31. kolo
02.04.2006 17:00 CET
5 : 3
(3:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Cádiz CF 5:3

V duelu Valencie s Cádizem padlo neuvěřitelných osm branek, domácí si připsali tři body. Za Valencii se dvakrát trefili Angulo a Villa, v základní sestavě tentokrát chyběl Albiol, kterého nahradili Albelda, Marchena či Navarro. Po pěti měsících se na hřiště na půl hodiny vrátil Edu! Už v první minutě pálil na branku hostí Angulo, od tyče se míč odrazil k Mistovi, ten našel u tyče volného Villu a ten otevřel skóre! Záhy však vyrovnal skóre zápasu Enrique. Po půlhodině hry dolétl centr hostí až k Lobosovi, tomu ale na poslední chvíli míč zakopl jeden z obránců. O tři minuty později přihrál centrovaný míč k Angulovi Aimar a a záložník se trefil za Limiova záda.

Třetí gól Che dal po centru Angula hlavou Navarro. Hostující Jonathan Sesma se ocitl ve vápně na zemi a velmi se zlobil, že nebyla pískána penalta. Po změně stran se pěkně svého strážce zbavil Aimar, ale pak vystřelil těsně vedle tyče. Na Villovu přihrávku Angulo nedosáhl jen těsně, když by mohl střílet do odkryté branky. Čtvrtý gól Valencie dal po pěkném uvolnění se opět Angulo. Po centru na vzdálenější tyč opět snížil hlavou Sesma. Po další pěkné akci domácích dal jejich pátý gól Villa. Skóre završil z trestného kopu opět Sesma. Jonathan Sesma mohl v tomto duelu bez obran dosáhnout i hattricku, ale další velké šance už nevyužil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Aspon boda by cadiz mohl vybojovat 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Jsi ujetý?Jasná 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele