12. kolo
19.11.2005 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - CA Osasuna 0:0

Osasuna přijela na předměstí Madridu změřit své síly s celkem Getafe a snažit se urvat tři body, jež by jí pojistili vedoucí příčku v Primera División. Utkání, odehrávající se ve stínu "El clásica", díky bezbrankové remíze i v jeho stínu zůstalo. Za proroctví mexického trenéra, že střetnutí jeho týmu s Getafe skončí 0:0, by se nemusel stydět ani ten nejlepší z věštců.

První minuty utkání se na obou stranách vyvíjely ve znamení vzájemného prověřování a ve snaze nalezení slabé stránky soupeře. Getafe se snažilo před svými fanoušky dokázat, že gólová smršť, kterou jim v posledním utkání uštědřila Barcelona, je na kolena nedostala. První vážnější střelu měl v 9. minutě na kopačce Pernía, ale jeho levačka mířila mimo. Jako další se pokusil ohrozit branku Ricarda ve 13. minutě po Celestiniho přihrávce Riki, ale ani jeho střela do branky hostí neputovala.

V dalších minutách se dostala ke slovu už i Osasuna, která se svou chytrou hrou pokoušela proniknout na soupeřovo území. Nejprve se v 16. minutě dostal po individuální akci do šance Delporte, o čtyři minuty později se snažil brankáře domácích hlavou překonat Cruchaga. Pak se do hry opět více dostali domácí. Ve 38. minutě přihrávka Maria Cotela skončila na kopačce Gavilána, jeho střelu však zastavily rukavice brankáře Ricarda. Největší příležitost dostat celek Getafe do vedení měl v poslední minutě nastavení Gavilán, jeho střelu z levačky však zbrzdila tyčka.

Do druhé půle oba týmy nastupovaly s úsilím změnit dosavadní bezbrankový stav. Ve 48. minutě však šanci hostí spálil Muňoz. O pár minut později se domácí opět dostali před Ricardovu branku, ale střelu Giuzy kryl připravený Ricardo. Oba celky si šance na změnu skóre sice vytvořily, ale ani jeden z nich je nedotáhl do konce, a tak si oba týmy z utkání odvážejí po jednom bodu.

Autor: Věra Bednarčíková

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele