19. kolo
15.01.2006 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Getafe CF - Celta Vigo 1:1

Getafe remizovalo s Vigem, oba celky zůstávají v klidném středu tabulky. Domácí začali lépe, už v páté minutě pálil na branku Viga po rohu Riki, ale Pinto zasahovat nemusel. Právě Riki vedl ofenzivu domácích, po centru Guizy ale hlavičkoval opět nepřesně. Po půlhodině hry byl opět v akci Riki, ale pálil volejem jen do břevna. Getafe se ujalo vedení až z brejku. Guiza přihrál Gavilánovi a mladík přesnou střelou rozvlnil síť. Celta srovnala krátce po změně stran. Canobbio rozehrál trestný kop, obrana míč odvrátila jen slabě a Angel volejem napálil míč do sítě. Poslední velkou šanci zápasu spálil Guiza, když po centru Paunoviče hlavičkoval těsně vedle a zklamáním skryl hlavu ve svých dlaních.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele