35. kolo
30.04.2006 17:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Sevilla FC 1:2

Sevilla zvítězila v San Sebastianu a také se hlásí do boje o LM. Měla lepší start do utkání, trestný kop Martího ale Riesgo kryl. Další šanci měl Escudé, ale zamířil mimo. Stejně se vedlo na druhé i Marku Gonzálezovi po vhazování Nova. Největší příležitost Sevilly zamřil López, když trefil z trestného kopu jen brankovou konstrukci, před přestávkou neuspěl ani hlavičkující Kepa. I po změně stran byli hosté aktivnější, ale branku netrefil ani Adriano. Úspěšný byl až po skvělém sóle Jesús Navas, přehodil Riesga a Sevilla vedla. Druhý gól přidal Martí z penalty nařízené za ruku Aitora ve vápně. Ten byl vyloučen a za čas ho následoval i spoluhráč Nihat, tentokrát za ostrý zákrok na Puertu. Vlastní gól si dal Jordi, ale na dělbě bodů to už nic nezměnilo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele