22. kolo
05.02.2006 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Sociedad - RCD Mallorca 2:1

San Sebastian pod vedením nového kouče Arconady zdolal Malorku a zanechal ji na posledním místě ligové tabulky. Za domácí nastoupil nově příchozí Viafara, Mark González nastoupil až v průběhu hry a dal vítězný gól. Baskové šli brzo do vedení. Garrido centroval a Skoubo se prosadil na přední tyči. Po dvaceti minutách trefil domácí Viafara tyč. O čtvrt hodiny později ostrované vyrovnali. Dobře míč potáhl Arango, dobře přihrál Pisculichimu a ten v obklíčení tří obránců zkraje pokutového území překonal Riesga a vyrovnal. Do šaten mohli jít hosté s vedením na své straně, ale po trestném kopu Jonáse hlavičkoval Arango mimo. Po necelé hodině hry mohl dát gól opět domácí Skoubo, jeho hlavičku však Moyá skvěle vyrazil. Baskové přece jen zvítězili, když centr Mikela Alonsa dopravil do sítě Mark González.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Odveta se vydari R.Sosiedos a prehraje Mallorcu 3:1. A tim udela dulezity krok k zachrane.

Reagovat
HOST*lada

myslim si že to bude čtyřka

Reagovat
rcdm

zase tak smolne prohrat. Getafe doma uz musime rozsekat,jinak to zacne byt zle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele