28. kolo
19.03.2006 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Real Zaragoza 0:1

V utkání Málagy se Zaragozou se schylovalo k bezbrankové remíze, v poslední minutě ale vystřelil hostům výhru Ewerthon. Domácí tak jsou stále posledním týmem ligy. Málaga začala odvážně, Dudův roh hlavičkoval Bóvio, ale César byl připraven. Další šanci měl Manu Sánchez ale pálil nad, na druhé straně málem propálil z odraženého míče domácího gólmana Arnaua Celades. V druhé půli nejprve trestuhodně minul v šanci míč domácí forward Couňago. Na druhé straně přehrál svého soupeře Cani, ale pak vystřelil pravačkou vedle. V mastaveném čase našel na zadní tyči Ewerthona Savio a ten dal svůj 11 gól v sezoně.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele