30. kolo
26.03.2006 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Valencia CF 1:0

Valencia prohrála gólem z poslední minuty v Seville a vítězný pátý celek průběžné tabulky se jí dotáhl na pouhé dva body. Domácí přitom byli oslabeni, když v základní sestavě nehráli Dragutinovič, Maresca, Adriano, Saviola ani Kanouté. Za hosty opět nastoupil Ayala, Regueiro, místo Aimara Mista a na pravém křídle konečně uzdravený Jorge López. Nic platné nebylo, že Caňizares chytil osmou penaltu v řadě. Domácí začali náporem, s Fabianovým trestným kopem si ale Caňizares poradil, na druhé straně se uvolnil Mista, ale pak branku netrefil.

Dvě šance Sevilly měl Jesús Navas, ale gólman Valencie vše spolehlivě vyřešil. Po změně stran vychytal zblízka Morettiho bývalý gólman Che Palop. Po hodině hry střílel po Navarrově centru vedle střídající Aimar, před druhou brankou byl po akci Fernanda Salese stejně nepřesný i Saviola. Sevilla získala drtivý tlak a výsledkem byl Ayalův penaltový faul na Saviolu. Jordi však trefil jen tyč. Dvě minuty před koncem ale našel Saviolův pas na hranici ofsajdu Jordiho a ten hlavou zajistil domácím tři body.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

netopyři si hladce poradi ze Sevillou-Villa dá hatrick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele