24. kolo
18.02.2006 22:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Celta Vigo 1:0

Sevilla porazila gólem Javiera Savioly Celtu Vigo a přeskočila ji v ligové tabulce. Domácí vstřelili rozhodující gól po jedenácti minutách hry. Saviolu našel svou přihrávkou Adriano a šikovný Argentinec v zakončení nezklamal. Vigo kontrovalo Oubiňou, který vysunul Baiana, jeho střela však šla vedle, výrazně mimo šel i pokus Jorgeho, neuspěl ani opět Baiano z trestného kopu. Na druhé straně poslal diagonální střelu těsně vedle Pintovy branky Jesús Navas. Celta byla nebezpečnější, trestný kop Angela skončil těsně vedle tyče. Po přestávce nejprve sevillský Daniel Alves přihrál Adrianovi, jeho pokus však obrana zblokovala. Domácí gólman Palop byl jasně nejzaměstnanějším mužem, poradil si i se střelou Angela, kterou vyrazil. Sevilla hrozila z brejků, Navas vyslal do šance Saviolu, ale ten netrefil přesně. Z velkého tlaku však hosté žádnou branku nedali. Pokus Javi Guerrera Palop kryl, Canobbio pálil dvakrát mimo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele