9. kolo
29.10.2005 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Real Madrid 0:2

V duelu dvou týmů, kterým se nedaří, zlomil nepříznivou bilanci hostující Real Madrid. Merengues stále chybí čtveřice Ronaldo, Baptista, Gravesena a Zidane, k nim se se zraněným lýtkem přidal ještě Beckham. V obraně se tedy srovnali Helguera s Woodgatem, před nimi čistili prostor Sergio Ramos s Pablem Garcíou. Záloha pracovala ve složení zprava Diogo, Guti a Robinho, vpředu byl osamocený Raúl. Betisu chybělo dokonce devět hráčů. Melli, Rivas, Juanito, Oscar López, Luis Fernandez, Joaquín, Assuncao, Fernando a Miguel Angel.

Úroveň zápasu tomu také odpovídala, utkání bylo stěží průměrné. Jako první pálil nad Roberto Carlos, na druhé straně zneškodnil nepříliš prudkou střelu Varely Casillas. Další střela na branku přišla až po půlhodině hry a byla úspěšná. Raúl přihrával na střed, Sergio Ramos chytře přenechal Robinhovi a ten se trefil přesně k tyči. Po Ramosově ruce kopal trestný kop Oliveira, ale trefil jen zeď.

V druhé půli nejvíc zlobil Betis rychlý Robinho, po jedné jeho střele vyrážel Doblas míč na roh. Domácí Edú se zastřeloval, nejprve hlavičkoval nad, podruhé byl po rohovém kopu přesnější, ale trefil jen tyč. Druhý gól Realu dal po minutě strávené na hřišti střídající Mejía a byl to jeho premiérový gól v La Lize. Naběhl si na Gutiho kolmici a hlavou přehodil gólmana Betisu. Za domácí celek zlobil už jen Oliveira, jednou ale hlavičkoval nad, podruhé mu radost překazil Casillas. Za Real si zahráli i De la Red s Juradem.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (148)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
antimadrista

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
HOST*

0:3 Real se konečně rozjede!!! A Barca uhraje 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme si nic nalhávat, tady nám to nikdy moc nešlo. Bereme remízu.

Reagovat
HOST*PUYOL

Ze by Real cakal opat zapas bez bodu???

To by bola parada.Mzslim,ze budete mat problemy so vstrielanim golov.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude velmi tazky zapas.Ale som sklamany,ze Real momentalne podcenuje vela fanusikov-a dokonca aj nasich Aj ked nemame Ronalda ani baptistu tak mozme hrat dobre-neviem coho sa obavate-mame kvalitnu nahradu a podla mna je to aj dobre,ze nenastupuju vzdy len ti isty hraci ale sancu dostanu aj ostatny

Reagovat
antimadrista

Uvidíš

Reagovat
HOST*yarda

Betis hraje v poslední době nic moc, 9 gólů v posledních dvou zápasech... Na nás se ale určitě dokáže vyhecovat Měli bychom dát dopředu Soldada a Raúla a Robinha za ně. Zidane bohužel na lavičku. Možná ještě varianta Ramos napravo a Woodgate na stopera... Jsem zvědav, jak si poradí R.Carlos s Joaquínem

Reagovat
HOST*yarda

Pardon za ten nadpis, kultem vlastní osobnosti netrpím

Reagovat
HOST*michal

no jo jenže viděl si Real s Valencií,to byla hrůza + ty absence,Real může bejt rád že se nečervenalo i u zákroku Carlose.Ani jednomu nefandím,ale myslím si že to skončí 2:1(1:1)

Reagovat
HOST*yarda

Co přesně byla hrůza? Fotbal to byl dobrý. Ty ale zřejmě budeš jeden z těch, co jsem přijdou jen po prohře Realu (viz třeba Puyol), žejo?

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol tady bývá pravidelně

Reagovat
antimadrista

Jo, mu křívdíš

Reagovat
HOST*merengues

jj, PUYOL to je provokatérů král, ze kterého ještě nikdy nic kloudného nevylezlo. On žije trošku v jiném světě, když by postavil raději Ezquerra místo Ronaldinha

Reagovat
HOST*PUYOL

Neviem aky provokater...Viem sportovo uznat aj kvality supera.A dokonca asi ako jediny fanusik FCB Vam budem aj fandit a to ked budete hrat s FC Chelsea!!!

Inak vobec nerypem, ten razz je casto zo srandy a dobre dotvara text...

Reagovat
HOST*merengues

Mě jsi teda dorazil tím, jak se pomalu divíš, že nikoho nemáme na střílení gólů a uculuješ se nad tím, že Ronaldo s Baptistou nemají hrát. Kdyby to bylo kvůli kartám nebo nějaké drobnější zranění, tak dobře, ale tohle jsem vážně nepochopil. Těch zranění je teď fakt hodně, skoro každý velkoklub má dlouhodobě aspoň dva hráče pryč, takže to asi zase taková smůla pro nás není. Ale já to nepřeju nikomu, ani Decovi s Bellettim.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň částečně vidíte, jaké jsme to loni měli, ještě dodnes si pamatuju, jak jste ty zranění zlehčovali.

Reagovat
antimadrista

Jo, přesně, dobře jim tak

Reagovat
HOST*yarda

Za sebe můžu tvrdit, že jsem se pouze pozastavil nad množstvím zraněných a dal to do souvislosti v možnou chybnou fyzickou přípravou. Ale smát se zraněným, to může jen chudák

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne, vy jste se tomu nesmáli, ale dělali jste, jak by to pořádný tým neoslabilo a takové.

Reagovat
smazaný uživatel

On je trochu rozdíl mít zraněné hráče základní sestavy nebo ty vaše dlouhodobé marody. Motta by určitě moc nehrál, Gabri to samé, Larsson střídá, Edmilson měl být opora, ale zatím se spíš trápí. Zranění klíčových hráčů se vám už dlouho vyhýbají, to prostě musíte uznat. Myslím tím Vickyho, Puyola, Deca, Xaviho, Ronaldinha a Eto´oa. Ten se zranil až na konci, kdy o nic nešlo. Proto to zlehčování, Gravesena nebo Pavóna klidně oželíme taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Edmilso nse trápí právě kvůli tomu zranění, před tím byl údajně ve výborné formě, tak toho si škrtni, stejěn tak jaqk Mottu, od kterého se čekalo a čeká hodně: A jestli mi chceš tvrdit, že v době, dky jsme museli na jeho post dokupovat Albertiniho, že by nehrál, tak jseš dost mimo.

Gabri taky mohl hodně ukázat, hlavně ve chvílích, kdy se nám zranil například i Belleti. Místo toho musel zaskakovat Damía!

Vy máte dva hráče v háji na měsíc a hned jste největší chudáci.

Mimochodem, hezky sis toho Etooa přibarvil, zvláštní, že chybělo 8 kol do konce, když se zranil a že titul byl jistý ža tři kola před koncem. Zvláštní, že zrovna po výhře Real unad Barcou ti to bylo tak jasné ten titul, nepamatuji si, že bys tak tehdy mluvil...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jsou to jen náhradníci. Ty vaše výkony na konci sezony bez Eto´a taky o něčem vypovídaly, Eto´o není Motta nebo Edmilson. Mimochodem Edmilson je úplně stejný případ jako Woodgate, nechápu, proč bych si ho měl škrtat. Motta nikdy stabilně nehrál, částečně si za to mohl i sám. Gabri je nešťastník, je mi ho líto, ale na základ Barcy taky nemá. To jsou všechno hráči, kteří by mohli hrát, protože na jejich místech je u vás nejslabší konkurence. Kromě Larssona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš vůl, nebo dokonce magor, jinak si to neumím vysvětlit.

Ptám se znova, Motta by nehrál v základu v době, dky na jeho psot byli všichni zranění? V době, kdy jsme museli sáhnout po Albertinim? To by byl základ jistý.

Edmilson byl jasný základ, hrál v dobré formě a pak se zranil, tvrdit, že by to nebyl základ je blbost.

A Gabri co? Takže je horší než Damía? Nebo proč by neměl být v základu?

Tvůj problém je, že to hodnotíš tak, jak kdyy byli všichni zdraví, to je možný, že by většina zraněných seděla. Ale pokdu se zraní Edmilson, Motta by měl základ jistý, jak se zranil an měsíc Belleti, měl by základ jistý Gabri, Edmilson yb ho měl tak jak tak.

Reagovat
HOST*merengues

Proč sem taháš Damíu? Bavíme se o loňské sezoně, tak srovnávej Gabriho s Bellettim Motta je u mě chudák, Márqueze by nevytlačil. Pravidelně nehrál ani v době, kdy jste měli o poznání slabší kádr. A Edmilson zase není schopen vytlačit Oleguera , zdravý už je dlouho, asi jste ho trochu přecenili. Uvidíme, až budou všichni fit, kdo z nich bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ta tvá neinformovanost. Právě Damaí loni několikrát zaskakoval, právě kvůli dlouhodobné absenci Gabriho, Když se chceš o něčem hádat, tak bys měl nejdřívo dané situaci něco vědět. T ostejné s edmilsonem a Marquezem, kteří rozhodně předtím měli přednsot před Oleguerem.

Albertini vs motta, nemá cenu komentovat.

Reagovat
HOST*merengues

No moc to tak nevypadá, Edmilson hraje určitě méně než Márquez a Oleguer. A Damía ZASKAKOVAL? Tak jsem rád, že jsi mi to objasnil Albertiniho nech taky být, srovnávej Mottu s Márquezem.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych ěml ty dva srovnváat, když Marquez začal hrát def. zááložníka jen kvůli Mottově absenci???

Reagovat
HOST*merengues

Protože tam loni hrál. Předpokládejme, že by se Motta vrátil někdy v půlce sezony. Hrál by on nebo Márquez? Rád bych připomenul, že Márquezovy výkony ve středu obrany nebyly ideální, na dm se mu dařilo daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to jsou nesmysly, on se prosět zranil a proto Marquez šel na dm, teorie, kdy by se vrátil jak by to bylo a jestli ten byy se vrátil...základem je to, že Motta byl na dm druhámožnost po Edmilsonovi. Marquez tam vůbec nebyl ve hře.

Reagovat
HOST*merengues

Tudíž by zřejmě nehrál místo Oleguera v obraně, což se teď nedaří ani Edmilsonovi. Takže Oleguer je pro Rijkaarda asi nejvhodnější partner k Puyolovi. Kdo je váš top dm, ukáže čas. Podle mě to Motta nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

no Motta to samozřejmě nebude, protože máme Edmilsona, ten loni nebyl. Mámetam MArqueze, ten se tam po roce naučil hrát, loni by to ale nehrozilo, stejně tak by nehrozilo, aby hrál Oleguer.

Reagovat
HOST*merengues

Už se mi to ani nechce psát, je to pořád dokola, ale zkusím to:

1)BELLETTI - GABRI, tady si myslím, že je to jasné. Belletti teď nehraje ideálně, takže si možná někdo myslí, že je za každých okolností lepší volbou Gabri. Ale všichni dobře víme, že Belle byl kupován jasně do základu místo Reizigera. Gabri by hrál samozřejmě víc než Damía, ale kdybych to měl přirovnat, tak pro vás znamená jen o trochu víc než Diogo pro nás. Gabri je sice velký univerzál, ale to je Diogo taky. Byli jste nuceni dát šanci mladému Damíovi, což taky není na škodu, my jsme zase při absenci Míchela nasazovali Brava, Arbelou nebo Mejíu. Uzavřel bych to tak, že Gabri chyběl, ale ne zase tolik.

2)LEVÝ STOPER, DM, tady to nevím určitě, ale mám ten dojem, že jste s Edmilsonem počítali na dm, stopera měl hrát Márquez. Samozřejmě se mohlo stát, že na stoperovi skončí Edmilson a na dm Motta. Jenže to by oba museli mít lepší formu než Márquez a taky Oleguer. Těch možností tam bylo víc, taky mohl hrát stopera Oleguer a Márquez dm, kdyby byl zrovna Motta vykartován a Edmilson lehce zraněn. Zkrátka jste přišli o jednoho hráče ze základu a o jednoho náhradníka, aby to bylo spravedlivé. A v zimě přišel Albertini. Že mu to tolik nešlo, je už druhá věc. Každopádně lidí jste měli celkem dost. Rád bych připomenul, že my jsme měli absolutně tentýž problém s Woodgatem. Kdyby nebyl zraněný, tak mohl Helguera na dm, jak se původně počítalo a nebyly by ty obrovské problémy na podzim. Právě kvůli absenci štítu jsme ztratili tolik bodů a možná tím přišli o titul. Až zimní příchod Gravesena to dal dohromady. A je naší chybou, že jsme neměli nikoho jiného v záloze. Proto přišel García.

3)LARSSON, tady bych akorát napsal, že Eto´o dal 24 gólů a Giuly 11 + dalších x gólových nahrávek. Larsson by sotva byl lepší než někdo z těch dvou, ale byl dobrou alternativou na střídání. Jenže asi měsíc a půl po jeho zranění přišel Maxi a díru jste zase zacelili. Takže kvalitativně jste zase tolik neztratili a útočníků zůstalo stejně.

Když to sečtu, tak vám chyběl jeden hráč základní sestavy (což nám taky) a tři potřební náhradníci, přičemž za dva z nich přišla náhrada.

Reagovat
HOST*merengues

Reagovat
smazaný uživatel

Larsson chyběl zvláště v době, kdy všechno stálo na Etoovi. On se nesměl zranit, on msuel hrát všechyn záapsy všech devadesát minut, pokud jsme prohrávali, nemohli sjem posílit útok. Guily celý podzim laboroval se zraněním, to ti asi taky uniklo.

Jen tak pro informaci: Belleti několik zranění, Sylvinho pět týdnů mimo, Guily celý podzim pořád něco, Ronaldinho to samé.m, ten musel nastupovat protože prosět hráči chyběli.

JE taky pravda, a to si ty napsal špatně, že v přípravě a tak se Belelti s GAbrim pravidelěn střídal ,takže určovat tady, kdo byl vybírán jako jednička, je blbost. Nehledě na to, že Blleti byl na jaře z formy, takže přednsot by měl zcela jsitě Gabri.

S Marquezem moc spekuluješ, pravdou je, že nebýt zranění, nikdy by Oleguer asi tak nehrál a nikdy by Maarquez nenastoupil na dm, to jsou fakta, své teorie si nech. Vám chyběl Woodgate, přirovna lbych ho k absenci Motty (oba můou hrt jen jeden post, Edmilson zabírá dva, takže to nesedí).

Popírat to, že by Edmilson byl v základu, je prostě neskutečné. Přesně si paamtuju, jak se mluvilo o tom, že Edmilson je ten pravý, že nám pomůže (ty sám) a taky o tom, jak má výbornou formu, pak se zranil a do té formy se jště nedostal, nicméně loni měl být jeden ze základních kamenů sestavy.

Snažíš se sem házet své teorie, vynecháváš důležitá fakta, která si buď nevěděl (Marquez, Gabri) nebo si radši úmyslně zkreslil (Etoo).

Reagovat
HOST*merengues

Ale Larsson se pokud vím zranil proti nám, někdy v listopadu. A hned v zimě přišel Maxi. Sice jiný typ, ale taky útočník, mohli jste si klidně vzít někoho jiného (Iaquinta). Takže zase tak dlouho Eto´o pod tlakem nebyl, navíc pořád dával góly, těžko by to Larsson zvládl lépe. Belletti by hrál daleko víc než Gabri, to nejsou žádné spekulace. Belletti byl na Nou Campu jasně představován jako jednička na pravou stranu obrany, psali to ve všech španělských novinách. Edmilsona už jsem ti uznal, ten v základu měl hrát, ale na dm na úkor Motty. Ty řekněme drobnější zranění sem vůbec nepiš, si snad myslíš, že se to stává jenom vám?

Reagovat
smazaný uživatel

No drobnější, ono sylvinho chyběl stejně, jak vám bdue chybět Ronaldo a Guily celkvoě stejně, jak vám Baptista a byl oto jen na ukázku, jak by se hodili náhradníci.

A MAxi přišel až skoro na konci ledna, žádné "hned v zimě".

Reagovat
smazaný uživatel

Edmilson hraje TUTO sezonu méně, právě kvůli loňskému zranění.

Reagovat
antimadrista

Co to meleš? Gabri je podle mého názoru, lepším naž Belletti, a Motta by též zabojoval o místo v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

merengues má takovou teorii, že Motta je horší než Albertini.

Reagovat
HOST*merengues

A Márquez byl kde? Na výletě se školou?

Reagovat
smazaný uživatel

Marquez byl ve středu zálohy, na def. záložníkovi začal hrát jen kvůli zranění Motty a Edmilsona, další věc, o čem nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

...ve středu obrany...

Reagovat
HOST*merengues

A to je mi zajímavé, že ten bourák Edmilson nevytlačí Oleguera ani Márqueze

Reagovat
smazaný uživatel

No tak taky rok nehrál, není v té formě, jakou měl loni po příchodu z Lyonu.

Reagovat
antimadrista

Navíc Oleguer je asi nejsehranějším s Puyolem..

Reagovat
HOST*Barca

Když budou hrát s Chelsea tak já jim budu taky fandit , ale i proti Juventusu.

Reagovat
HOST*PUYOL

Ezquerro je dobry futbalista a Ronnieho musime setrit v lahkych zapasoch.A moc inklinujem k Spanielom,je ich v time malo...To cislo poctu domacich by sa malo zvysovat..

Reagovat
HOST*PUYOL

No tak chodim sem casto i 3* denne.

Obcas aj 3 dni nic nenapisem,to je vtedy,ak sa 2 hadaju,ale precitam si to,ak toho nie je vela..

Reagovat
antimadrista

Nepředbíhejme program ve středu týdne.

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquín dostal čk Ale třeba to Betis ukecá

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to Meli?

Reagovat
HOST*PUYOL

Do prdele,to nam chybalo...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, Diogo stejně hraje na druhé straně

Reagovat
smazaný uživatel

Vám?

Reagovat
smazaný uživatel

no to ještě nevíš, pro ně je prohra Realu víc než výhra Barcy. Dokazují to tady celý týden

Reagovat
smazaný uživatel

No v posledním kole se nám obého dostalo vrchovatě.

Reagovat
HOST*yarda

Pokud je to ukojí, tak proč jim to nepřát. Člověk se na druhou stranu zasměje při jejich příspěvcích. Stránka Barcelona-Málaga je toho jasným důkazem

Reagovat
HOST*yarda

Kdybys byl tak horlivý ve všem jako v křečovité snaze dokázat fanouškům Realu chybu za každou cenu, kouknul by ses do zápisu a zjistil bys, že ji dostali oba. Mimochodem, na Betisu se taky rozhodčí vyřádil, musela ho vyvádět ochranka A "Melli"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš zakomplexovaný až se mi dělá zle...jsme se zeptal, tak se neposer.

Reagovat
HOST*yarda

Zakomplexovaný? A z čeho? Z tebe? Tolik si zas nefandi, páč mi za to nestojíš... A než přijmout radu od fanouška Realu, tak to se radši uchýlím k dalšímu osočování... A nemusíš se namáhat odpovědí

Reagovat
smazaný uživatel

"A než přijmout radu od fanouška Realu, tak to se radši uchýlím k dalšímu osočování"

Reagovat
HOST*yarda

...nebo se začnu smát jak debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by ses trochu klidnit.

Reagovat
HOST*yarda

Já jsem ZCELA klidný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podle toho chovej

Reagovat
antimadrista

Tak už no nech copak nevidíš, že je psychicky na sračku?

Reagovat
HOST*yarda

Milý Antimadristo, odkazuji tě k první části mého příspěvku z 27.10.2005 13:12:53

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
smazaný uživatel

asi určitě, ještě si napíšem

Reagovat
HOST*

to je v pr. Galaxie nás zrovna dává když nám chyběj hráči a prohráváme doufám že v Betisu aspoň tu remízku uhrajem

Reagovat
HOST*RM

1:2

Reagovat
HOST*

0:3 a Barca 0:0 a jsme zas před nima

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Salgado Woodgate Helguera Carlos - Ramos García Diogo Guti - Raúl Robinho. Vysvětlení té zálohy po mně nechtějte, píšou to na Marce

Reagovat
HOST*yarda

Tak to je fičák Betisu zas nehraje Assuncao a zatím Joaquín a Melli. Takže snad tolik nedostanem A s marodkou souvisí...

Reagovat
HOST*yarda

Uvažuje se o pravé straně obrany (zřejmě při pohledu na výkonnost Dioga), tedy Cicinho, a velice vážně (a oprávněně) o středu zálohy (Alex, Ricardinho a Landzaat, poslední dva s EU pasem) a nakonec o klasické "devítce", tedy středním útočníkovi... Ale Inter ho zřejmě ještě v zimě nepustí Možná bych ale zkusil něco dělat nejdřív s hráči, co jsou k dispozici I když ztráta Ronalda se rovná katastrofě

Reagovat
smazaný uživatel

Real musí někde šetřit, když má moc drahé elitní hráče, tak nechce platit náhradníky. Na druhou stranu, vždycky když máme na střídání někoho lepšího, tak se mu to hodně nelíbí. To je příklad Gutiho, Solariho, Mora, Owena a vlastně taky Figa. Ale bez nich to nejde, to jasně vidíme.

Když měl přijít Diogo, tak ho "as" zařadilo na levý kraj zálohy, takže kdoví, co ten chlapec vlastně všechno umí

Reagovat
Potty

Peréz nabízí 20 milionů za Cristiana Ronalda!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom? A zdroj?

Reagovat
Potty

zdroj tribal

Reagovat
HOST*yarda

Mimochodem Diogo prý občas ve středu zálohy hrál...a tam může hrát volněji (což mu evidentně vyhovuje )...

Reagovat
smazaný uživatel

Betisu taky chybí asi 6 hráčů, souboj béček nebude nic moc

Reagovat
HOST*Mára

ted sem viděl zápas Betis-Villareal Rozhodčí nejprve dal penaltu Villarealu,která nebyla,potom dal červenou Joaquinovi za protesty , Villareal nedal tu penaltu a rozhodčí jí nechal opakovat znova takový zaříznutí sem ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Co se divíš? Nesleduješ snad pravidelně La Ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, betisácký fanoušci byli pěkně nasraný, rozhodčí musela vyvést ochranka

Reagovat
HOST*Mára

ted se Betis odvolal proti červené kartě jak dostal Joaquín,která byla naprosto nesmyslná(pouze za protesty )samozřejmě bez úspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

takže červená pro Beckse za protesty je zasloužená a pro Joaquína nesmyslná. Becks by se měl skutečně nechat odbarvit

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že je to to stejné. Nejde o to, jestli špatně nebo dobře, ale o to, že to není v obou případech hodnoceno stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty víš, co řekl Joaquín rozhodčímu? A co je v zápise? Jestli ne, tak to prosím nehodnoť

Reagovat
smazaný uživatel

Ale budu to hodnotit, beckham mu, jak tady bylo řečeno, řekl "slova na f" a taky se mu odpustilo. A nezdálo se, že by toho potom nějak litoval...

Reagovat
HOST*Mára

za protesty má bejt snad žlutá ne Beckhem ještě zatleskal,ale to je jedno má to být posouzeno stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja kto tak vidím, tak oni to stejně nepřiznají, my jsme třeba uznali, že penalta být neměla nebo tak, ale oni něčeho podobného schopni nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

My tady toho uznáváme mraky. Tohle bohužel ne. Znovu se tě teda ptám, co řekl Joaquín rozhodčímu a jak víš, že to nebylo něco horší než od Beckse.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jste jako unali? Penaltu valencie? Prý sporná a nezapoměnli jste dodat, že ramosova ruka taky. Beckhamovi zruší DVĚ karty a taky se k tomu nějak nemáte.

a k tomu joaquinovi, takže se tě zeptám: beckahm mu začne nadávat a fuckovat ho, dostane ŽLUTOU, tak si ještě zatleská a dostane červenou. Pak ho komsie omilsotní z obou karet.

Joaquin mu podle všeho taky nadával (orpavdu by mě zajímalo, co to mohlo být, když je to teda oproti beckhamovi taková hrůza) a dsotal rovnou červenou. Ale odvolání nic. Všechno v pořádku? Stejně jak s Messim?

Reagovat
HOST*Mára

já to nepochopil jak mohl dostat za protesty červenou Beckhem udělal to samí,ALE ještě zatleskal takže celkem logicky červená,proto nechápu jak mu ji můžou zrušit když byla oprávněná a Joaquinovi ji nezrušej když byla neoprávněná To prostě nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžete to hodnotit, protože nevíte, co řekl Joaquín. Myslíte si snad, že s těmi takřka nulovými informacemi jste chytřejší než komise?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta komise je chytrá dost, nebo spíše vychytralá a myslím, že žebrat teď taky nemusí

Reagovat
Potty

goooool

Robinhooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle zápas je orpavdu úžasný Opravdu oba týmy se předhánějí v tom, kdo jsou ve větší krizi Rozhodčí to samé, byl otam aspoň šest zákroků na žlutou na obou stranách a on nic.

No ale opravdu oba týmy působí opravdu zoufale

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom se zeptám, jestli tě vůbec baví fotbal nebo se vždycky díváš kvůli tomu, abys ses nasral

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem nasraný, to si vypozoroval z čeho? Já mám takovou škodolibou radost

Reagovat
smazaný uživatel

Real možná neměl ani šest faulů, tak jak mohl dostat šest žlutých

Reagovat
smazaný uživatel

TeĎ se bohužel směješ sám sobě protože jsem psal na obou stranách

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, sorry. A které?

Reagovat
smazaný uživatel

No na Ramose tam byli dva, na Helgueru (to mohla být kldině červená) , pak třeba Salgado enbo i Robinho v psolední minutě, to sice nebyl vůbec bolestivý či sotrý zákrok, nicméně byl úmylsný a to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

byly dva...

Reagovat
HOST*Mára

hroznej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc asi prasil García (a proto bude chybět proti Zaragoze ), nejvíc prasen byl Ramos a Robinho. Betis hrál tvrději...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš aby nás nasral (nebo se aspoň snažil)

Reagovat
smazaný uživatel

A čím zas, vždyť jsem říkal, že to pouštěl na obou stranách....a zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jedinec mdlého rozumu může při pohledu na okleštěné sestavy obou týmů a jejich předchozí výsledky (zejména Betisu) očekávat špičkový zápas. Madrid vyhrál protože měl menší krizi. Mám pocit, že se rozehrává Woodgate, Ramos opět dost dobře a znát byla i přítomnost Salgada. Robinho další gól, nicméně přes fantastickou techniku mám obavy aby nebyl příliš čitelný... Mejía možná trochu ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt děs, usínal jsem u toho

Reagovat
RMCF

Woodgate se mě taky začíná dost líbit a Helguera včera taky dost dobrý(konečně máme tři kvalitní stopery) , Ramos byl snad nejlepší hráč Realu, ale opět zklamal Diogo si nemužu pomoct, při většině jeho akcí končí míč na kopačkách soupeře. Fotbal docela bída aspoň ty tři body, kdyby to nebyl Real tak se na to dívat nevydržím. Mejía podle mě v ofsajdu nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ofsajd nevím, musím se ještě podívat na sestřih. V přenosu to ukazovali dvakrát, ale pořádně to nestopli. Ale ten Raúlův v nastavení se mi nezdál, Jurado to načasoval přesně. Nejlepším mužem na trávníku byl Helguera, to jsem teda koukal. Nerad bych ho přechválil, ale nejenže snad ani jednou nefauloval, ale dokonce vyhrál i všechny osobní souboje. Pochvalu zaslouží tradičně Ramos a výjimečně i Robinho. Před tím gólem jsem si všiml, že se poprvé odhodlal jít do středu a hned z toho byl gól. On nemá na křídle co dělat. Koupat soupeře 30 metrů od branky, to je nám houby platné. On ty svoje kličky musí dělat někde u vápna, nejlépe v něm. Pak bude určitě efektivnější. Ten zápas jsme asi opravdu vyhráli jen kvůli slabému soupeři. Vzadu jsme měli tři výborné hlavičkáře, kteří to až na malé výjimky zvládli. A strany pomáhali ucpávat García s Diogem. Naopak naším nejslabším článkem byl bohužel Carlos. Nejvíc nám stále chybí hrotový útočník. Ne Ronaldo, ale hrotový útočník. Občas mi to připomínalo Spartu v Thunu. Nemůže se stát, že hráč získá míč, otočí se a zjistí, že právě on je soupeřově bráně nejblíž.

Reagovat
RMCF

S tím Robinhem nejde než souhlasit musí hrát uprostřed, nejlepší by byl asi pod hroty, ale na ten post mame nejvíc hráčů(Baptista, Zidane, Guti, případně Raul) a na kraji z nich nikdo moc rád ani dobře nehraje, tak to asi v levo bude muset dosloužit nejzkušenější Zidane s alternativou Gutim a o mediapunkta se porvat Robinho s Baptistou (samozřejmě v případě dobrého zdraví). Na Betisu byly jejich absence znát naštěstí ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod hroty Baptista, útok Ronaldo - Raúl, Robinho může nahradit každého z nich. Gutiho na spojce nechci, opakovaně mu to tam nešlo. Pro něho je ideální hrát zezadu, jenže takovou pozici tam nemáme, takže musí nalevo, kde se porve o flek se Zidanem.

Reagovat
HOST*RMCF

S tím Gutim sem to tak myslel, protože Zizou už nemůže fyzicky zvládnout všechny zápasy.

Reagovat
HOST*yarda

Však taky jo. Všichni stárneme...

Reagovat
HOST*yarda

Ofsajd Raúla v nastavení NEBYL ani náhodou

Reagovat
antimadrista

Nevymlouvej se na okleštěnou sestavu. Jednou jste Real Madrid, tak musíte hrát na nejvyšší úrovni ikdyž vám chyběj 4 hráči..to neni omluva

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou s tím úplně směšní

Reagovat
smazaný uživatel

Vzor vší moudrosti promluvil, hlavně že vy jste brečeli, když jste měli loni tolik zraněných hráčů. Ani jeden z nich neznamenal pro vás to co pro nás Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné. Jim chyběl ze základu jeden hráč, nám čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

to říkám, špatná fyzická příprava, možná že kdyby Ronaldo místo vymýšlení rádoby vtipných oslav golů věnoval treninkový čas důležitějším věcem, tak by mu teřab nic nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak blbější větu jsem od tebe snad ještě nečetl. Zákrok Pérey jsi asi neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě víš, proč tady tohle všechno píšu...prolistujte si archív a jisět najdete to stejné od vás. A opravdu mě nezajímá, že mu to udělal Perea, přinejhorším to můžu říct o Baptistovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně stačí, že já to nepsal. Takovou blbost bych v životě nevypustil

Reagovat
smazaný uživatel

No yarda se teď asi červená

Reagovat
smazaný uživatel

No to je vaše chyba, že jste tak závivislí na jednom hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

To vy taky Nebo spíš na dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

No i kdyby na dvou, tak už je to rozdíl, navíc to, jak se ukazuje, není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

To se asi neukazuje, když je nemáte zraněné na měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje se, jak máme vyrovnaný kádr a jak silnou lavičku, zranění několika opor nám nedělá problémy. To jsou fakta, nemusíš sem strkat své teorie co by kdyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněnou máte jednu oporu. Už jsem psal, že bych to přirovnal k absenci Baptisty, bez kterého bychom se taky obešli, kdyby byli ostatní v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoje přirovnání opravdu nemaj chybu Ještě máme zraněného Damíu, to bych zas přirovnal k absenci Salgada, který vám nedávno chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje se, jak máme vyrovnaný kádr a jak silnou lavičku, zranění několika opor nám nedělá problémy. To jsou fakta, nemusíš sem strkat své teorie co by kdyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej, pro nás Ronaldo = pro vás Ronaldinho. Být bez něj měsíc, asi byste se divili, což vám nepřeju. Baptista, pokud jde o styl hry taky nemá v naší sestavě ekvivalent, Gravesen naštěstí jo, Helguera je v posledních zápasech, i při stoupající úrovni Woodgatea nej stoper, protože Ramos lítá po všech čertech... Becks se Salgadem už zase fit.

Tu narážku s fyzickou přípravou jsem čekal, ale jak podotkl Merengues, vaše hráče nikdo tak brutálně nezkosil jako Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

Baptistu nikdo taky ne.

A bez Ronaldinha jsme to zvládali, respektive s ním, ale v době, dky hrál celý pdozim se zraněšním a rozhodně nehrál tak, aby se nedal nahradit, tehdy. Máme natolik silný tým, že pro ás absence jakéhokoli hráče nehraje roli (krom Puyola, ale to je duševní vůdce)

Reagovat
smazaný uživatel

Duchovní vůdce se říká, duševní je maximálně choroba (to nebyla narážka )

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se říká duševní

Reagovat
HOST*yarda

Může být, ale ve spisovné češtině se říká duchovní, určitě jste se to na hodině cizího jazyka ve škole učili, vzpomeň si...

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že na češtinu jsme nik¨dy neměli rodilého mluvčího, takže ruku do ohně za to nedám

Reagovat
antimadrista

Tak když se nám zranili dva hráči na jeden post,tak to byl velkej problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Betisu chybělo dokonce devět hráčů. Melli, Rivas, Juanito, Oscar López, Luis Fernandez, Joaquín, Assuncao, Fernando a Miguel Angel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřenechal náhodou u prvního gólu míč Robinhovi Diogo?

Reagovat
HOST*RMCF

Jo přenechal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele