19. kolo
15.01.2006 21:00 CET
4 : 2
(1:0)

Reportáž

Real Madrid - Sevilla FC 4:2

Real nastoupil v základní sestavě s oběma bývalými hráči hostí Ramosem i Baptistou, debut v základní sestavě si odbyl Cicinho, stoperskou dvojici vytvořili právě Ramos s Meíjou, před nimi operoval Gravesen, na lavičce byl připraven Cassano. Hosté vsadili na útočné duo Kanouté a Luis Fabiano.

V první šanci byl domácí Roberto Carlos, ale jeho trestný kop skončil v Palopových rukavicích, Baptista hlavičkoval o dvě minuty později nad. Další akce Realu už skončila gólem, když míč šel po ose Robinho - Zidane ke Gutimu, který uklidil míč do sítě. Další akce skončila u Gravesena, kterého odzbrojili sevillští obránci. Na druhé staně napálil Fabiano trestný kop jen do zdi, o pár minut později uklidil před Fabianem míč raději na rohový kop Roberto Carlos.

Velkou šanci zvýšit vedení Realu zahodil Cicinho, když trefil krásným volejem z pravého křídla jen břevno. Po Beckhamově dlouhém pasu se do šance vřítil Robinho, neviděl ale lépe postaveného Baptistu a šanci zmařil. Real hrál pohledný fotbal, po minimálním kontaktu s Danielem Alvesem upadl ve vápně Robinho, ale hrálo se dál. Po dalším centru Beckhama střílel z voleje nad Zidane. Ojedinělou šanci hostí poslal těsně vedle tyče po Marescově přihrávce Fabiano. Baptista svou možnost napálil jen do obránce. Poslední šanci první půle měl po pasu Kanoutého Maresca, ale trestuhodně ji zahodil.

Po změně stran se postavil k trestnému kopu Beckham, ale poslal jej nad. Sevilla vyrovnala, když se Maresca uvolnil, jeho střelu Casillas jen vyrazil a dobíhající Fabiano doklepl míč do sítě. Po akci Robinha a Roberto Carlos, střílel z místa penaltového puntíku Zidane, ale trestuhodně nad. Real se ujal vedení zpět z pokutového kopu. Aitor Ocio fauloval Robinha, míč si postavil Zidane a vystřelil do horního růžku Palopovy svatyně. O dvě minuty později vedl Real už o dvě branky. Akci skvěle rozjel Cicinho, Guti našel za obranou Zidaneho a ten se trefil podruhé.

Hosté kontrovali trestným kopem Aitora Ocia, se kterým si Casillas poradil. Hru Realu hodně usměrňoval zprava Cicinho. Při jednom z obranných zákroků si málem vlastní gól dal Ramos, ale trefil břevno. Sevilla se nevzdávala, Fabiano trefil po trestném kopu tyč. Real byl ale lepší, Robinhovu střelu ale Palop zlikvidoval, po další pěkné kolmici Gutiho lapil hostující gólman i šanci Baptisty. Aitor Ocio na chvilku přidržel ve vápně Ramose, ale hrálo se dál, brankovou konstrukci trefil i Beckham, když Palop se jen díval. Sevilla zdramatizovala zápas šest minut před koncem, když Casillas vyboxoval trestný kop zleva jen k nohám Aitora Ocio, který dokopl míč do sítě. Maresca pálil těsně vedle pravé tyče. Zidane dokonal hattrick, když mu do uličky poslal míč Robinho a on střílel přesně podél Palopa.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (191)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
HOST*PUYOL

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodnute? Nie...nie...v takejto chvili treba len povzbudzovat a nie vykaslat sa na nich.Ideme na titul!Hala madrid 2:1-obidve Robinho

Reagovat
HOST*Marco

Na titul

Reagovat
Mr.Jindros

Real neprohraje, dokonce si myslím, že o gól zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se najde někdo, kdo ho konečně dá, tak určitě

Reagovat
Mr.Jindros

Ronaldo vlastně out co...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže po krásnych sviatkoch som späť a v šoku. Musím začať tak, aby som ulahodil umeleckej špičke tejto stránky / ono tých dr. tu moc neni / :

" Bŕ, je to veľká zaplienená záhrada,

kde všade burina sa rozrastá

a bujnie kúkoľ. Kam to dospelo.

Kráľ je mŕtvy dva mesiace...."

Veru tak, nikto by to nevystihol lepšie ako mladý princ Hamlet - s tým rozdielom, že náš kráľ je mŕtvy už min. dva roky a ešte asi dlhšie bude.

Veru, kam to dospelo, keď kupujeme bitkárov / Cassano / a tréner si to ešte pochváli Kam to dospelo, keď strata je 13 bodov a sme len v polovici

Vyhral som malinkú anketu o titul optimistu roka / za čo veľmi pekne ďakujem - v poslednej dobe aspoň nejaká výhra /, takže mal by som niečo také napísať. Hm, ostáva len veriť na zázrak a keď viera v zázraky sa dá nazvať optimizmom, tak som stále optimista.

To ma privádza k jednému peknému článku, ktorý vydal slovenský denník Pravda exkluzívne z Ria de Janeiro / Joe Borbély /, je to rozhovor s Luxom aj o Reale. Tvrdí jednu vec / aj keď od neho to zneje tak všelijako, lebo sám tam bol / : Real musí spraviť zásadné rezy, inak je bez šancí na ďalšie úspechy. On tvrdí, že vedenie bolo netrpezlivé a rok, čo u nás bol, je strašne málo - treba aspoň dva, čo je možno pravda.

No ale čo povedal ďalej, to som nevedel : ževraj Robinho má zmluvu postavenú tak, že po polroku / koncom januára /, ak by chcel môže odísť!!! Ja len dúfam, že túto klauzulku nevyužije..

Takže aký máme teraz káder ?

Podľa mňa máme len 4 hráčov, ktorí sú na svojom absolútna špička : Iker Casillas v bráne, Míchel Salgado na pravej obrane, Sergio Ramos na ŠTÍTE a Raúl Gonzales Blanco na mieste kapitána. Ďalej tam je hviezda budúcnosti / o tom som presvedčený / Robinho , možno hviezdička budúcnosti Soldado , ďalej pár vyslúžilcov, dvojka agresívnych týpkov Cassana a Gravesena, no a zbytok, ktorý sa síce snaží, ale to je asi na Real stále málo. Takže čo chceme hrať proti Barce, ktorá je perfektne typovo zostavená a má najjagavejšiu hviezdu súčasnosti? Asi to, čo hovorí teraz Luxa - nič..

Tak si teraz vyberme, čo je teraz lepšie :

variant 1..........veriť v zázrak alebo

variant 2..........začať to čistiť od podlahy už teraz / myslím teda káder, nie dlážku na štadióne / alebo

variant 3..........počkať, pokým nasr.né predstavenstvo odstaví terajšie vedenie a začať pekne odznova a na tradičných základoch?

Ja neviem sám......

Napriek tomu dúfam, že tu všetci prežijeme príjemný rok. Zdraví Vazquez.

Reagovat
smazaný uživatel

....ano, ano , uznávam dopredu, nabudúce už budem naozaj kratší, dal som si to ako socialistický záväzok..

Reagovat
HOST*yarda

Kyslík je umělecká špička těchto stránek? Proč? Protože cituje Hamleta?

Reagovat
smazaný uživatel

Yardo ani envíš, jak mi vždycky tímto polichotíš...

Reagovat
smazaný uživatel

jen se pochval sám když to jinak nikdo jiný neudělá chudáčku

Reagovat
smazaný uživatel

No právěže udělal a yardu to nasralo. Takže mě tím taky pochválil...

Reagovat
HOST*yarda

Ty už máš paranoiu jak čepec, fakt že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Na doktorovi je najzaujímavejšie, že nikdy nevieš, kam zavedie diskusiu. Nehovorím, že to je umelec jak vyšitý?

Reagovat
HOST*yarda

V tomto případě vskutku nemá sobě rovného

Reagovat
HOST*Cassano

Nedělejte machry

Reagovat
HOST*Cassano

Nedělejte machry

Reagovat
HOST*Cassano

Nedělejte machry

Reagovat
HOST*yarda

A mimochodem, to že cituješ Shakespeara, z tebe nedělá žádného umělce, jen šikovného využívače zdrojů. A jinak nevím o žádném uměleckém přínosu, kterým bys tyto stránky obohatil

Reagovat
smazaný uživatel

O ti ale nejde, jde jen o tvou podrážděnou reakci, což asi víš, co znamená...

Reagovat
HOST*yarda

...žádná podrážděná reakce, pouze uvedení na pravou míru

Reagovat
smazaný uživatel

Tři otázky a žádná oznamovací věta jak sám uznáš nemůžou uvést věci na pravou míru...

Reagovat
HOST*yarda

Fajn tak takhle: Kyslík není uměleckou špičkou těchto stránek, jelikož pouhé citování Hamleta v jeho podání k tomuto tvrzení neopravňuje. Stačí? Možná, že nějaké umělecké vlohy máš, ale já tě moc neznám, říkám jen to, co mám možnost od tebe číst...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvil o tvé prvním podrážděném příspěvku, tenhle mě nezajímá...ale řešit už to nemusíme, mně je jasné proč...

Reagovat
HOST*yarda

...a ani já se za uměleckou špičku těchto stránek nepovažuju, jestli tě to uklidní No, možná slohově jo

Reagovat
smazaný uživatel

No, pravda je aj to, že nikoho iného z umeleckými sklonmi som tu ešte neregistroval, takže výber bol vcelku jednoduchý. A ja mám Hamleta rád...

Reagovat
HOST*Cassano

Myslíš, že to někdo bude číst ty šašku????

Reagovat
antimadrista

Tipuju plichtu 2:2

Reagovat
HOST*RM

2:1

Reagovat
HOST*Cassano

Ptal se tě snad někdo na tvůj názor ty skurvenej barceloňáku

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší mladík podle World Socceru, nejtradičnější ankety

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
Mr.Jindros

Tak to aby začal hrát pořádně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi trošku přijde jako motivační prvek...

Reagovat
HOST*yarda

Samozřejmě, nějak ho nabudit musíme, tak jsme uplatili všechny hlasující

Reagovat
HOST*Cassano

Zalez kryple !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže prvá "vlaštovka" :

Casillas - Salgado, Helguera, Pavón, Cicinho - Ramos - Beckham , Zidane, Robinho - Soldado, Baptista.

Viem si to predstaviť aj lepšie, ale ako som už hovoril : keď špička sú len niektorí, je to v podstate jedno, veď to zatiaľ nefunguje ani tak, ani tak.

Inak všimli ste si, že na tom ako stále meníme postavenie hráčov v zostave sa už zabáva celá Európa? Je to ako neustále dokazovanie že hviezdy sú naozaj hviezdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rotace hráčů nám škodí Jen mi trochu naznač tu vlaštovku, já ji tam totiž nevidím. Vypadá to jako prapodivné napodobování Luxemburga, kde Ramosovi pomáhej pánbůh, aby mu aspoň Becks občas helfnul. Caro u mě začíná hodně klesat. Každý zápas s jiným rozestavením, Robinho jednou zprava, podruhé zleva, potřetí uprostřed, počtvrté na hrotu a popáté opět zleva, ale v jiném systému. Měl nechat 4-5-1 a stavět na dvojici Ramos - Guti

Má fakt štěstí, že v půlce sezony nikoho hledat nebudeme, jinak by už letěl!

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaštovka je, že Cicinho bude naľavo, Zidane v strede a Ramos tiež. Lebo minule bol zase na stopéra. Prílišná rotace škodí, to je fakt, ale takto bych si to vedel predstaviť aj dlhodobejšie / keď už máme taký káder / . 4 - 5 - 1 je na Real s prominutím blbosť. Neuznávam žiadny systém v Reale, kde je len 1 hrot a ten MÁ byť doplňovaný zozadu- a skoro nikdy nie je. My musíme ukázať silu hne´d od úvodu a dať min. 2 útočníkov klasických. Tých falošných krídel mám už plné zuby. Vidíš, aj Luxa skúšal dokonalý systém a nešlo to. Moja zostava je v podstate klasika 4-4-2 a to by som hral už dávno. Každý len špekuluje nad imaginárnym skvelým systémom a čo z toho? Veľké prd...

Reagovat
HOST*yarda

To bych se trenéra trochu zastal, protože on se, dle mého názoru, snaží najít systém výhodný pro všechny hráče. Nezastírejme si, že někteří hráči, co do pozice, tápou. Všichni vědí, o koho se jedná, že? Navíc nemáme na několik míst hráče a vypomáháme si (Ramos) a na některých nám přebývá. Z posledního zápasu jsem si odnesl dojem, že Woodgate a Ramos by spolu klidně hrát mohli jako stopeři na střídačku s Helguerou a Pavónem, protože Riquelmeho a spol do moc šancí nepustili. Cicinho JEDINĚ napravo (ač nalevo na chvíli přeběhl taky), ale bez Salgada, je rychlý jako blesk Chybí prostě osvědčený střední záložník a při Ronaldově náchylnosti ke zraněním musí hrát na centru Soldado, ale rozhodně ne s Baptistou do dvojičky, to radši na střídačku. Kam s Robinhem? Viděl bych to na levé křídlo, nebo do dvojičky k Soldadovi či Baptistovi. Napravo mu to moc nejde, což byl i důvod toho Kyslíkem halasně propíraného střídání, že přenechal místo pro výpady Cicinha a šel nalevo. Nejsem si prostě jistý systémem 4-4-2, Vasquezi, protože do něj nejsou lidi (hlavně střed zálohy, který spojuje plynule obranu s útokem a tvoří příležitosti a navíc roztahuje hru do křídel (která máme, ale značně přistřižená).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já souhlasím s tím, že Cicnha nalevo ne. Je ÚDAJNĚ jeden z nejlepších na světě na svém postu a proč ztrácet kvalitního pravého obránce a nalevo strkat někoho, koho to ani není přirozený post? Nalevo prostě musíte někoho najít, ne tam cpát hráče odjinud...

Můj názor jakožto barcelonisty, normálěn bych souhlasil s vazquezem aby hrál Real an dva útočníky, ale podle mě na to nejsou lidi (buď nedostatečně kvalitní, nebo se jim spíše lépe hraje níže a nebo mají nadváhu :D)

Ramos podle mě nemá v obraně co dělat, alespoň prozatím, než nasbírá zkušenosti. Taky si nemyslím, že by fungování woodgate-Ramos mělo nějakého delšího trvání, podel mě jsou si moc podobní, navíc oba mají tak trochu úchylku v brutálních faulech...Do obrany podle mě PATŘÍ Helguera, ne že by to byla nějaká sláva, ale na tom psotě je prosět zkušenost potřeba a když má Helguera den, tak je výborný.

Na defenzivním záložníkovi by mohl hrát Ramos, protože GArcía na to vůbec nemá a Gravesen prostě už nemá tu životku jak loni, tak je o rok starší...

S Ramosem by na dm mohl být Guti, je trošku dzechlý ale rozehrávku má podle mě docela dobrou a mohli by se dobře doplnovat.

Až se uzdraví Raul (jakože u to moc dlouho nebude, když se teda rouhá a vykašlal se na operaci), tak ho dát doprostřed pod Ronalda, Robinho za 25 (zhruba) milionů nidke jinde než nalevo hrát nemůže, takže to je asi jasné. Uvidíme co s Cassanem a koho dát napravo (třeba by to zvládl, i kdyžon rhaje nalevo jak Robinho). Baptista by mohl být někde na pravé straně střídačky rozhodně ho ale nepouštět na hřiště! Takež ta pravá stranna je trošku problém, Beckham mi v tomhle rozestavení nesedí, ale co by se dalo dělat...

Reagovat
HOST*yarda

Napsat, že Ramos a Woodgate jsou si podobní? To nemyslíš vážně...maximálně délkou vlasů. Guti není DM, ale CM (když chce). Ostatní souhlasím. Zkusil bych Beckhama a pod ním Cicinha napravo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou si podobní, na tom trvám. Oba jsou dobří pozičně, oba dobří hlavičkáři, oba pomalí (i Ramos), oboum občas vypne mozek při nějakém skluzu...

Guti je to, kam ho kdo umístí...takže když já ho umístím na defenziovního záložníka, tak to bude defenzivní záložník.

Když si ho umístíš a útočníka, tak to bude útočník...

Reagovat
HOST*yarda

Ramos mi rozhodně pomalý nepřipadá, zvlášť když je to původně pravý krajňas... A ta teorie s Gutim, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně připadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som niekde čítal, že Cicinho vie hrať výborne pravú zálohu. Mohol by byť za ním Salgado / lebo ten je stále vynikajúci, inak čo s ním? / a to by potom už mohlo byť tzv. falošné krídlo v duplikátnom vydaní. Len čo potom z Davidom? Ja by som ho dával aj do stredu, ale to tu nikto nechce..

No a k tým dvom útočníkom: že nemáme na to asi hráčov. A ja sa pýtam...na tieto systémy čo hráme teraz hráčov máme? Veď to už skúšame min. pol sezóny a aj keď mal Luxa z úvodu výsledky, hra nikdy nebola nič moc. akže jak to vezmeš, je pre aj proti.

Reagovat
HOST*yarda

Vasquezi, já měl na první pohled dojem, že Cicinho a Salgado si moc dopředu nerozumějí, ale možná je to tím, že hrál Cicinho první zápas. Každopádně oba i s Beckhamem na hřišti najednou, to fakt nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

No Cicinho asi nebude patřit do naší top jedenáctky, která se snad někdy v dubnu konečně sejde kompletní ALE zahraje si i tak dost, protože může nahradit Beckse, Salgada i Carlose, ať už nebudou moci kvůli únavě, zranění nebo kartám. K tomu asi odehraje všechno v domácím poháru, kde nás, doufám, ještě pár zápasů čeká Takže tím je jeho problém s vytížením snad vyřešen. Bohužel však ještě není vyřešen jeho pevný budoucí post. Salgado patří k našim nejlepším hráčům a je fakt škoda ho vyhazovat. Jenže Cicinho prostě musí hrát pravého beka! Už kvůli tomu, že má výrazně lepší pravou nohu. A do zálohy je zase zbytečný, když umí tak dobře bránit. Carlos se taky nikdy necpal na křídlo, protože věděl, že jeho největší síla je v přečíslování soupeře.

López Caro měl zůstat u toho, čemu věřil. 4-5-1, což mu dobře fungovalo v rezervě. Tam měl ale pod hrotem technického a zároveň produktivního Jurada, takový hráč mu teď v áčku chybí (samozřejmě na vyšší úrovni). Nebo 4-4-2, ale s tím, že uprostřed zálohy budou dva pracanti. Tím myslím i Gutiho, u kterého je to jenom o tom, jaké dostane úkoly. Když mu trenér řekne, aby dirigoval útok na spojce, tak si můžeme být jisti, že zápas odflákne. Je to bývalý DM, takže s Ramosem by neměl problém. Pravou zálohu netřeba řešit, tu má pod penzí Becks (jak už jsem napsal, Cicinha na RM/RW nechci). Robinho zleva, ale tam může i Cassano. Takže pokud nebude Beckham (a to je v poslední době nějak často), tak půjde napravo Robinho. Před časem yarda napsal, že tam umí lépe než nalevo, ale to bylo spíše pod dojmem celkem vydařeného výkonu v Málaze. Robinhovi je strana asi ukradená, spíše je to otázka formy. Počet útočníků je momentálně asi nedůležitý. Dva klasické ani nemáme, Ronaldo se Soldadem spolu hrát asi nebudou a Baptista nebo Raúl se stejně stahují, ať už mají pokyny takové nebo makové. Určité naděje na jaře vkládám do dvojice Ronaldo - Cassano. Sílu hned v úvodu, vazquezi, neukážeme počtem útočníků, ale prací zálohy. O tom celý dnešní Real je. A je nesmysl se vracet k systému Luxy, kde DM prakticky nemá šanci. Ramos se tam drží, ale zatím mu vždycky pomáhal buď García nebo Guti. Sám tam nic neuhraje. Zidane se zase bude motat Robinhovi nalevo, Becks si odehraje to své, ale celkově to dopředu i dozadu bude stát opět za prd. Stopeři budou pod tlakem chybovat a útočníci nedostanou jediný pořádný balon

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho, čo si napísal vyplýva, že moc nedôveruješ nášmu tímu smerom dopredu, a preto uvažuješ takým smerom. Bez ohľadu na to či pravdu máš alebo nie, je tu zrejmý posun v Reale. Pretože vždy sme boli známi tým, že sme vyrukovali na súpera s úžasnou ofenzívou a defenzíva bola až v druhom rade.. Bohužiaľ po tom, čo sme videli v posledných týždňoch alebo mesiacoch, z Realu sa pomaly stával DEFENZÍVNY mančaft. Všimni si, že aj papierovo slabší nás veľakrát dostali pod tlak. A o tom to je. Ak máme budovať mančaft týmto smerom a hrať v podstate na výsledky, tak potom pardon. Taký Real bude o ničom. Keď už budujeme, musíme sa vrátiť k starej filozofii. A tomuto už skoro ročnému preskupovaniu a hľadaniu ideálnej zostavy ja osobne hovorím tápanie vo vlastných vodách, pretože sme nakúpili veľké množstvo defenzívnych hráčov a teraz nevieme čo s nimi. Navyše vpredu nám pomaly odchádzajú doterajší lídri, predali sme aj Figa a výsledkom je to, čo vidíme na ihrisku.

A ku Cassanovi - tréner ho chce ako hráča pod hrotmi, takže myslím že bude hrať v strede.

Reagovat
HOST*Cassano

Guti může hrát jam CM tak DM tak AM. Jen tak pro příště až budeš něco chtít psát na diskuzi:

Reagovat
HOST*yarda

Hm, hezké, jde ale o to, jaký z toho má užitek mužstvo. Na CM mu to jde nejlíp. Na DM vůbec a na AM je nevyrovnaný... Do diskuze si budu psát, co budu chtít...

Reagovat
smazaný uživatel

"Baptista by mohl být někde na pravé straně střídačky "

Reagovat
smazaný uživatel

To som si aj ja všimol, to mu vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, jaký trdlo dělá týmového lékaře. Ronalda bolí lítko a pustí ho do zápasu, kde odehraje 30 min a je 3 týdny mimo. Něco podobného bylo když hrál proti Barce. A další hráči kteří byli předčasně po zranění nasazeni na zápas...Takhle nikdy nemužem být kompletní

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste koupili hráče schopného hrát a ne někoho trpícího nadváhou, tak by Ronaldo nemsuel hrát a nemuseli by si v třicáté minutě zápasu měnit všichni hráči post. Pak se není čemu divit, že nedají ani gol.

Reagovat
HOST*yarda

Po třetí už to fakt vysvětlovat nebudu. Jak když mluvím do dubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětlení po tobě vůbec nikdo nechce, gol jste nedali a Cassano nádvahu měl, to je fakt.

Reagovat
HOST*yarda

Pan chytrák by mohl jít z fleku dělat trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vystřídal jinak a rozhodně ne tak, abych zebral útočníka (což bylo nucené) a dal tam obránce. Ale to je fuk, ty to obhajuješ, to, že jste nedali ani gol ti nevadí, proč ne?

Reagovat
HOST*yarda

Ano, každý si všiml, že jsme góla nedali, ale trenér aspoň zkusil nějakou variantu a zrovna proti Villarrealu, který má fakt nechutné brejky, si myslím, že udělal líp s obráncem než s nasazením dalšího útočníka. Robinho by se dál trápil napravo (nalevo mu to šlo líp) a hráli bychom na tři útočníky, takže se klidně mohlo stát, že bychom to projeli... Ale to jsou kdyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Však zkusil...já právě kritizuju, že zkusil něco jiného, to můžeš říkat vždycky "zkusil".

Reagovat
HOST*yarda

Lékař s tím bohužel neměl co dělat, chtěl hrát sám Ronaldo (hazardér) a chtěl to i trenér

Reagovat
smazaný uživatel

taky si napíšu sestavu...... Casillas - Cicinho (Salgado), Helguera, Woodgate (Pavón), R.Carlos - Beckham, Ramos (Gravesen), Guti, Zidane - Cassano, Baptista (Soldado)

přičemž Cicinho s Beckhamem by se často měnili, Ramos by měl být spíše na stoperu ale jinak není do středu zálohy koho dát (ale zkusit nechat chvíli hrát Gravesena a pak by se vidělo), posty by si často měnili Guti se Zidanem, Cassanovi bych zkusil nechat volnou ruku, Baptistu přikovat na hrot, Robinha dál neničit a raději nechat oddechnout na lavičku. Ale je to fakt těžký tu sestavu vymejšlet

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, já bych chtěl Ramose taky na stopera. To mi fakt nejde do hlavy, že v Seville patřil k nejlepším v lize a u nás z toho bylo takové fiasko. To snad nedělá jen ten velký tlak, ne? Jinak souhlasím, Guti by hrál staženěji (se Zidanem raději nestřídat ), jen ti krajní záložnící jsou poněkud neprůbojní a statičtí. Baptista je stejný případ jako Ramos. Sice asi nikdo z nás netušil, jak je na tom špatně technicky, ale ránu umí dát neskutečnou. Tak co se kua děje?

Reagovat
smazaný uživatel

celkově to ale pro Ramose dobré není že přišel Cicinho, představoval jsem si ho jako nástupce Salgada v klubu i repre, takhle se to komplikuje

Reagovat
smazaný uživatel

co myslíš že by chtěl hrát s Realem Capello? a co s ním hrál dříve?

Reagovat
smazaný uživatel

Dříve hrál 4-4-2. Napravo měl dvacetiletého odchovance Víctora, který už potom nikdy neodehrál takovou sezonu (ani za Depor). Střed Seedorf - Redondo, Raúl něco jako spojka, mírně zleva. Občas se prohazoval s Mijatovičem.

Těžko říct, co by chtěl teď. V Římě uspěl s 3-4-1-2, teď má úspěch opět s 4-4-2. Asi by bral Joaquína, protože křídelní hra se mu vždy vyplatila. S Víctorem, Cafúem, Candelou, Camoranesim, ..... A pak samozřejmě dva silní střední záložníci (Redondo, Seedorf, Emerson, C.Zanetti, Vieira). Zleva by nemusel mít křídlo, spíš něco jako Zidana. A dva útočníky, na ty hrál všude.

Vychází mi to na klasiku 4-4-2, kterou dokonale ovládá.

Reagovat
smazaný uživatel

místo Zidaneho Riquelmeho, už je o něj zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo už tuhle sezonu odepsat a hrát s obranou- Cicinho, Ramos, Pavón, ?Arbeloa?

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa je docela talent, asi tak na úrovni Mejíi. Bohužel to ale stačit nebude. Navíc umí hrát zrovna Ramosovy posty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zájmu o Riquelmeho moc nevěřím. As to měl až jako pátou nebo šestou zprávu, kdyby to byla aspoň trochu pravda, tak by z toho udělali kachnu na titulní stránku. Jeho případný nákup by stejně záležel na novém trenérovi. Riquelme se totiž zdaleka nehodí do všeho.

Raúl García by se mi líbil. Střední záložník, Španěl, 19 let, letos zatím 15/3. Přišel by nás asi na 12 mega. Vincent doufám dodá detaily, jestli je rozehrávač, štít nebo nějaký ofenzivnější tvůrce. Každopádně tím bychom střed zálohy nevyřešili, byl by potřeba ještě jeden zkušený hráč (Xabi, Gerrard, Vieira).

A vedení Realu opět potvrdilo zájem o Ashleyho Colea, který by měl od léta nahradit Carlose.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Raúl García ve středu hřiště univerzální, dobrý dopředu i dozadu s dobrou ranou zdálky (nový Xabi ), asi rozehrávač a štít zaroveň - tzn. typický produkt španělské školy pro středové záložníky , na jeho kvality jsem už dříve upozorňoval v nějakém příspěvku a pokud si dobře pamatuji tak mě někdo poslal šlušně řečeno někam .... ale hned na základ to asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

už ale nevím kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to rominho na chatu?

Reagovat
smazaný uživatel

ROMINHO URČITĚ NE, spíš jestli si to nebyl ty

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne! To jméno jsem od tebe viděl jen na chatu a jen jsem se tak nesměle pousmál. Ale nic jsem nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

proc si ako mere spomenul mna?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses tam tou dobou taky ochomejtal

Reagovat
smazaný uživatel

len ci si si nechcel nahodou rypnut. je tu predsa kyslik, tak svoje problemy pripadne problemy mozes adresovat jemu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale víš jak, vždy je jednodušší si rýpnout do někoho, koho to hned nasere...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nám tu pomalu rojí spekulace, že Zizou v létě definitivně končí a Real za něj hledá náhradu. Kdybyste si mohli vybrat, kdo by to byl?

1) BALLACK

2) RIQUELME

3) VAN DER VAART

O Ballackovi se hodně spekuluje, možná právě on je Realu nejblíže. Je asi stejně gólový jako van der Vaart, lépe brání, je zadarmo, ale zase je starší, pomalejší a méně technický. O Vaartovi se zatím nemluví, ale jako největší hvězda německé ligy asi nebude mít o nabídky nouzi. A Real právě takového hráče potřebuje. Bohužel se nám do toho budou motat Manchester s Interem, kteří taky někoho takového chtějí. Riquelme je dobrý hráč, ale podle mě úrovně těch dvou nedosahuje a těžko říct, jestli vůbec má na nějaký velkoklub. I když za repre i za Villarreal hraje výborně.

Mé pořadí: van der Vaart, Ballack, Riquelme.

Reagovat
Xavi

Van der Vaard je ale ofenzivní záložník hrající zprava nebo pravou zálohu..., Ballack přece není náhrada za Zidana, takže asi Riquelme.

Reagovat
RMCF

Van der Vaart hraje v Hamburku ze středu za utočníky( z prava hraje většinou Jarolím) A v ajaxu i v repre byl někdy využíván jako levý záložník/křídlo, v pravo sem ho nikdy neviděl. Ale jinak z těch tří hráčů pro mě volba číslo jedna.

Reagovat
Mr.Jindros

Rozhodně Vaart.

Reagovat
HOST*yarda

Zidanovi podobný hráč v Evropě zřejmě není. Takže z hlediska budoucnosti mi vychází rovněž Van der Vaart...

Reagovat
antimadrista

Riquelme by byla dobrá volba,ale nechci,aby k vám šel.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč, vyhodili jste ho (pardon, poslali na hostování), tak v čem máš problém. Beztak nikam nepůjde, hra Villarrealu na něm stojí...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by to byla posila a je snad logické, že nechceme, aby sse soupeři posilovali, by ti mohlo dojít.

Reagovat
HOST*yarda

Ano a ještě se všichni najednou zranili, aby to pro vás bylo ještě lehčí (+ pár červených a penalt a už to pojede)... Tfuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Na věci mimo mísu jsem si od tebe zvykl. Když teda nemá co říct, tak musí něco anpsat, třeba i úplně něco jiného, halvně ať tam něco je.

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže to mimo mísu nebylo, protože jsem rozvinul tvoji myšlenku, že nechceš, aby se soupeři posilovali (dost utopické)...

Reagovat
smazaný uživatel

Že si nepřejem, aby se posilovali kvalitně, což jaksi u Realu utpociké není.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tento smiech sem rozhodne nepatrí. Zatiaľ to tak vyzeralo a kopec nákupov bolo špatných, ale hráči Ramos, Robinho a Cicinho sú určite nákupy kvalitné.

Reagovat
HOST*yarda

Jen ho nech, on by prostě bez toho rýpání měl špatné dny

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášět tzv. červený Ramos se zatím vpolovině zápasů vyplácí, v druhé polovině chyběl za karty...

A Robinho je momentálně nákup příšerný, možná se rozehrajem, ale ttenhle půl rok to byal ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to rozpoznať kvalitného a vhodného hráča od ostatných, takže namiesto celoplošnej kritiky by si mal uznať, že sa im ťažko prispôsobovalo v atmosfére v Reale. Mimochodom, komentár k zápasu s Bilbaom hovorí jasne o tom, že hraáči ide výkonom zjavne hore / robinho.../. Sa ti machruje, keď vám to sype , ale náš čas sa blíži . Som zvedavý, jak naložíte s Bilbaom vy. Budem to pozerať na galaxii a samozrejme palce držať Baskom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já neříkám, že to měli lehké, ale s tím jaksi měli počítat a real s tím měl tky pčotíta řpi utrácení desítek milionů euro, měl koupti hráče, kteří by se s touhle situací vypořádali lépe...

Reagovat
HOST*RM

Za Zidana bych si přál Ronaldinha- (nereálné), Kaká (nepravděpodobné) nebo koupit Riquelmeho a doufat, že na nás má.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by přišel Ballack a byl by zadarmo, tak je to jasná posila a byla by hloupost se bránit jeho příchodu. Vaart by byl pravděpodobně o něco lepší, ale nebyl by zadarmo. A stál by asi pěknej balík. Nutno dodat, že nepotřebujem pouze náhradu za Zidana, ale taky za Carlose, levý křídlo a kvalitní hrot. Pokladnice týmu není bezedná, tak bych viděl jako pravděpodobnější příchod Ballacka

Reagovat
smazaný uživatel

jasně Rafa

Reagovat
HOST*Cassano

Tak se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Diego López. Cicinho, Diogo, Salgado, Mejía, Sergio Ramos, Raúl Bravo. Beckham, Robinho, Gravesen, Guti, Zidane, Helguera, Baptista, Jurado, Soldado.

Ostatní zranění nebo na dietě...

Sestavu bych viděl takto:

López - Cicinho - Ramos - Helguera - R.Bravo - Gravesen - Guti - Beckham - Jurado - Robinho - Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

As, který to má obvykle blbě, to vidí takhle:

López - Salgado Mejía Ramos Bravo - Helguera Guti - Beckham Baptista Robinho - Soldado.

Ano, 8 Španělů vazquez se může jít ožrat

Reagovat
smazaný uživatel

To si píš. Ale tvoja zostava je na môj vkus trochu defenzívna, takže ja podsúvam svoju o kúsok nižšie. Tá je ofenzívna až- až.

Reagovat
HOST*Vazquez

Tak ja som yardo zvedavý hlavne na tú obranu a Jurada. Tiež by som dal Brava, ale skúsil bych ho na stopéra. Raz tam hraj a nie zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz to kontrolujem, abych to vysvetlil : príspevok Pohár som tam dal z mobilu, človeče to som ani nevedel, že sa sem dá písať aj z mobilu. To je dobré / aj keď trochu drahé /.

Reagovat
smazaný uživatel

PJ nám zařídí slevu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Real zabere a udola Sevillu 1:0 g. D.Beckhama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes sa Thomas dozvie ako na tom vlastne je. Logicky vychádzam z toho, že naznačil odchod a je v nominácii na pohár. Takže ak ho Lopez postaví, znamená to, že ho ešte chce. Ak ho však nepostaví na pohár , je to pre neho jasné a Gravesen sa môže pomaly baliť .

Ja by som chcel aby to bolo takto:

Lopez - Cicinho, Helguera, Mejía, Bravo - Ramos - Beckham, Jurado, Robinho - Zidane, Soldado.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte tip : 4:0

Reagovat
Potty

graTuLujU

Reagovat
smazaný uživatel

Smekám, Vasquezi

Reagovat
smazaný uživatel

..asi som napriek stálej kritike pusiniek ešte stále optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak to nechápu Jurado je podhrot, Robinho zleva, kam dáš Zidana?

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že som myslel vlastne dvoch stredných záložníkov, Ramos viac defenzívnejší a Jurado zasa ofenzívnejší, ale nie čistý podhrot, chápeš, musí behať aj dozadu, však je mladý . No a Zidane ako - ja tomu hovorím taký stratený útočník, resp. variabilný , Soldado klasický. Beckham sprava vytvárať tlak bojovnosťou a presnými centrami a Robinho zľava pohyblivosťou a kľučkami.

V podstate som chcel, aby to bolo vpredu trochu variabilné, lebo Zidane je asi jediný náš hráč od ktorého súper nemôže presne čakať, kade sa bude pohybovať a ako sa bude vpredu v útoku správať. Laicky povedané : pomýliť súpera. A tak isto by som dal ako tréner príkaz, aby si Robinho s Beckhamom a sčasti Zidanem plynule menili miesta. Proste moment prekvapenia, variabilita.

Reagovat
HOST*yarda

Lopez - Salgado - Ramos - Mejía - R.Bravo - Guti - Gravesen - Beckham - Baptista - Robinho - Soldado.

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá, konečně pořádný vítezství. 2 góly Robinho. Že by se začalo blýskat na lepší časy?

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nám to Bilbao hodně usnadnilo, ale právě takový výsledek jsme potřebovali A ještě fůra neproměněných šancí Teď jsem zvědav, koho dostaneme ve čtvrtfinále

Reagovat
smazaný uživatel

Z čoho mám najväčšiu radosť je, že super výkon podali Robinho a hlavne GUTI. Pretože na toho mám obrovské nároky, má veliký potenciál a keď bude hrať ako teraz, namiesto frajerovania ako doteraz, tak to bude super. Dúfam, že si Guti konečne uvedomil ako ho potrebuje Real smerom dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, podľa napísaného rozostavenia na ofic. stránke to vypadá, že sme hrali 4-4-2 alebo niečo veľmi podobné, je to tak? Videl to niekto?

Inak, merengues, 7 Španielov, výhra 4:0 nad prvoligistom, skvelý výkon - dneska si dám do trumpety.

Reagovat
HOST*yarda

Systém byl spíš 4-2-3-1... Cicinho si hodně rozuměl s Beckhamem, což se dalo čekat a já jsem to i předvídal Robinho další dvě gólovky nedal a sudí odpustil Bilbau penaltu opět po faulu na Robinha. Teď jen čekat na 12 hodin a rozlosování, i když vzhledem k dnešnímu datu to nevidím nijak růžově

Reagovat
HOST*yarda

Čili buď Valencia, Depor nebo Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chcem Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

..alebo máš recht....radšej Barcu až vo finále, bude to istejšie.

Reagovat
HOST*yarda

Salgado se v poháru zranil, takže proti Seville nenastoupí. Očekávám řežbu, páč Sevilla nejsou žádný ořezávátka... Sestava by mohla být:

Casillas - Cicinho - Ramos - Helguera - R.Carlos - Beckham Gravesen - Guti - Zidane - Robinho - Soldado, ale uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne by som víťaznú zostavu nemenil, Bilbao to možno podcenilo, ale bojím sa toho, že návratom k starej zostave, ako ju uvádzaš, príde aj starý výkon. Určite by som nepostavil Carlosa a Zidaneho. Toho by som si nechal ako striedajúci tromf. Aj tak nevládze behať celý zápas.

Reagovat
HOST*yarda

Faktem je, že Raúl Bravo měl několik pěkných přihrávek, včetně gólové pro Soldada...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal šancu, chopil sa jej, tak prečo nie? Osobne by som bol radšej, keby Carlosovým nástupcom bol buď Bravo alebo Felipe / ktorého na to vychovávame /ako avizovaný Cole. Peniaze by som dal radšej na posilnenie zálohy.

Reagovat
HOST*yarda

Levého krajňase potřebujeme stejně a Felipe a Bravo na to v delším horizontu nemají...

Reagovat
HOST*yarda

Máme tu sevillský dvojboj, protože:

Betis - Real

Barcelona - Atlético nebo Zaragoza

Cádiz - Espaňol

Deportivo - Valencia

Reagovat
HOST*yarda

Hraje se 18. a 25. t.m.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré, veľmi dobré

Reagovat
smazaný uživatel

podezřele dobré...

Reagovat
HOST*yarda

Ano, samozřejmě, podplatili jsme všechny, od těch co to losovali až po uklízečky, jak taky jinak, žejo?

Reagovat
antimadrista

S tím souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbývá ti něco jiného?

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

FUJ

Reagovat
HOST*yarda

Proti Seville nebudou hrát zřejmě Salgado s Woodgatem, otazník visí nad účastí R.Carlose a Pavóna. Dobrou zprávou naopak je, že Cassano už trénuje se zbytkem mužstva...

Reagovat
smazaný uživatel

No, takže Carlos sa vyriešil sám, takže obrana môže ostať ako proti Bilbau. No a Cassano je ašpirant na post podhrota, ale podľa mňa ešte nenastúpi.

Mimochodom, dobre že som už na našej stránke, lebo ten zaberák s rominhom pri Sparte ma vyčerpával. Hádať sa alebo vysvetliť niečo rominhovi = neúspech a tlak 190.

Reagovat
smazaný uživatel

a pozri sa ako sa spravas. kam to zatahujes.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že vy dva diskutujete jen o jednom... =o blbostech

Reagovat
smazaný uživatel

a ty sa chces k nam samozrejme pridat, ze? inak by si asi nereagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

jen vás upozorňuju na pokleslou diskusi, kterou vedete...

Reagovat
smazaný uživatel

tym, ze bude do toho hustit dalsich 20 ludi, tak sa ta diskusia moc nezmeni. to by ti malo byt snad jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem jen tu stupiditu zarazit a zachranit vas pred trapasem, a aby si ostatni nezacali myslet ze mate snizenou inteligenci, ale jak vidim, ty v té diskusi pokračuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak vidis, tak to tam uz hovorilo pat ludi. a logicky cloveku dojde, ze tymto sposobom sa to neukonci. hlavne ta tvoja poznamka typu chudacik. ono skor si obycajny rypak, ktory pcha do vsetkeho svoj nos.nie? a koncim

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ti to došlo a končíš.. přece to k něčemu bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

koncim na tejto stranke a s tebou. s ostatnymi nie. teba berem ako to co som napisal.

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe to beru jako lichotku, myslím že si o nikom neprohlásil ještě něco míň kritickýho a neboj nebude mi smutno, chybět mi nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

tak chlapec. tedka mi naozaj krivdis. myslim, ze som bol k vacsine ludi slusny a normalny, az dovtedy nez oni zacali byt nenormalny na mna. ale fakt koncim. nepredlzuj to, lebo nemam zaujem to sem davat, aby som to zase nepocuval.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že ty končíš jako naši poslanci politickou kariéru, hodněkrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To som napísal inak ešte pred tým ako som šiel na chat, už je to uzavreté..

Reagovat
HOST*yarda

Salgado je na dva týdny mimo, ještě že máme toho Cicinha

Reagovat
HOST*RM

Těmito vtipy se baví fans Chelsea:

Lietadlo s piatimi pasažiermi ide havarovať. Objavil sa problém, lebo sú k dispozícii len 4 padáky. Prvý hovorí:

- Som Roy Keane, jeden z najlepších futbalistov Írska. Mám hodnotu množstva peňazí, moji fanúšikovia ma potrebujú. Preto si myslím, že by som sa mal zachrániť.

Všetci súhlasia a dali mu jeden z padákov a potom vyskočil.

Druhá osoba povedala:

- Som Gerry Adams, radikálny írsky politik, ktorý naozaj môže pomôcť svojmu štátu. Preto si myslí, že by som sa mal zachrániť.

Ostatní skonštatovali, že má pravdu a dali mu druhý padák.

Tretia osoba povedala:

- Som David Beckham, kapitán anglického národného mužstva. Mám ženu a dvoch synov. Všetci vedia, že som naozaj milujúcim človekom, ale všetci si myslia, že som hlúpy. To nie je pravda, preto si zoberiem padák a vyskočil.

Ostali dve osoby: pápež a 10 ročná žiačka.

Pápež povedal:

- Dieťa som slabý a starý, prežil som už svoje. Ty si mladá a všetko je pred tebou. Zober si padák a ja ostanem v lietadle.

- Všetko je v poriadku – odpovedala žiačka. Máme stále 2 padáky. David Beckham si zobral môj batoh.

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych se nedivil, kdyby se to doopravdy stalo

Reagovat
HOST*yarda

Starý, já to znal postupně Rusem a Bushem jr.

Reagovat
HOST*RM

1:0 Guti

Reagovat
smazaný uživatel

to bude nářez

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
antimadrista

ble, my jsem taky prohrávali...

Reagovat
smazaný uživatel

pár neproměněných šancí a jeden brejk a dopadne to 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne...

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Hola Zidane

Reagovat
HOST*Mari

tak takhle uz se Zizou dlouho nepredvedl, hattrick jsem teda necekal.

Reagovat
smazaný uživatel

congratulions

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by zůstat do 2007, jak říkal původně. Je vidět, že když má formu, tak je nejlepší na světě.

Reagovat
HOST*

Býval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vám teda řeknu, že když se v neděli večer vyhraje, tak se jde hned líp v pondělí na šestou do práce Kucí v rozhovorech konečně rozdávali úsměvy, stroj začíná šlapat, pohoda se vrací ....

Výsledek mě hodně překvapil, ale ještě víc předvedená hra. Pohromadě totiž zůstala jen letos zatím nijak slavná záloha, obrana s útokem je jeden velký špitál

Guti nám svými přesnými pasy zezadu zajistil už snad páté vítězství, rozdával to fakt parádně a přihrávku na třetí gól bych označil za dosavadní vrchol sezony. I ta Zidanova koncovka neměla chybu Maestro Zizou dal svůj první hattrick za Real a konečně alespoň jednou naplnil mé představy o kompletním ofenzivním záložníkovi, který musí být gólový. Jako Ronaldinho nebo Kaká. Tohle jsem Zidanovi vždycky trochu vyčítal a jen doufám, že jeho nástupce k efektnosti a účelnosti svých kliček přidá i nějaké ty branky navíc (nejlépe 10-12). Robinho byl taky hodně vidět, je asi v pohodě, bohužel u něj ta pohoda většinou trvá 2 zápasy, dalších 5 následuje krize Cicinho je borec, opravdu připomíná Carlose v pětadvaceti, ty centry nemají chybku. Naopak Baptistovi, zdá se, chybí lepší výběr místa. Asi je to tím, že není klasický hrot, spíš je zvyklý si šance vypracovat důrazným nabíháním do šestnáctky. Ale to se jaksi taky nějak nedostavuje. Caro by se měl poučit a proti Cádizu postavit Soldada. Ten sice má jeho důvěru, ale nemůže ho na plac poslat 18 minut před koncem místo Gravesena. Za stavu 3:1! Tohle dělával Luxa, ale vždy jen ve chvíli, kdy jsme prohrávali, nebo nutně potřebovali vstřelit gól. Pak se taky může stát to, že v záloze vznikne chaos, Guti na vše sám nestačí a vyvrcholí to špatně pokrytou standardkou Před bránou jsme měli jen 5 (!) hráčů, Cicinho a ještě myslím Beckham stáli (nevím proč) na vápně, Guti ve "zdi" a Robinho se Soldadem snad na půlce. Sevilla tam měla převahu, a i když to měl Iker vyrazit jinam, tak ten gól byl prostě velkou taktickou chybou a mohl nás stát výhru Na Ikerův vrub padá i první branka, sice tam byl Cicinho pozdě, ale tyhle míče se musí vyrážet do rohu, stejně jako v hokeji.

Proti Cádizu už snad můžeme počítat s Woodgatem, Helguerou a Cassanem. Musíme vyhrát a snad si i výrazně vylepšíme skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne, zase 4 góly, zase skvelý výkon Gutiho , tentoraz aj Zidana, len tak ďalej... Zdá sa, že Lopez z nich nakoniec ešte niečo vyčaruje. Ešte to v odvete tým nervákom z Barcelony natrieme..

Reagovat
smazaný uživatel

paráda... už se nemůžu dočkat Arsenalu. Doufam jen, že se zase do té doby všichni zraní...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby sa niekto zranil, dôležité je , že sme chytili dych a konečne to zase šlape - aj keď to nechcem zakríknuť..

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojený budu, až takových zápasů bude víc. Po 2 podařených výkonech (z čehož jeden v poháru) nelze moc usuzovat. Nyní je potřeba stabilizovat sestavu. Z čehož mám trochu strach, aby se to zas nevrátilo do starých kolejí. Jestli na stoperu budou hrát Woodgate s Helguerou, tak Ramos asi půjde na DM, zůstanou Guti,Zidane a Beck. A s útokem to bude trochu problém. Ronaldo a kdo k němu? (Robinho, Babtista, Soldado a

Cassano) Hrát může jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím, že už to teraz moc meniť nebude. V obrane v strede nechá Ramosa a k nemu možno vymení Mejiu za W´gatea alebo Pavona, na pravej bude striedať Salgada s Cicinhom, na ľavej Carlosa a Brava. Štíta a defenzívu v strede bude hrať dvojka Guti, Gravesen a striedať ich môže Garciom a Helguerom. V zálohe sú potom istí Beckham, Robinho, Zidane, prestriedavať môže podhrot Baptistom a Cassanom, no a útok Ronaldo, prestriedavaný Soldadom príp. Baptistom či Robinhom. To všetko samozrejme pokým sa vráti Raul. Myslím, že to nie je zlé, dokonca môže hráčov striedavo zaťažovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na počet červených karet madristů a pak říkej něco o nervácích...

Reagovat
smazaný uživatel

Naši aspoň nepľujú po súperovi jak ten váš slávny útočník.

Reagovat
HOST*paja

myslím že Eto'o ukázal že není osobnost...je to prostě jen hráč kterej ted umí kopnout do míče aby byl gol...ale skutečná osobnost nikdy nebude....třeba Ronaldo by tohle nikdy neudělal,protože je osobnost i mimo ty čáry co označujou hřiště....

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než někoho úmylsně zranit...nebo sand ne?

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*paja

to jistě....

Reagovat
HOST*yarda

Aitor Ocio fauloval Baptistu, nikoli Robinha...

Reagovat
HOST*Cassie.lass

Hola!

Ja len tolko, ze ma milo prekvapil vysledok zapasu. 4:2... dostavame sa pomaly do formy, tak len nech to vydrzi!!! A este snad tolko, ze ma dost mrzi, ze tu kazdy vyzdvihuje strelcov golov a vserkych *prednych* hracov ale podla mna sa castokrat zabuda na skvele zakroky brankarov (no, teraz konkretne mam na mysli Ikera Casillasa). Ved aj oni mozu za vyhry svojich timov! (no, popripade aj prehry, ale Real casto prehrava pre zlu obranu a nie pre zleho brankara)!

A inak, strasne vam zavidim, ze vidite tie zapasy v TV pretoze ja mam doma len Galaxie-sport a tam teraz chodia vacsinou zapasy Barcy. Real davali naposledy ked hral proti Malage... Takze len tak dalej, sledujte a komentujte, aby sa aj ti, ktori nemaju tolko stastia na kablovku, mohli ako-tak dostat do diania... VDAKA!!!

Reagovat
HOST*Cassie.lass

Mam este jednu technicku otazocku... Ja som vo svete futbalu tak trosku novacik, tak sa zo mna nesmejte, ok?

To, ze je real teraz po polovici La Ligy na 4. mieste znamena, ze buduci rok bude na kvalifikacii do Ligy Majstrov? Alebo o tom rozhoduje az konecne poradie na konci???

Za odpoved vopred dakujem ;o)))))))

Reagovat
HOST*RM

Postupují první čtyři po posledním kole ligy.

Reagovat
HOST*Cassie.lass

Dakujem pekne ;o)))

Reagovat
Xavi

3 a 4 hrají ještě předkolo, 1 a 2 jsou nalosování přímo do základních skupin.

Reagovat
HOST*kar

Real je nejlepší Barcelona FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele