29. kolo
22.03.2006 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Racing Santander 1:0

Betis zdolal Edúovým gólem Santander a vyšvihl se z sestupové příčky. Hostům ublížilo hodinové oslabení po vyloučení Pinillose za faul na Joaquína. Jako první zahrozil Betis, o trestném kopu Assuncaa hlavičkoval Edú jen do tyče. O tři minuty později si Edú naběhl na pas Varely, ale tentokrát jeho střelu vyrazil Aouate na roh. Neuspěl ani do třetice když nepřesně hlavičkoval Joaquínův centr. Domácí gólman Contreras byl povolán do akce při trestném kopu Casquera. Betis měl převahu, Joaquínovi zabránil ve skórování pohyblivý Aouate, gólman Santanderu si poradil i s hlavičkou Daniho, stejně jako další možností Edúa. Edú se prosadil až po dobré práci Daniho nalevo a jeho přesném centru. Po dalším pasu Joaquína mohl přidat hlavou i druhý gól ale minul. V druhé půli nejprve zahrozil levačkou nepřesně Varela, na druhé straně si Contreras poradil s hlavičkou Oscara Serrana. Vyrovnat mohl po trestném kopu Ayozeho Oriol ale hlavičkoval vedle branky. Aouate zneškodnil i poslední šanci Joaquína.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele