11. kolo
26.10.2005 20:00 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

Real Betis - Villarreal CF 2:3

V utkání mezi Betisem a Villarrealem padlo pět branek, výhru si připsali hosté. Betis dohrával v devíti lidech, když byl za protesty vyloučen Joaquín (nebude hrát proti Realu) a také Melli. Villarreal začal lépe, Forlánovu střelu vyrazil Doblas na roh, pak však v rychlém brejku utekl José Mari a s přispěním teče obránce dopravil balon za Doblasova záda. Betis odpověděl trestným kopem Assuncaa a přesnou hlavičkou Oliveiry. Joaquín trefil z trestného kopu tyč, udeřilo na druhé straně, když Josico rozehrál na Forlána, ten přistrčil Sorínovi a Argentinec propálil dělovkou Doblase. Betis opět vyrovnal, trestný kop Joaquína si srazil do vlastní branky Javi Venta. Vítězný gól dal z kontroverzní penalty Román, Joaquín odnesl situaci vyloučením. Za Betis skóroval ještě Edú, ale pro sporný ofsajd gól neplatil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele