24. kolo
19.02.2006 19:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Real Sociedad - Valencia CF 1:2

Valencia vyhrála na San Sebastianu, dva góly vstřelil levý záložník Mario Regueiro. Na pravém křídle zastoupil distancovaného Angula Rufete. Musela však dohánět manko, které nabrala už v první minutě zápasu, když Skoubo dal nejrychlejší gól tohoto ročníku La Ligy. Dlouhý centr Larrey hned po rozehrávce si zpracoval Skoubo a překonal Caňizarese. Baskové začali hrát na brejky. Hostující Villa střílel nepřesně, na druhé straně si gólman Valencia poradil s pokusem Nova. Che svého soupeře přitlačili, Miguela však vychytal Riesgo, Rufeteho centrovaná střela se otřela o vnější tyč, střelu Navarra odrazila domácí obrana.

Valencia dominovala, proti Villovi opět zasáhl Riesgo, po pasu Aimara pálil mimo Regueiro, obrana zblokovala i pokus Albeldy. Druhou půli začal opět lépe San Sebastian a málem dal druhý gól. Xabi Prieto utekl po pravé straně, předložil míč Larreovi, ale ten pálil nepochopitelně vysoko nad. Nepřesný byl i Aitor, druhou možnost Skouba vychytal Caňizares. Vyrovnání přišlo po úniku Regueira, když Uruguayec přesně prostřelil Riesga, ten samý hráč zařídil Che tři body. Obešel Riesga a skóroval do prázdné branky. Domácí už nic nezmohli, Larrea i Mark González branku netrefili.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak ako hosť a hneď 1. príspevok. Chcel som sem len napísať Vincentovi, že po tomto kole vás predbehneme

Reagovat
smazaný uživatel

tohle zvládneme, v San Sebastianu se náše brejkové útočné duo určitě prosadí, nebude to asi s nulou ale vyhrajeme, to spíš byste si mohli dát repete Cádizu

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše brejkové útočné duo dostalo včera sprchu a pekne studenú..

Reagovat
HOST*

To si pleteš asi s tenisem... Tohle je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

mazec...je to doma....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele