2. kolo
11.09.2005 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Getafe CF - Athletic Bilbao 1:1

Getafe se rozešlo smírně s Bilbaem, po většinu zápasu však bylo lepším týmem. Začali aktivně a Gavilán se hodně zlobil, že jeho kontakt s Gurpegim nebyl posouzen jako penaltový. Svou první šanci dal domácí Guiza jen do boční sítě, o několik minut později však dobře vyřešil brejkovou situaci a přeloboval vyběhnutého Aranzubíu. Na druhé straně vyrážel Etxeberríu nohama gólman Luis. Krátce po změně stran hosté vyrovnali, když roh Yesteho umístil do branky Casas. Další šance už Getafané neproměnili. Belenguerovu hlavičku zblízka Aranzubía kryl, další lob Guizy šel těsně nad, ten samý hráč nakonec minul branku i ve své poslední šanci.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele