31. kolo
02.04.2006 21:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Real Betis - Sevilla FC 2:1

Sevillské derby zvládl lépe domácí Betis a posílil své šance na záchranu v soutěži. Zápas začal ve velkém stylu, hostující Kanouté nabyl na střelu Renatovi, ale ten ji poslal mimo branku. Po faulu na Roberta v pokutovém území kopal sám postižený penaltu a poslal Beticós do vedení. Juanito mohl hned přidat druhý gól ale trefil tyč. Prapor Sevilly držel Jesús Navas, dvakrát se dostal do zakončení, ale střílel mimo. Po jednom z průniků hostujícího Daniela Alvese a následném centru hlavičkoval Puerta jen do tyče, Saviola dorážel a bylo srovnáno. Na sklonku první půle vrátil, domácím vedení pěkným volejem levačkou Varela. V druhé půli se Sevilla snažila vyrovnat. Saviolovu šanci Contreras chytil, gól nepřinesla ani střela zdálky Marescy ani hlavička Kanoutého. Na hostech byla znát únava z náročného programu.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele