19. kolo
14.01.2006 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Atlético Madrid 1:0

Real Betis porazil nejtěsnějším možným rozdílem Atlético a přiblížil se mu v tabulce na jediný bod. Svůj první gól sezóny vstřelil Capi. Hosté už nevyhráli deset zápasů v řadě, nepříznivou sérii jim nepomohl změnit ani nový kouč Murcia. Atlético začalo dobře, po centru Petrova nebezpečně hlavičkoval na Doblasovu branku Maxi. Domácí využili hned svou první pološanci, když po chybě Perey uklidil míč do sítě Capi. Na druhé straně hlavičkoval vedle Torres, po další chybě Perey mohl zvýšit vedení Betisu Joaquín. Po hodině hry zakroutil Joaquín trestný kop nad. V závěrečné půlhodině mělo Atlético tlak, pozorná obrana Betisu jej však do šancí nepouštěla. Trestný kop Antonia Lópeze šel také nad, stejně nepřesná byla i Zahinosova dalekonosná střela. Betis reagoval hlavičkou Roberta, či Arzuovým pokusem těsně vedle branky.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*LepsiReal

je konecne daj, atletiko je bez trenera v haji... konecne betis zacali hrat co umej

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, betis se vraci tam kde ma byt..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Kežmanem? Nemá formu nebo co? Ať se vrátí do PSV, byla by ho tam potřeba.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele