25. kolo
26.02.2006 19:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

RCD Mallorca - Real Madrid 2:1

Velké překvapení se událo na Mallorce, kde sestupem ohrožení hosté otočili zápas proti Realu Madrid. Za hosty nastoupili Baptista i Zidane, ve stoperské dvojici Raúl Bravo a Sergio Ramos. Jako první se uvedl právě Ramos, když hlavičkoval Beckhamův roh, ale namířil těsně vedle branky. Po čtvrthodině uspěchal svou možnost domácí Doni a jeho volej skončil vysoko nad. Stejný hráč o tři minuty později hlavičkoval nekrytý nad. Mallorca byla nebezpečnější, Arango pálil nad břevno a Casillas si mohl oddechnout. Po půlhodině si Beckham s Ramosem akci zopakovali. Beckham centroval a Ramos přesnou hlavičkou skóroval. Na druhé straně se do další šance dostal Arango, obešel i Casillase, ale pak trefil jen boční síť!

Do druhé půle vstoupila lépe Mallorca, když Ramos ve vápně fauloval protihráče a kopala se penalta. Pisculichi se nemýlil a bylo vyrovnáno. Na plac přišli Salgado a Raúl, ale hrálo se bez šancí. Když už se do šance prodíral Ronaldo, zastavil ho skvělým zákrokem Ballesteros. Nad stadionem začalo pršet, Casillas neudržel centr, ale Jonás branku netrefil. O minutu později už ostrované vedli. Arango proběhl obranou hostí, obešel i Casillase a pohodlně zařídil domácím tři body. Střídající Cassano hledal centrem Ronalda, místo toho ale trefil tyč domácí branky! Se skóre nepohnul ani Roberto Carlos, který trefil z trestného kopu zeď.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (116)

Přidat komentář
HOST*RM

Další vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Včera se nám povedlo úplně všechno. Dali jsme dva rychlé góly, které jsem si tak přál a v závěru přidali i třetí, takže mi vyšel tip Ale co je důležitější, půka základu si odpočala úplně a ta druhá alespoň částečně. Nejvíce vytížen je v posledních týdnech jednoznačně Robinho, ale nepředpokládám, že by se u té včerejší chůze nějak moc unavil. Právě Robinho byl společně s Ramosem nejlepší na hřišti, zklamali Míchel, Beckham a Ronaldo, kteří zřejmě jen marně hledali motivaci proti soupeři, který hrál tak na úrovni Blšan Naopak Cicinho opět nezklamal. Jenom nechápu, proč musí náš nejlepší hráč sedět na lavičce, i když má prokazatelně nejlepší fyzičku ze všech a možná i největší hlad po trofejích. Příjemným překvapením je pro mě výkon Dioga. Určitě zahrál lépe než obvykle Gravesen a být trenérem, tak silně zvažuji jeho nasazení proti Arsenalu. Když mu vychází skluzy, tak je hodně platný. A oproti drtivé většině štítů má velkou výhodu v dobré hře hlavou. Hodně mi připomíná Geremiho, který dokázal zahrát ty samé posty. Takový hráč je velmi cenný. Caro to asi cítí stejně a bude se rozhodovat mezi ním a Gravesenem. A taky se klidně může stát, že Helguera skončí na tribuně Ostatně to už potkalo i Pavóna, se kterým se už moc nepočítá. Raúla bych ještě nechal na lavičce, Zidanovu formu zatím nemá a Guti je nenahraditelný.

Zkusím sestavu: Casillas - Cicinho Woodgate Ramos Carlos - Diogo - Beckham Guti Zidane Robinho - Ronaldo.

Lavička: Cobeňo - Salgado Mejía - Gravesen Baptista - Raúl Cassano.

Reagovat
antimadrista

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0, tentokrát se vám nevydaří hrát do plnejch a plno neproměněných šancí a jeden brejk rozhodnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Cobeňo

Cicinho, Míchel, Woody, Ramos, Mejía, Carlos

Gravesen, Diogo, Beckham, Robinho, Guti, Zidane, Baptista

Ronaldo, Cassano, Raúl

Zostavu si tipnem takto:

Casillas - Cicinho, Ramos, Woody, Carlos - Diogo, Guti - Beckham, Zidane, Robinho - Ronaldo.

No a tip? Čo ja viem - 2:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to je na Arsenal - asi pochopil každý...

Reagovat
HOST*eve

tak proč to píšeš sem??

Reagovat
HOST*Cristiano

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 (Pisculichi)

Reagovat
smazaný uživatel

máš můj souhlas, 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, že je blbosť po každom nevydarenom zápase meniť pol mužstva, ale chcem sa dotknúť niečoho iného.

Začali sme obmenu tímu a to je dobre. Niektorí hráči si asi u nás spravia veľmi úspešnú karieru / Ramos, Robinho /, chce to len čas, premena kádra bude asi fakt na dlhšie ako sme si mysleli. Máme mladého ambiciózneho trénera, ktorý nemá čo stratiť a to je tiež dobre. Má svoju predstavu a postupne / ak dostane čas / ju bude napĺňať. Apropo čas - vždy si spomeniem, ako Luxemburgo, keď odchádzal hovoril, že premena Realu je vec min. 2 - 3 rokov.

Treba si uvedomiť ešte jednu vec, či sa nám to páči alebo nie: španielska liga je liga technická, tempo je o malinko pomalšie ako napr. v anglickej čo sa týka nasadenia a bojovnosti. Hráči majú dosť priestoru, a preto typy ako Zidane ešte stále dokážu kralovať. My ale musíme myslieť perspektívne : je jasné, že keď mužstvo Zidana pokryje tesne alebo zdvojí tak ako to robil Arsenal, tak je už bohužiaľ stratený - a garantujem, že to spraví každý súper, lebo Zidane je jeden z mála našich, čo nosí v hlave myšlienku. To isté sa týka aj hráčov ako Carlos, Ronaldo, Guti a pod. V Španielsku ešte dokážu byť skvelí, ale to je tak asi všetko. A to je pre nás málo.

Takže sme sa dostali k tomu, že dobudovanie kádra treba dokončiť a že sme asi v polovici alebo v tretine. A teraz, koho nechať a koho nie? A koho kúpiť akoho nie?

Ja si myslím, že je najvyšší čas spraviť veľký rez a mužstvo riasne omladiť, t. j. : pre nás sú perspektívni hráči Casillas, Ramos, Robinho + odchovanci. Ďalej samozrejme mužstvo potrebuje aj určité skúsenosti a vodcovské typy, ktoré majú bojovného ducha a za Real nechajú na ihrisku všetko Beckham, Raúl /. Potrebujeme ďalej zapájať odchovancov, aby cítili, že má zmysel snažiť sa v mládežníckych tímoch alebo v rezerve a že je možnosť raz obliecť biely dres prvého mužstva. Aby vedeli, že raz sa im môže splniť ich sen hrať za Real a nie aby končili ako náhradníci veľakrát namyslených hviezd. A takisto potrebujeme, aby aj iní španielski hráči z ďalších klubov cítili možnosť a šancu hrať raz za Real, lebo predsa len Real je stále považovaný v Španielsku za kráľovský klub a snáď každý mladý hráč by chcel hrať v jeho farbách. A aby sme im aj my tú šancu dali!!!

Nie, nie a ešte raz nie. Tadiaľto ako to tu rozoberáme doteraz cesta nevedie. Poučme sa : máme hviezdy, ktoré zostarli a tak ich chceme vymeniť. A čo spravíme? Zasa len hľadáme hviezdy, ktoré možno u nás ani nechcú hrať. Cole, Adriano, Ballack, Rosický a ďalší a ďalší. Nie, to nie je cesta pre nás.

Vydržali sme už 3 roky trpieť krízu v Reale / výsledkovú ale i hernú / vydržme ešte rok - dva a odmenou bude dlhodobo úspešný klub. Vytvorme nové, mladé, dravé mužstvo Realu doplnené o 1-2 špičkových svetových hráčov ako zmes oduševnenia, mladosti a skúsenosti. Len vtedy bude raz Real number one vo svete. Ja som ochotný počkať a dokonca si myslím, že nič iné nám ani nezostane. Alebo si vážne myslíte, že nás zachránia ďalšie a ďalšie veľké mená svetového futbalu, ktoré budú rok sa zohrávať, ďalší rok rozmýšľať, či u nás chcú hrať a nakoniec odídu?

A aby som to na záver aj trochu skonkretizoval, zo súčasneho ZÁKLADU sú pre mňa v súlade z napísaným zaujímavé len tieto mená / ostatní kľudne môžu ísť / :

Casillas , Cicinho, Ramos, Beckham, Robinho a Raúl. Možno ešte Gravesen.

HALA MADRID a nestrácať nádej.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina maldých hráčů ve šp chce hrát v Barce, jsou ovlivněni úspěchy dream teamu, tedy týmu, který jako malí první sledovali.

Reagovat
HOST*yarda

Co Quinta del Buitre? Nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je teda hodně velká hovadina Ti mladíci většinou na takové kluby nemají a ti lepší (Ramos) jdou tam, kde za ně zaplatí nejvíce peněz. Real nebo Barca - to jim je většinou jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, jak jsem psal, pokdu by si vybrali, chtěli by Barcu, kvůli dream teamu, ty tomu nerozumší, tak se do toho nepleť...

Reagovat
smazaný uživatel

Dream team Že se kdysi líbili tobě, tak se museli líbit i všem mladým Španělům? A co naše éra 3x LM a 2x titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jenže těm, pro které to byl první tem je ten asi deset let, jestli si to nepochopil, tak je mi to líto, ale čekal jsem.

Ono v mládí si vytváříš oblbíený team a že se pak daří někomu jinému většinou už na tom nic nezmění...ale pochybuju, že zrovan ty bys to měl pochopit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý fandí Barce od šesti let jako ty Real vyhrál geniální titul v roce 97, první novodobou LM v 98, to bylo např. Ramosovi 11

Reagovat
smazaný uživatel

Super no, vyhrál jeden titul a jednu lm. Dream team tehdy vyhrál 4...byla to dlouhodobější záležitost.

trošku rozlišuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to mám chápat tak, že teď chtějí nejlepší mladíci do Barcy, zatímco v letech 08-13 budou chtít do Realu? Je to zkrátka blbost. Kdyby jsi napsal, že do Barcy chtějí kvůli současným výkonům, tak neřeknu ani slovo, ale 13 let starý dream team?

Reagovat
HOST*Real

Nech ho být, vždyť ani neví o co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, asi to tak bude. Oblíbený tým si netvoříš ve dvaceti.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost individuální, to musíš uznat. Navíc jsi zapomněl na dost důležitý fakt, přízeň k týmu se ve Španělsku dost často dědí z otce na syna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je pravda, já taky neříkám, že prostě všichni v daném ročníku fandí jednomu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tys to teda spravil takovou blbost jsi dlouho nenapsal...kvůli dream teamu a co byl Real od roku 98 kdy vyhrál titul v LM????To jsi asi měl 5-ti letou fotbalovou pauzu nebo co...nebuď tak zaslepenej do té své Barcy a reaguj trochu objektivně

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu když se chceš ohlížet na historii španělského fotbalu tak rozhodně nepřemýšlej v prvé řadě o Barceloně... ...to by byl docela omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi opravdu tak hloupí? A proč asi mluvím o maldé generaci? Protoež když byli malí, tak se dařil odream teamu.

Reagovat
smazaný uživatel

ý

Reagovat
smazaný uživatel

R9 promiň, ale ty jsi vážně mimo. nejenže tahle teorie nepochází přímo z mé hlavy, ale je naprosto logická. Co si jako myslíš, že každý mění oblíbený tým každé dva roky? Ne, kdžy začíná sledovat fotbal, tak si vybere tým a většinou u něj zůstane, tehdy zrovna zářila Barca, furt s o ní mluvilo, získala strašně moc fanoušků. o pár let pozědji byli galacticos, taky uchvátili mnohé další, ale nepřevzali cizí, zaujali nové fanoušky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš si tím opravdu jistej...mě se nejvíc líbí jak ty do všeho vidíš...jak můžeš vědět jak jsou na tom mladí španělští fotbalisti???Podle mě je oblíbenost těchto dvou týmů(Barcelona a Real) vyrovnáné...víc nemám co říct protože mí kolegové ti to výše vysvětlili A než tady začneš mávat s tím že nemám svůj vlastní názor a podobné tvé výmysli tak to není pravda...mám asi stejnej názor jak merengues(viz výše) tak se mi to nechce dokola omýlat

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tento názor poprvé zaslechl když byl jeden zajímavý (a zde už mnohokrát omílaný a nestranný) dokument o rivaltiě mezi barcou a realem. A mně to přijde velmi logické. Navíc v roce 1994 bylo MS, které bylo pro mnohé jejich první MS. Fandili španělsku, kde bylo z Barcy asi osm hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je sice pravda ale o pár let později si zase galacticos získalo mnoho mladých příznivců takže je to hodně subjektivní...(můj názor)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo však ale s tím já souhlasím, ale ti zaujali mladší lidi...zaujali zas ty, kteří tehdy začínali sledovat fotbal. Nezebrali fanoušky Barcelony.

Tak jak dream team nezískal fanoušky, kteří dřív fandili Realu, tak galacticos taky nezískali fanoušky kteří dřív fandili Barce...

Reagovat
smazaný uživatel

No v podstatě s tebou souhlasím i když i tací určitě byli...no a to "neZebrali"

Reagovat
smazaný uživatel

U nás na VAlašsku se to tak píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak máš samozřejmě pravdu že dreamteam ovlivnil spoustu mladých fotbalových srdcí ale nemyslím že to bylo jiný v případě Galacticos aj.

Reagovat
smazaný uživatel

to já samozřejmě taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, dá sa o tom debatovať, ale ja som skôr myslel na to, že proste Real je medzi klubmi niečo iné ako hociktorý iný klub sveta a nezáleží teraz na tom, komu držím ja a komu trebárs ty. Je to proste historicky dané a ja mám presvedčenie, že s menšími výnimkami to funguje bez prestávky.

Chyba je aj tak niekde inde, chyba je v tom, že my o nich ani neusilujeme, to je průser.

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

neví někdo jaká rychlost je potřeba pro to aby se dali sledovat on-line zápasy přes ten pps stream. Dá se to aspoň trošku sledovat s 512?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ti to bude mozaikovať a trhať.

Reagovat
smazaný uživatel

Inokedy by som sa o to až tak neinteresoval, ale zdá sa, že Ronaldo to asi myslí naozaj vážne. Čo to pre nás môže znamenať / je to len špekulácia / : je známe, že Adriano s Ronaldom už dlhšie chcú hrať spolu, takisto je známe, že v Itálii je Ronaldo stále vysoko cenený a vážený, no a tiež je známe, žeby ho Inter zobral za slušnú cenu späť / možno aj neslušnú /. Som si istý, že Ronaldove slabé výkony a zlá pripravenosť súvisia s jeho motiváciou a frustráciou. Preto si myslím, že nakoniec naozaj odíde. Výsledok bude teda zrejmý : nebudeme mať ani Ronalda ani Adriana.

P.S. Pokým Ronaldo začal miešať karty, som si už skoro zvykal na pocit, že budeme mať v novej sezóne oboch. Každopádne, mne osobne to nevadí, Ronaldo bez motivácie je nám nanič a Adriano samotný ako riešenie zlej hry takisto...

Reagovat
HOST*Real

Lidi potreboval bych radu. Co je to vůbec zač ten ppstream? Dávaj tam Real Madrid často? A kde to najdu na internetu? Předem všem děkuji za odpovědi.

Reagovat
HOST*Cassie.lass

Pokial viem tak Woodgate sa pri zapase s Arsenalom nepekne zranil takze si dovolim pochybovat o tom, ze nastupi v nedelu na zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Menšie či väčšie boľačky si liečia aj Guti s Ronaldom, ale to, že Woodgate zase pre zranenie nejaký čas nebude hrať, to už by prekvapilo snáď len nejakého Marťana. Ja už mám pocit, že ten chlap bude zranený až do konca kontraktu a potom pôjde rovno do dôchodku..

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca má síce nového trénera a to je vždycky průser, ale aj tak verím, že vyhráme tak asi 2:1. Góly dá Cassano a Raúl. A zostavu už možno konečne uhádnem:

Casillas - Cicinho, Ramos, Pavon, Bravo - Gravesen - Beckham, Jurado, Robinho - Raúl, Soldado. Nech sa to už konečne rozhýbe. Len nech preboha nehrá Carlos s Ronaldom a Zidanom, nevracajme sa prosím na zlú cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

cicinho, Ramos, Pavon, bravo a gravesen a ty si myslíš, že yb byl jen jeden gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Predstav si, že áno. Aj to len zo súcitu k súperovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani envíš, jak bych si přál být pravým křídlem Mallorcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonásem

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavý, že pravé křídlo Alavésu si na Brava neťuklo. Aspoň trochu u těch provokací přemýšlej

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, fajn, merengues si myslí, že obrana bravo, pavon bude jistě skvělá...Teď už se nemusíme divit, že si čekal, že dáte Arsenálu čtverku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vidíš Bravovu slabinu v defenzivě, tak jsi na tom hodně špatně. Každé malé dítě ví, že on je daleko zodpovědnějsí než Carlos a méně s ním inkasujeme. Na Pavóna jsem vůbec nereagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já mluvil o celé obraně a Bravo je dřevá jak vzadu tak vepředu...ale fajn, pro tebe je tahle obrana kvalitní a arsenal prohral 4:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Moje reakce byla evidentně na příspěvek "Ani envíš, jak bych si přál být pravým křídlem Mallorcy", takže co sem pleteš celou obranu. Tu nijak neobhajuju, jen upozorňuju na to, že s Bravem jsme dozadu lepší než s Carlosem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v systému z útočným krajnasem nehlídá kkřádlo soupeře jen ten krajnas a o tom právě mluvím, ež dřeváka Brava bude podporovat ještě větší dřevák PAvon...tvé reakce bývají většinou dost mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to už nemám sílu Proč jsi napsal PRAVÉ křídlo a ne útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

protože pravé křídlo má více prostoru díky útočnému obránci...když přehlídnu to, že Bravo je dřevák, tak každý sebelepší útočný krajnas tam nechává více prostoru a když se k tomu přidá Pavon jako záchrana, tak to musí jít samo.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se dohadovat nebudu, Mejía s Carlosem na tom nejsou lépe. Asi jsi to myslel (ze svého pohledu) dobře, ale blbě jsi to napsal. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jsi to blbě pochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně stačí chápat rozestavení jednotlivých týmů. Pokud by proti nám hrála Barca (4-3-3), tak mají pravé křídlo (Messi) na starosti levý bek i levý stoper. Ale Mallorca hraje už hodně let klasiku 4-4-2, takže Jonáse (nebo Campana) jasně pokrývá levý bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad proti žádnému rozestavení nemůže mít útočníka soupeře na starosti jen a jen útočný krajnas, Vždy mu musí pomáhat střední...

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby si nechytil vtáčiu chrípku, keď chceš byť to krídlo.

Tá zostava je inak niečo ako skôr prianie ako realita, lebo je jasné, že pokým aká taká šanca na titul bude, tak budú hrať dedkovia.

Ale keby som chcel začať v Reale zmenu, začal by som asi takto nejako. Aj keď by to zo začiatku možno nebolo to pravé orechové, lepšie myslieť do budúcna už teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

..len tak mimochodom by som chcel trošku otočiť pohľad fanúšika k jednej veci : každý asi vidí, že ja osobne preferujem dosť vlastných odchovancov a cestu " španielsku". Väčšina si to možno nevie predstaviť. keďže v kádri máme samé veľké mená, ako by sme mohli hrať len tak, bez veľkých hviezd. Lenže vývoj vždy kopíruje sínusoidu a vtedy sa treba rozhodnúť. Padla mi preto vhod zmienka vyššie a chcem to použiť aj ako môj argument o Quinte del Buitre. Vteda tiež to boli obrovské talenty / ktoré máme aj teraz / a ktoré ešte nič nedokázali. No a práve hráči ako Butragueňo, Sanchis, Míchel, Vazquez dali základ úspechom Realu na ďalšie desaťročie.

Spomínam to preto, lebo si myslím, že sme v bode, keď už éra galacticos a obrovských nákupov u nás prešla a treba začať inak. Zahraniční hráči / a navyše každý z iného prostredia / nám asi náš Real na nohy postaviť moc nemôžu, aj keby chceli.

Doteraz som si nebol istý, lebo sme sa hrali na našom španielskom piesočku v lige a v pohári, ale po prvej konfrontácii s európskym futbalom / a to zrovna dravým a dynamickým anglickým / chápem, že mužstvo bez ducha a vnútornej sily / t. j. momentálne naše mužstvo / má šancu iba náhodne. Bohužiaľ. Myslím si to, aj keď rád bych sa s pohľadu výsledkov mýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ti hráči ale nepotřebují jen zkušenosti z těžkých zápasů, ale taky talent. A buď máme smůlu, nebo prostě nedokážeme nikoho pořádného vychovat. Za posledních 5 let: Pavón, Bravo, Jurado, Soldado, Portillo. Tito hráči přece nemůžou stabilně hrávat, mají tak na 15.-20. místo v týmu. Kdyby měli schopnosti Raúla nebo Casillase, tak není problém a jsou platnými členy áčka už od sedmnácti nebo osmnácti. Jim je ale přes dvacet. Španělská cesta je dobrá, ale momentálně dost těžko realizovatelná. Kupovat Fabregase za 22 mega a Raúla Garcíu za 18 mi taky nepřijde jako ideální řešení. Ještě je tady jedna šikovná cesta, a to zaměření se na hodně mladé jihoamerické talenty. Nemusíme je brát ve třinácti, jak Barca Messiho. Jen si je zablokujeme pro sebe a až bude čas, tak si je stáhneme do Madridu. Všichni se pořád divili, proč pořád necháváme Cambiassa v Argentině, ale když přišel, tak byl výborný. Ono by to ale taky chtělo takovéto hráče ZADARMO nevyhánět, to je potom těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

No - k tým odchovancom, podľa mňa to nie je až taká tragédia, lebo ich zabudovanie ide postupne. A my potrebujeme hlavne kostru tímu a tá by mala byť na hráčoch Španielska / teda v zásade, samozrejme / . Hráči ako Pavon, Soldado, Jurado, De la Red, Balboa, potrebujú čas a HLAVNE - hrať spolu a cítiť šancu. Keď ich tam vždy dáme na desať minút raz za mesiac medzi naše " hviezdy " tak je to nanič. A keď k týmto pridáš Beckhama, Ikera, Cicinha, Raúla, Robinha, Ramosa, Míchela, tak to je už slušný základ pre nový tím. A konieckoncov čas pôjde ďalej a každý rok môžme vychovať ďalšieho talentovaného hráča, príp. kúpiť nádejného / alebo i osvedčeného / španielskeho hráča z iných klubov.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit je můžeme, ale jak vidíš, tak dnes stojí nejlepší mladí Španělé kolem dvaceti mil. A naši mladíci evidentně nedosahují kvalit Raúla nebo Ikera, ani se jim neblíží, takže buď u nás budou x let leštit lavičku jako Pavón, nebo odejdou do jiného prvoligového týmu. A to si piš, že raději zvolí tu druhou variantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ja nemám možnosť sledovať naše béčko alebo céčko, v podstate čerpám o nich len z článkov alebo internetových stránok. Ale nejde mi do hlavy, že by sme fakt nemali aspoň nejakého poriadneho odchovanca? Soldada som videl viackrát a podľa mňa to by mohol byť prvý. Ešte aspoň jeden - dvaja a je to pokrok. Talenty tam musia byť, veď aj voľakedy sme išli s Michelom, Buitrem, Sanchisom, Vazquezom, Pardezom do rizika a vidíš ako dobre to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto hráče já nepamatuju. Ale na Raúla s Ikerem si vzpomínám, na nich bylo hned vidět, že na to mají. Raúl dal v prvním zápase gól, Iker měl zase trochu štěstí, že jsme zrovna měli bídné brankáře. Kdyby na to Soldado nebo De la Red měli, tak hrají mnohem víc. Dopadnou jako Pavón (ale ten byl v jejich věku větší talent), nebo odejdou. V celé lize máme asi 50 odchovanců, takže to nebudou žádné výjimky. Béčko máme sice dobré, ale vem si, že jedna z největších opor - kapitán Arbeloa, je daleko horší než Mejía.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty mi dávaš nádeje Asi to bude všetko v systéme a nemyslím hernom. Teraz je to všetko postavené na zahraničných hviezdach, aj keď časy galácticos, keď sme mali to najlepšie, čo na svete za loptou behalo, sú preč. A ostatní / odchovanci + španielski hráči + zahraničné talenty / sú na vedľajšej kolaji. A možno práve preto to nejde. Možno to malo takto zmysel, iba keď sme mali fakt to najlepšie. Pripadá mi to, že tých nových hráčov kupujeme tak nejak bez poriadneho rozmyslu. Vieš, keď mám čakať pokým sa Diogo alebo Baptista alebo ja neviem Cassano s Garcíom rozohrajú k poriadnym výkonom, to si tam potom fakt môžem dať radšej svojho chlapca z béčka, efekt bude podobný..

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně ono. Zizou, Figo, Makelele a Carlos patřili k nejlepším hráčům na světě, dnes už takové nemáme.

Reagovat
ronaldinho_10

Vsadil jsem si na Vás! Už potřetí letos! Poprvé z toho byla remíza s Osasunou a podruhé prohra s Arsenalem! Že by Real nevyhrával, když ho vsadím?

Zase tak by mě ta špatná sázka nevadila! A když to vyjde, tak budou aspoň prachy, ale doufám, že ne

Reagovat
HOST*Martin

Musí vyhrát.

Reagovat
HOST*Martin

Musí vyhrát.

Reagovat
HOST*RM

0:1

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 joooo

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam dělaj?

Reagovat
ronaldinho_10

JJ, už mi nevychází tiket Já ně ně fakt budu dávat pořád! Po třetí a oni snad po třetí nevyhrajou! Už mám jejich slabinu! Moje sázení

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych neříkal, očekávám, že ještě dva dají...

Reagovat
ronaldinho_10

Pokud ne, tak to bude fakt závislý na mě! Asi mám magickou moc

A příští sezonu na ně budu dávat od začátku a nakonec budou ve druhý lize! Sice něco prohraju, ale to by nevadilo! Představa Realu ve druhý lize je lákavější

Reagovat
smazaný uživatel

to bych ti na to sázení i něco přispěl.

Reagovat
HOST*antimadrista

Teda jestli to skončí 1:1,tak od příštího kola sázim pernamentně na ztrátu realu,ale musíš ty sázet na jeho výhru

Reagovat
ronaldinho_10

Dobře, já dám jen za málo na ně a ty za hodně proti a pak se podělíme

Reagovat
ronaldinho_10

2:1!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*antimadrista

No jo

Reagovat
smazaný uživatel

jeeeee jeeee jeee. 8 a 10 bodov a tazkych superov pred nami minimum

Reagovat
HOST*antimadrista

Campeóne Campeóne.... ne ještě ne

Reagovat
ronaldinho_10

Ale už brzo

Reagovat
HOST*1860

jj, mam taky radost..dostava se to zpatky do vyjetejch koleji

Reagovat
ronaldinho_10

Real potvrdil moje sázkařský prokletí

Mám na ně vsadit i příště, nebo jimk mám dopřát jednu výhru?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nás nech vyhrát v LM....

Reagovat
ronaldinho_10

To už je pozdě! Měl jsem jedničku doma s Arsenalem

Reagovat
Potty

ale proti Arsenalu dej radsi zase jednicku

Reagovat
HOST*yarda

Ono se potvrdila ještě jedna věc...

Reagovat
smazaný uživatel

No mám radost no...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super, sedm bodů na valencii a 11 na real (počítám vzájemné zápasy).

Reagovat
ronaldinho_10

A navíc hraje ještě na hřišti obou týmů, které má před sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, důležité je, že hrajou proti sobě, to dost pomůže...

Reagovat
Shevchenko

spíž 8 na VCF a 10 na RMCF ne?

Reagovat
HOST*eve

počítá vzájemný zápasy-máš to v tý závorce

Reagovat
smazaný uživatel

nemaj snaci....

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

tak a je to v prdeli. Sme bez šance jak v lize tak v LM. Další protrápená sezóna. Chci jinýho, mnohem zkušenějšího trenéra (Capello), nebo nějakýho zkušenýho španěla. Momentálně chci nějakýho top-trenéra víc jak jakýhokoliv hráče.

Reagovat
ronaldinho_10

Třeba Hřebíka?????

Reagovat
Potty

Reagovat
smazaný uživatel

A tomu už môžte veriť, keď to hovorí taký optimista ako ja. No nič, zabudnime a chystajme dokončenie obmeny kádra. Starci von !!!

Inak, optimizmu som sa zbavil pri sledovaní LM - ten rozdiel bol fakt dosť veľký, títo lídri u nás už na to nemajú. Ale o tom som už písal. Teraz snáď len toľko, že som zvedavý a už aj trochu nervózny, ktorým smerom sa pri dobudovávaní kádra vyberieme. Pre mňa osobne je to veľmi dôležité, no , uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Merengues, aj ja mám formu. Už tretia stovka.

Reagovat
HOST*antimadrista

Mě překvapuje, jak jste zas obrátili, před Arsenal jste si věřili, že forma je zpět, že se vám bude opět dařit, že budete vyhrávat...prohráli jste dva zápasy a už je zase všechno opačně. Co to je za věrnost ?!

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá spoločné nič z vernosťou, ale s tým, že proti Arsenalu sme / aspoň teda ja / , videli mužstvo po dlhom čase v súperení s iným ako španielskym mužstvom a nebolo to dobré. Bolo to skoro slabé. Mňa osobne nezaujíma či si uhráme svoje na španielskom piesočku, ale chcem aby sme triumfovali aj v Európe a svete. A takto to asi nepôjde, toť vše.

Reagovat
HOST*xx

Možeťe tu kecať kolko chcete,pokial budú mať hráči realu problémy v kabíne napr. Ronaldo vs Raúl,Beckham vs Carlos a další,tak Real nebude úspešný.Tam sa treba zbaviť spomalených a starých hviezd,ktoré už nič nehrajú a kúpiť tam mladých hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

To je všem jasné, otázka je koho, kdo jepustí a za kolik,....

Reagovat
HOST*Real

To jsem ani nevěděl, že te tihle hádaj ... kde jsi to zjistil?

Reagovat
HOST*xx

uvádza to Marca a píšu to aj na stránke profutbalu.Raúl vyčíta Ronaldovi slabú prácu pre team a Beckham sa s Carlosom ohovárajú zo slabej aktivity a bojovnosti na ihrisku,hlavne Beckham,že Carlos je za posledné roky smerom dopredu nekvalitný a chce tam Ashleyho Cole z Arsenalu,ale Beckham vs Carlos nie je na profutbale,iba Raúl a Ronaldo.

Reagovat
HOST*Real

A mohl bys mi přesně napsat tu internetovou stráku? diky

Reagovat
HOST*xx

www.profutbal.sk a prečítaj si to v modrej tabulke kde sú aktuality a má to názov: Realu sa rozplýva sen o titule aj ilúzia o jednote tímu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele