34. kolo
23.04.2006 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - CA Osasuna 0:1

Osasuna se drží šance hrát o LM, v poslední minutě zahcránila výhru na půdě Mallorky. V první půli dominovali obrany. Za Mallorku byl nejnebezpečnější Arango, nejprve levačkou pořádně protáhl Ricarda, poté zkoušel pozornost hostujícího gólmana z trestného kopu. Za Pamplonu hlavičkoval těsně vedle tyče Muňoz. Arango pak z dalšího trestného kopu trefil tyč. Převaha Mallorky pokračovala. Krátce po přestávce dal gól Víctor Casadesús, ale ten nebyl pro ruku uznán, Fernando Navarro branku vůbec netrefil. Obrovskou šanci měl Arango, byl sám před Ricardem, ale ten jej vychytal. Rozohdnutí přišlo ve třetí minutě nastaveného času. Delporte rozjel sólovou akci a vystřelil hostím tři body.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele