16. kolo
18.12.2005 17:00 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

Sevilla FC - Real Sociedad 3:2

San Sebastian dlouho vedl na půde Sevilly, ale bez dvou vyloučených hráčů neustál tlak domácího celky a nakonec zůstal poražen. Sevillští se trefili třikrát v posledních čtrnácti minutách. První příležitost měli hosté, Xabi Prieto našel ve vápně Nihata, ale jeho hlavičku odvrátilo břevno. Po dalším centru Prieta hlavičkoval Labaka a Palop v brance byl na jeho pokus krátký. Domácí se trápili, až na konci poločasu fauloval Cifu Luise Fabiana a byl vyloučen. Následný trestný kop ale poslal Maresca mimo. Po změně stran rozehrál trestný kop hostující Gabilondo a Garitano zvýšil na rozdíl dvou branek. Sevilla mohla vyrovnat po centru Jesúse Navase, ale Kanoutého hlavičku Riesgo zlikvidoval. O čtyři minuty později ale už překonal gólmana hostí levačkou Kepa. Po dalším centru Navase hlavou vyrovnal Kanouté, po vyloučení Garitana vybojovali domácí dokonce i vítězství. Daniel Alves nacentroval na zadní tyč a Kepa hlavou rozhodl.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele