15. kolo
10.12.2005 20:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Athletic Bilbao 1:1

Valencia potvrdila svou domácí mizerii, když jen remizovala s Athletikem Bilbao. Hosté získali z posledních deseti vzájemných zápasů na Mestalle jen dva body, tentokrát nebyli daleko od výhry. V základní sestavě Valencie nastoupil na místě stopera vedle Ayaly Albiol, ve středu hřiště nahradil distancovaného Albeldu Fabio Aurelio. Athletic nastoupil s defenzivní taktikou a s brejkovými hráči na hrotu svého útoku.

Valencia začala útočně, Aranzubía řešil střely levačkou od Angula s Vicentem, neuspěl ani Villa. Bilbao hrozilo jen z brejků a Yesteho standardních situací. Domácí tlak byl ale spíše platonický, na druhé straně minul branku z trestného kopu Luis Prieto. Do druhé půle vletěla Valencia jako uragán, Aimar trefil utěšenou střelou tyč Aranzubíovy branky. V době největší převahy domácích se ale trefil Etxeberría. Útočník zakončil z pomezí penaltového puntíku trestný kop Orbaize.

O dvě minuty později byl vyloučen hostující Tarantino, Bilbao už jen bránilo, ale podržel je gólman Aranzubía. Vychytal totiž velké šance Villy i Misty. Domácí alespoň vyrovnali, když po akci Baraji s Aimarem zblízka doklepával do branky míč Vicente. V horkých závěrečných minutách si už Valencia gólové příležitosti nevypracovala, naopak ještě ztratila zraněného Kluiverta.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bilbao není moc nebezpečný, pokud neuděláme hloupou chybu po který inkasujeme tak to musíme zvládnout!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bilbao rozbijeme aspon 3 golovym rozdielom

Reagovat
HOST*Vincent

opět ztráta doma, náš systém (jestli nějaký je) je stále neučinný

Reagovat
HOST*EL Markos

Flores ma na výběr 4kvalitní utočníky (Villa,Kluivert,Mista a Hugo Viana) a staví na hrot Aimara, kterému to nesvědčí. Viděl jsem tento zápas a měli jsme na vrch. Valencia GO ! ! !

Reagovat
HOST*deaf

Kde si videl ten zapas???

Reagovat
HOST*EL Markos

Na digitálním satelitu to vysílala Srbská televize.

Reagovat
HOST*dejvi_vcf

Hugo Viana?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele