13. kolo
26.11.2005 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Athletic Bilbao 0:1

Bilbao po 12 kolech okusilo chuť vítězství, když veze všechny body z Mallorky. Zlatý gól vstřelil obránce Luis Prieto. Athletic začal nervózně, už na začátku si domácí vypracovali šance. Pokusy Cortése i Okubo však Aranzubía kryl, na druhé straně zmařil po Yesteho trestném kopu sám sobě šanci Gurpegi. Druhou půli odstartovala hlavička domácího Aranga, Aranzubía byl ale na místě. Po necelé hodině hry padl jediný a rozhodující gól. Iuliano fauloval Llorenteho a Prieto poslal trestný kop po pravé ruce Pratse přímo do sítě. Mallorka mohla vyrovnat, ale Pereyrovu hlavičku zastavila tyč, Víctor v dobré pozici míč minul. V nastaveném čase pálil těsně vedle branky ještě domácí Tuni.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele