17. kolo
21.12.2005 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Sociedad - Cádiz CF 2:0

San Sebastian ukončil černou sérii dvou měsíců bez vítězství a zdolal na Anoetě propadajícího se nováčka z Cádizu. Ten z posledních 27 možných bodů získal pouhé dva. Domácí měli skvělý start. Gabilondo si posunul míč kolem vyběhnuvšího Armanda a poslal jej do odkryté branky. To vše již v šesté minutě utkání. Další šanci domácích měl Gari, ale míč odskákal tečován mimo branku, na druhé straně lapil Riesgo Fleurquinovu hlavičku po Enriqueho trestném kopu. Po změně stran střílel nepřesně zdálky domácí Aitor. Šance Cádizu pohřbilo vyloučení Pavoniho, po jeho odchodu dvakrát zahrozil domácí Nihat. První pokus mu zneškodnil gólman Armando, druhý šel vedle. Výhru San Sebastianu pojistil z penalty ještě Xabier Prieto.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele