10. kolo
06.11.2005 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Atlético Madrid 0:0

Sevilla hrála s Atlétikem bez branek, její posun tabulkou vzhůru byl přibržděn. Sevilla v týdnu přehrála v Poháru UEFA Besiktas, hostům chyběl distancovaný Luccin, jehož tak nahradil v základu Gabi. O vzrušení se v úvodu zápasu staralo agresivní levé křídlo madridských Petrov, ale ani Torres ani Kežman nevyužili jeho přihrávek ke gólovému vyjádření. Aktivitu domácích odstartovla střela Fernanda Salese, střely útočníků Kanoutého a Savioly byly zblokovány. Po změně stran málem skóroval po Petrovově pasu Gabi, aktivnější však byli sevillští, opět však chyběla přesnější střelba. Závěrečný nápor domácích už byl marný, naopak se pokusil zdálky změnit skóre Gabi, ale Palop si čisté konto vzít nenechal.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FC Sevilla mohla by si vyhrat som vo finančnej tiesni tak ti verím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele