sme MAJSTRI

Dufam,ze netopieri skoncia druhi

Reagovat
HOST*

Ty kravo to bude match

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele