21. kolo
29.01.2006 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Villarreal CF 2:0

Sevilla porazila Villarreal a přeskočila ho v tabulce. Trefili se oba útočnící Luis Fabiano a Kanouté, na hřiště se dostal i uzdravený Sevillan Saviola. Hosté přitom začali lépe, ale Santi Cazorla střílel dvakrát mimo branku, Arruabarrenovu šanci lapil Palop. Na druhé straně vysunul Fabiano Adriana, ale i on byl nepřesný. Střelu Kanoutého ještě hostující gólman Viera měl, po centru Daniela Alvese se už trefil Luis Fabiano. Zvýšit mohl Maresca, ale Viera jeho hlavičku měl. Konec poločasu už Villarreal dohrával bez vyloučeného Josica, a to mu zlámalo vaz. Po změně stran nejprve poslal centr Jesúse Navase nad Adriano, po necelé hodině hry využil další přesný centr Navas ke skórování Kanouté. V závěru ještě Sevilla nevyužila další šance. Kanoutého vychytal Viera, Navas pálil vedle. Villarreal mohl snížit, ale Palop si poradil s trestným kopem Marcose Senny.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*PUYOL

Vilarreal slapte,slapte,chceme dalsi milion za Riquelmeho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele