12. kolo
20.11.2005 21:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Racing Santander - Deportivo La Coruña 0:3

Santanderu nezahrála jeho neprostupná obrana, Depor potvrdil dobrou bilanci na hřištích soupeřů. Hosté byli lepším týmem, ke gólům však potřebovali kus štěstí. Po čtvrthodině centroval Capdevila, Tristán pálil na branku a Neru ztečoval míč do vlastní branky. Druhý gól byl obdobný. Munitis střílel zdálky z trestného kopu, Valerón míč usměrnil, ale poslední, kdo se míče dotkl, byl domácí stoper Moratón. Na druhé straně hlavičkoval po Tomásově trestném kopu vedle Aganzo. Na hřiště přišel střídající Taborda a po dvou minutách dal třetí gól Deporu. Héctor centroval a Taborda podél levé Aouateho ruky uklidil míč do sítě. V nastaveném čase si na Víctorovu kolmici naběhl opět Taborda, dal další gól, ale ten pro ofsajd neplatil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele