17. kolo
21.12.2005 21:00 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - RCD Mallorca 3:0

Valencia porazila rozdílem třídy Mallorku a přezimuje jako třetí tým průběžné tabulky. Všechny tři branky padly v druhé půli. Návrat kouče Cúpera na bývalou štaci tak nebyl úspěšný. Valencia nastoupila v obvyklé sestavě, jen místo zraněného Ayaly, který musel na operaci, nastoupil v obraně Albiol.

Domácí měli od začátku převahu. První příležitost měl domácí Baraja, ale vypálil z trestného kopu nad. Agilní Vicente se uvolnil na levé straně, nacentroval na Aimara, ale jeho střelu zneškodnil gólman Prats. Mallorka to zkusila jen zdálky, ale pokus Aranga nebyl příliš nebezpečný. Těsně před přestávkou neuspěl s trestným kopem ani Vicente.

Start do druhé půle měla Valencia perfektní. Vicenteho centr hosté odvrátili jen k Albeldovi a ten už otevřel skóre. Domácím se začalo lépe dýchat, po Aimarově centru ještě dokázal Prats skvěle vyrazit povedený volej Vicenteho, na akrobatickou dorážku Davida Villy však už byl krátký. Argentinec Aimar měl prsty i ve třetím gólu. Našel si prostor na pravé straně a jeho centr využil střídající Fabio Aurelio. Cestu do sítě našly ještě střely Angula a Regueira, ale obě branky nebyly uznány pro ofsajd.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pekny vysledok, ale ten Angulo! To si euvedomil ze je v ofsajde?

Reagovat
Xavi

Angulo to nezvládl!!! Jinak kromě pěkného výsledku taky krásné goly!!! Nevíte náhodou někdo proč se před zápasem držela minuta ticha???

Reagovat
smazaný uživatel

Di Vaio po sezoně do Monaka za 6 mio, Coloccini teď k nám za 6 mio - to by byl dobrý kšeft

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele