24. kolo
19.02.2006 19:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - RCD Mallorca 0:2

Mallorca vyhrála na Málaze, přeskočila ji v tabulce a přenechala jí poslední příčku. Ostrované vyhráli v lize po 2,5 měsících. První šanci zápasu měl hostující záložník Jonás, Arnau si ale s jeho hlavičkou poradil. Arango pálil z trestného kopu mimo, stejně se vedlo Pereyrovi po centru Basinase. Střela domácího Bovia byla zblokována, na druhé straně neuspěl ve velké šanci Basinas, ale vyznamenal se gólman Arnau. Své možnosti zmařili Edgar i Gabriel, skóre otevřel až hostující Pisculichi deset minut po změně stran, když dal Arnauovi jesličky. Mallorca dále hrozila z brejků Aranga i Edgar, po jednom z nich pojistil výhru hostí Campano. Ti ji udrželi i po vyloučení Tuzzia.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele