37. kolo
06.05.2006 22:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Atlético Madrid 1:1

Valencia remizovala s Atlétikem Madrid, má jistotu předkola LM příští rok, ale horší pozici než Real ve vybojování druhého místa v tabulce, které znamená automatickou účast v základní skupině. Oba celky nastoupili v nejsilnějších sestavách, v dresu Che odehrál 30 minut loučící se Carboni, 20 minut rekonvalescent Vicente. Valencia začala lépe, na Villův pas si naběhl Regueiro, ale jeho střelu zneškodnil Leo Franco. Při další akci prolomil "Guaje" Villa ofsajdovou past soupeře a gólman Atlétika ho fauloval. Sám postižený penaltu proměnil a dorovnal klubový rekord Kempése v počtu vstřelných branek v jedné sezoně. Brzo ale bylo vyrovnáno. Trestný kop Antonia Lópeze našel na zadní tyči zcela nekrytého Maxiho a ten nadvakrát překonal Caňizarese.

Po zákroku domácího Morettiho na Maxiho se mohla kopat penalta, sudí ale nechal pokračovat ve hře a odražený míč poslal Kežman nad. V poslední šanci první půle byl po Villově centru aktivní Regueiro, ale i tentokrát selhal. Po změně Regueiro opět nedal, tentokrát trefil levačkou jen tyč! Pak upadla hra do průměru, Atlétiko drželo míč a nepouštělo Valencii do šancí. Po akci Albeldy netrefil branku Villa. Hosté mohli nakonec i vyhrát, ale hlavičku debutanta Julian Vary na vzdálenější tyči po centru Antonia Lópeze Caňizares vyrazil nad břevno.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výhra Valencie 3:1. Aimar hattrick......

Reagovat
Marv

0:1 Aimar-ČK,spatnej vykon....

Reagovat
Marv

Gol da Torres

Reagovat
HOST*

aimar bud kapitan ..................ale lavicky

Reagovat
Marv

3. misto je taky dobry

Reagovat
HOST*ches

a marw jw kokot

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele