10. kolo
06.11.2005 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Deportivo La Coruña 1:1

Přestože byl celek domácích aktivnější, jeho neúspěch v koncovkách jej připravil o vítězství. Hosté nedosáhli na třetí výhru v řadě a díky akci Ivána Carrila, který poslal skvělou přihrávku Valerónovi, si tak zachránili alespoň jeden bod.

Celek Antonia Tapia se dostal ke dvěma vyloženým šancím. Nejprve měl v 18. minutě na kopačce gól Salva, ale jeho střelu zneškodnil brankář Molina. Ve 24. minutě pak hlavička Césara Navase ztroskotala na levé tyči branky. V 38. minutě zahrozil celek hostí. Přímým kopem se snažil dopravit míč do sítě Munitis, Arnau se však blýskl skvělým zákrokem a hrozbu gólu odvrátil. Výkon domácích by si po 45 minutách zasloužil výsledek lepší, než 0:0.

Do druhé poloviny zápasu nastoupily oba celky s cílem změnit dosavadní bezbrankový stav, což se brzy povedlo. V 51. minutě se o to pokusil Nacho a jeho střela levačkou skončila za Molinovými zády. O pár minut později mohl Salva hlavičkou zvýšit na 2:0, ale svou šanci promarnil. V 57. minutě mohli hosté vyrovnat po Valerónově střele, která však směřovala mimo. V 75. minutě se už Valerón nemýlil a po přihrávce Ivána Carrily míč do Arnauovy branky dopravil. Pár vteřin před závěrečným hvizdem se ještě o zvrat utkání pokusil Munitis, jeho střelu však Arnau zachytil, a tak se oba celky musely smířit s remízou 1:1.

Autor: Věra Bednarčíková

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele