35. kolo
30.04.2006 17:00 CET
3 : 0
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Deportivo Alavés 3:0

Valencia si s přehledem poradila s Alavésem a hájí si teoretickou naději na zisk titulu. Ve středu její obrany opět nastoupil Marchena, když Albiol zastoupil vykartovaného Albeldu v záloze. Do sestavy se vrátil i Aimar. Villa dal jeden gól a Eto'ovi se v soutěži Pichichi přiblížil na jedinou branku. Zápas odstartovala nepřesná střela hostujícího Carpintera, ale pak už otěže převzali domácí. Po pasu Aimar zamířil v dobré šanci mimo Regueiro, Barajovu střelu chytil Costanzo. Po souboji s Ayalou upadl ve vápně Nené, ale penalta se nepískala, naopak sudí viděl Neného hraní rukou. Regueiro spálil i svou další šanci, gól Villy neplatil pro ofsajd.

Pak poslal dlouhý míč do vápna Aimar a zcela volný Baraja posunul míč kolem Costanza do branky a Valencia vedla. Další Villovu střelu Costanzo vyrazil, pak se individuálně prosadil Moretti a přihrál do jasné šance Aimarovi a stav byl o dvě branky. Akce šla přes Regueira, který byl v ofsajdu, ale hrálo se dál. Pak zahrozil Alavés, ale proti střele Bodipa dobře zasáhl Caňizares. Třetí gól přidal Villa z penalty, když ve vápně fauloval Mena Angula. Korigovat mohl Nené, ale proti jeho střele levačkou se opět vytáhl domácí gólman. Na hřiště se po čase podíval i Kluivert a stihl jednu hlavičku nad.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (8)

Přidat komentář
Marv

bez branek

Reagovat
HOST*Pajec

Ani náhodou.....minimálně 2:0 pro Valencii....

Reagovat
HOST*stanik

marv ty mas asi nejake kompleksy man get bfucking real!!!!

Reagovat
HOST*

ja si tiež myslím, že ten marv je nejaký zakomplexovaný

Reagovat
HOST*Vincent

Villa 3 a z Etoa bude oběšenec

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 pro Valencii Aimar hattrick

Reagovat
HOST*head

pekne si sa trafil s tym skore, aj s aimarom, skoda ze iba jeden dal.

Reagovat
HOST*Pajec

Beztak kdyby Aimara a Villu nevystřídal tak by ten hattrick dal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele