3. kolo
18.09.2005 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Madrid 1:0

Real Madrid prohrál potřetí v řadě, tentokrát na hřišti menšího barcelonského klubu Espanyolu. Výkonem příliš nepřesvědčil, hvězdami zápasu byly gólman domácích Kameni a též jejich playmaker De La Pena. Hosté přitom začali aktivně a dostával se do šancí. Ronaldo přešlapovačkou obešel Jarqueho, ale Kameni jeho střelu levačkou k tyči kryl, Robinhovův pokus byl sražen na rohový kop. Nepřesně mířili i Raúl, Roberto Carlos znovu Ronaldo i hlavou Sergio Ramos. Espanyol vyrovnal hru a zlobil Real rychlými brejky, jež zakládal De La Pena. Před šestnáctkou se dvakrát dobře uvolnil Coro, ale obě střely zamířili těsně vedle Casillasovy branky. Na druhé straně předvedl dobrý reflex Kameni při šanci Ronalda, o pár minut později rozvlnil Brazilec po trestném kopu Beckhama jen boční síť. Festival nepřesných střel pokračoval dále a to zásluhou Beckhama, Baptisty i De La Peni.

I v druhé púli bylo na co se dívat, domácí Luis García vystřelil nebezpečně z trestného kopu a Casillas jeho pokus s námahou vytáhl nad branku. Na opačné straně trefil Ronaldo jen tyč, mimo branku šli o pokusy Salgada a střídajícího Gutiho, další ránu Ronalda likvidoval pozorný Kameni. Gól dali domácí, De La Penúv trestňák ještě skončil nad brankou, další standartní situace už Espanyolu vyšla. Centrovaný míč letěl do vápna, Sergio Ramos fauloval a sudí pískl penaltu. O okamžik později ale usměrnil míč hlavou do branky Jarque a Rodríguez Santiago po krátkém váhání se rozhodl gól uznat. Protesty hostí na verdikt už neměly vliv. Espanyolu vycházely brejky, míč potáhl De La Pena, ale Luisi Garcíovi ve vápně nevyšla klička. Koncovka Realu se nezlepšila, na Kamenim postupně vyhořeli Baptista i dvakrát Ronaldo, agilní De La Pena trefil ještě břevno. V závěru se v ruce sudího objevili červené karty. Dostal ji Sergio Ramos po druhé žluté a to za faul na De La Penu a také Baptista za likvidační zákrok na Jonathana.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (108)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady kromě toho nadšence ještě někdo, kdo snad pochybuje o našem vítězství?

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka za tisíc korun, co je těžší:

a) porazit doma celtu vigo

b) porazit espanyol v barceloně

Reagovat
Mr.Jindros

B... Real aspoň imho odveze minimálně bod, spíš ale 3.

Reagovat
HOST*Mára

z tebe ta objektivita srší

Reagovat
Mr.Jindros

Realu jsem nikdy nefandil a fandit nebudu. Jen se mi nechce věřit, že by prohrál dvakrát za sebou a to i přesto, že by byl zápas s Mallorcou předzvěstí nějaké krize...? Ale to sou jen dohady.

Reagovat
HOST*Simon Gagne 12

Si myslim

Reagovat
HOST*RM

Nechám se podat.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslel jsem to poněkud ze srandy, nicméně takhle to rozhodně nemůžeš brát. Zeptej se Brňáků, jestli se jim hrálo líp doma s Jihlavou nebo na Letné

Reagovat
HOST*Simon Gagne 12

Co to tady kecáte do prdele o Jihlave a Brnu todle je stránka Realu tak se o nejlepšim kubu světa bavte JO!!!

Reagovat
HOST*merengues

Reagovat
HOST*Simon Gagne 12

Seš debil ty jeden posranej kreténe ty si myslíš že Real neporazí Espanyol to seš teda fakt fotbalovej odborník ty blbečku a neber si Real ani do držky a radši zalez!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jen počkám, až tady přijde Jindros a řekne, že jsem to možná já.

Reagovat
HOST*RM

Reagovat
HOST*

My sme chytry jako radio, dyt ty chudaci nehrali nic ani proti Lyonu, to nevedeli ani kde jim hlava stoji, Lyon si delal co chtel..... A tohle to jenom potvrzuje, je to banda nafoukanejch chudaku.....

Reagovat
HOST*yarda

Otázka za milión, co je těžší:

1) Přesvědčit o něčem Kyslíka

2) Nenechat se přesvědčit Kyslíkem

3) Zachovat při jeho argumentech klid a vytrvalost

Za sebe můžu zodpovědně říct, že nevím

Reagovat
HOST*merengues

Já hlasuju pro trojku. Jak říká Míra Bosák, to už je lehčí lasem honit Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla teda kudla do zad

Reagovat
smazaný uživatel

ten novy yarda sa mi zacina pacit

Reagovat
HOST*yarda

V klidu, to jsem já, starý yarda

Reagovat
HOST*RM

Tak tohle nemůžeme prohrát.

Reagovat
HOST*

zkurvili jsme to s celtou tak teď chci jedině 3 body

Reagovat
HOST*Simon Gagne 12

Konečně někdo kdo rozumí fotbalu

Reagovat
Xavi

nevím proč by jste nemohli?

Reagovat
HOST*RM

Hmm

Měním příspěvek na: Tak tohle nesmíme prohrát a pravděpodobně ani neprohrajeme.

Reagovat
HOST*Simon Gagne 12

Protože jsme nejlepší klub světa ty grázle z Barcelony

Reagovat
antimadrista

ESPANYOL !! ESPANYOL !! ESPANYOL !!

Reagovat
HOST*yarda

V nouzi i Espaňol dobrej, co? Každopádně mám nepříjemný dojem, že s Espaňolem jsme loni hráli taky ve třetím kole... A jistě všichni víte, jak to skončilo

Reagovat
antimadrista

Každopádně to bude pro vás hrozně těžký, hrát v Barceloně, bod bude pro vás dobrý.

Reagovat
HOST*RM

A vy zase hrajete v Madridu, to pro vás bude ještě těžší bod pro vás bude dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem někde slyšl...ááá nebylo to zrovna před minulým kolem?

Reagovat
HOST*yarda

Hm, no zrovna barcelonští fanoušci bohatým výrazivem (co do smyslu) na adresů zápasů Madridu taky neoplývají...

Reagovat
HOST*merengues

Je to pohled fanouška Realu, rozeberte si to jak chcete

1) PENALTA NA BAPTISTU - podle mě se pískat neměla, Julio byl v pohybu dopředu, došlo ke kontaktu jeho pravé nohy s obráncem Celty, který měl hlavní zásluhu na jeho pádu, jenže tohle se spíš nepíská, to by se pískaly čtyři penalty za zápas - penalta na 30%

2) PENALTA ZA RUKU PAVÓNA - na tyto pentle jsem obzvlášť alergický, měl by se v tom udělat pořádek, buď se bude pískat každá ruka nebo se pravidla trochu povolí, přece není možné to jednou fouknout a jednou ne (kdo viděl včerejší dohrávku gl, tak ví, o čem mluvím, zcela totožná situace a rozhodčí nepískl). Rozhodčí má prostě možnost ji písknout nebo ne, bohužel je pak kvůli tomu oheň na střeše. Vadí mi to i z toho důvodu, že pro Real nebylo v minulé sezoně zapískán vysoký počet ruk, dokonce i v tom horlivě probíraném zápase proti Sebastians. Tam dal soupeř dvě ruky, minimálně takové jako v sobotu Pavón, kdyby je rozhodčí foukl, tak jsme se tady o té dohrávce nemuseli 14 dní hádat. Ještě jedna věc nebyla u té penalty v pořádku, tři hráči Celty a Carlos vběhli předčasně do vápna, penalta se klidně mohla opakovat - penalta na 49%

3) TŘETÍ "GÓL" CELTY - kdo má prosím vás galaxii nebo má jinou možnost vidět tu situaci od začátku, pusťte si to. Omlovám se Ramosovi, ten faul byl jasný, bohužel to nebylo tolik vidět. Sergio nabíhal na míč, který chtěl v klidu odhlavičkovat do strany, zezadu přiběhl Baiano, který ho jasně strčil dopředu, tím logicky Ramos míč podběhl a byl prakticky out. Přesto se stihl vrátit a v těžké pozici ještě vyhrát hlavičkový souboj. Co se dělo potom, všichni víme. Bylo vidět hned na první pohled, že to gól nebyl. Neměl v žádném případě platit, a to hned ze dvou důvodů.

4) FAUL NA ROBINHA - jestli se měla kopat penalta ve prospěch Realu, tak spíš za toto držení Robinha. Takových soubojů je v zápase taky hodně, ale tady to držení bylo evidentní, zase záleží na rozhodčím, ale uznávám, že se to spíš nepíská - penalta na 40%

5) MRTVÝ OFSAJD ROBINHA - tohle rozhodčí posoudil naprosto správně, Ronaldo v době, kdy Robinho přebíral míč, zcela jasně bránil obránci Viga ve hře. Bohužel lajnový odmával ofsajd daleko dřív než měl, Ronaldo zprvu nejevil o hru zájem, i když šel míč na něj.

6) ZBYTEK - pravdou je, že dva fauly na hráče Realu kolem vápna se pískat nemusely (Beckham, Ronaldo), zrovna tak měl rozhodčí fouknout faul Gravesenovi, po neodpískání se do dobré pozice dostával Ronaldo, kterému odmávali velmi sporný ofsajd. Jenže zrovna tak se na Ronalda jeden faul na vápně nepískl a doteď nevím, za co dostal kartu Míchel.

Když to sečtu, tak nás rozhodčí prostě obrali. Jednu penaltu jsme určitě kopat měli a ten třetí gól vyznívá zcela jednoznačně

Reagovat
HOST*yarda

Díky Tři body sice v prdeli, leč jedeme (snad už lépe) dál

Reagovat
smazaný uživatel

Gravesen měl dostat druhou žlutou.

A tady si přečti o tom ofajsu jak bránil Ronaldo ve hře, jak si mě skoro napadal.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě by mě zajímal ten názor yardy na dvojku, nevím v čem je jiná od ruky Belletiho proti Seville. Na tohle by jste ostatně mohli odpovědět všichni.

Reagovat
HOST*yarda

To si děláš prdel, ne? Beletti jí měl ještě daleko viditelnější, navíc mám pocit, že to rukou i zahrát chtěl a penaltu nikdo nepísknul. Pavón ruku dal taky a penalta byla, tak o co ti jde?

Reagovat
smazaný uživatel

No o to, že ji tady dost lidí zpochybňuje, neříkám, že konkrétně ty.

Reagovat
HOST*yarda

Tak proč neryješ do těch, co to zpochybňují?

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsme neryl do nikoho...jen jsem se tě zeptal, protože si pamatuju jak si nadával na ruku belletiho....

Reagovat
HOST*yarda

...a budu na ní nadávat dál, protože na to mám plné právo. Je to modelový příklad neschopnosti rozhodčích

Reagovat
HOST*RM

Dobré zpracování zápasu. Teď si aspoň může každý přečíst že Realu rozhodčí nenadržují.

Reagovat
antimadrista

Tak ti rozhodčí se musí rozhodnout ve strašně krátký době a nemůžou si to na místě pustit, třeba měli špatnej výhled

Reagovat
HOST*RM

Špatnej výhled? Měli se lépe postavit. Měli bychom u nás zavést videorozhodčí, kterých by se rozhodčí mohli zeptat na sporné situace. Př. Kdyby byl videorozhodčí tak by ten poslední gól nebyl uznán.

Reagovat
antimadrista

A platil by třetí gol Rivalda

Reagovat
HOST*RM

To gól byl nepopírám, když už něco gól je tak by platit měl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možno pravda, že nás obrali, ale keď chce niekto vyhrať LaLigu aj LM, popr. Copa del Rey, tak nemôže svoje zápasy hrať takýmto štýlom.Ja to nikdy neznášam, keď sa začne vyhovárať na rozhodcu, navyše len ponukaš palebný priestor pre culos..

Buď v klidu, veď je len začiatok...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ako rodený optimista sa snažím vždy hľadať to pozitívum. Takže síce ma ešte pália rany po tých dvoch fackách s účtom 2:6, vidím to teraz takto:

už sme si pozreli, že herne by sme na to snáď aj mali /sobota 1.polčas/

už sme si pozreli, že na bojovnosti treba popracovať /apropó v Bratislave hral Inter a kvalitu ťahali hádajte kto hlavne? no Figo s Adrianom..../

už sme si pozreli, že Luxa nič nenechá na náhodu/viď kábel v uchu pri zápase/

už sme si pozreli, že máme inteligentného hlásateľa / v sobotu stihol po zápase pustiť hymnu skôr, ako by naši diváci piskotom zbúrali San.Bernabeu.. /

takže čo keby sme si už konečne pozreli poctivý, kultivovaný , bojovný ale zároveň technickými parádičkami prešpikovaný výkon našich pusiniek?Tentoraz to bude určite otázka charakteru, po takých dvoch úderoch dokázať, že názov Galacticos nepoužívame len s márnivosti.

HALA MADRID-ja im verím..

Reagovat
HOST*yarda

Ty jsi ale HODNĚ velkej optimista

Reagovat
smazaný uživatel

Optimizmus je moja silná stránka ...vlastne..žeby jediná?

Reagovat
HOST*RM

Já doufám.

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto kole se Vincent ujal vedení ve španělské superlize , můžete mi gratulovat . Ještě do přenést do místní tipligy, která je stejně nej.....

Reagovat
HOST*RM

gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Pche, kdyby nebyl Shevchenko haluzák a nehrál proti nezúčastněným přihlášeným, tak by nováček 5.španělské ligy skupiny N (já) byl suverénně první. Ale já si ho podám Všechny si vás podám Grrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebyl yarda íardou a neprohrál s Bousou , jinak já jsem ve druhý lize, tak se ozvi až v ní taky budeš, zatím zdravím regionálního

Reagovat
HOST*yarda

Prohrál, ale těsně, zatím si držím postupovou pozici, sice mě nejtěžší soupeři teprve čekají, ale na tebe taky dojde... Netopejre

Reagovat
smazaný uživatel

ujištuji tě, že z pátý ligy postoupíš téměř z jakékoliv pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já chci z první

Reagovat
smazaný uživatel

No na toho Semira by si si mal dať cez víkend bacha, to je turecké meno, za tým bude mafia Takticky bych to pustil a radšej bych si chránil kožu

A Vincentovi never-podpláca rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

Semir ale vypadá nadupaně a já nemám dost času na studování podkladů, takže to vždycky mastím na poslední chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si síce v druhej lige, ale hraješ to už sto rokov, tak nemachruj

Reagovat
smazaný uživatel

Takže späť k tipom..Ja ostávam tradične verný výsledku 1:2.. Prinajhoršom navlečieme do dresu Butragueňa

Reagovat
HOST*RM

A co Di Stefana, že bychom takového útočníka letos zase nevyužili v žádném zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si budeme pre istotu šetriť na záver ligy-vieš, je trochu slabší s dychom

Reagovat
smazaný uživatel

Takto bych to postavil:

Casillas

Míchel Ramos Helguera Carlos

Guti Beckham Raúl Robinho

Baptista Ronaldo

Áno presne tak, stred poľa by som dal do rúk ostrieľaným Beckhamovi a Raúlovi-David dočasne namiesto Gravesena, lebo tam nás to páli.Už tam hral a hral tam dobre.No a Raúl na tvorcu za útok, Baptista určite dopredu, pretože v zálohe aj tak nebehá a góly strielať vie.

P.S. : Inak ak sa mám priznať, nech už to postaví akokoľvek tak podľa mňa by v základe rozhodne mali byť:

Casillas Míchel Beckham Robinho Raúl-áno, a ostatních nech trestá Luxa ako chce.Toto je naše bojovné zdravé jadro.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud takováhle sestava, tak to si nesmím nechat ujít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Len sa nezadus Vy uhráte max.2:2

Reagovat
HOST*merengues

Nic proti, vazquezi, ale tobě bych Real raději nesvěřil. Becks na štítu, když víme, že jedině napravo hraje dobře

Reagovat
HOST*Michal

Když víme, že jedině na pravo hraje skvěle.

Reagovat
HOST*Vincent

ale jinak nic proti vazquezi

Reagovat
smazaný uživatel

..a když víme, že Gravesen tam hraje nahovno a David tam už hral a hral tam výborne.A hovoril som dočasne.

Reagovat
smazaný uživatel

"Hrál tam výborně"

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*yarda

Hm, zatím 1:0 a už to asi zůstane... Ramos červená Prostě děs... Najde se někdo, kdo s tím něco ještě udělá? Ať už teď nebo v příštích zápasech? Kde je ten nejslavnější klub všech dob? Já ho nevidím...

Reagovat
HOST*

hm tak na to se dá říct jen jedno tohle do pppppppíííííííííííííččččččččččččččččeeeeeeeeeeeee

Reagovat
HOST*yarda

...a ještě červená (přímá) Baptistovi To je na sebrání platu Smrdí to nedisciplinovaností... Gól klasicky ze standartky a po centru koho jiného než De la Peňi. Začíná mě to unavovat. Všichni vědí o chybách a nikdo to neřeší. Jedno střídání za zápas je taky síla. Mám chuť přestat psát podobné příspěvky, ba chuť přestat psát vůbec, protože mi za to Real přestává stát. Škoda, vypadalo to nadějně, ale představy nikdy neodpovídají skutečnosti, přát si něco je snadné, ale dosáhnout toho obtížné, jak vidíme... Tak se mějte...

Reagovat
smazaný uživatel

yardo, poradím ti, na ty příspěvky se prostě vys.., ono nemá cenu to psát, je to pořád dokola. Lepší je na to moc nemyslet, alespoň budeme útočit zezadu, nebude se s námi moc počítat. Ale ty standardky, to je neskutečný, co tam ten Luxa dělá na tréninku? 80% gólů ze standardek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, sudí písknul ještě než byl gól a hra měla být přerušena, ale což... měli jsme dát dva...

Reagovat
HOST*Mára

on pískal,protože viděl penaltu(schválně se podívej co dělal rukou-rozhodčí)prostě se ukvapil a pak ho samozřejmě uznal

Reagovat
smazaný uživatel

Baptista stop an pět zápasů, prase jedno.

Real odvedl dost slabý výkon, v první půli neměli ani převahu v držení míče, jak obvykel mívají.

Reagovat
HOST*yarda

V oficiálním prohlášení zní, že šel po míči... Ale neviděl jsem, neposoudím

Reagovat
HOST*RM

Rozhodl jsem se že sem na protest 3dny nenapíšu. Jsem zklamán .

Reagovat
smazaný uživatel

To je fandovství jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

Přidávám se k půstu, na protest držím šedesát hodin slovní hladovku

Reagovat
HOST*yarda

Než se připojím tak jen tři slova: "Jdi do pí.y"

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud prohrajem na atleticu, tak tam budu i s celou barcou

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty hordy fanoušků Realu? Kde jsou když jejich klub potřebuej pomoct?! Jsou pryč, utekli, vzdali se!

Jen si dělám srandu, Barca taky zatím jen remizuje...

Reagovat
antimadrista

No jo,tohle kolo se nepovedlo pro nás všechny

Reagovat
smazaný uživatel

No kluci co si budem povídat, zase prohráli a ještě si v závěru nechají dat červený karty, já to opravdu nechápu a ještě poznámky k těm rozhodčím, proč se na ně vymlouvat Vigo ste měli smazat jasným rozdílem, kdyby ste dali víc gólů, hráli líp a něco pořádnýho vymýšleli, tak by jim to stejně nepomohlo, Vigo si zaloužilo vyhrát!

a Nova už si bere na zápasy komentátory z Galaxie!

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřel z naší stránky, zase jeden z těch, co sem chodí jen při našich prohrách. Pochopím rozumné argumenty, ale že si Celta zasloužila vyhrát, to už zavání blbostí a akorát zbytečně provokuješ. Jdi si raději "pokecat" na zápasy Interu, i když je fakt, že výhra nad impotentním Lecce asi nikoho moc nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dodám, že Celta je trochu jiný nováček než supertragické a k sestupu předem odsouzené Treviso, megaultradefenzivní Ascoli a letos zřejmě bezgólové Empoli

Reagovat
smazaný uživatel

Až uvidím dobrej výkon realu tak vám tad napíšu o tom jak pěkně hrál, to není pravda, že sem chodím jenom když real prohraje, ale když vidím jak se tady vymlouváte proč se to stalo, máte všechny co ste chtěli a stejně to vypadá pořád stejně, jestli ti to tak vadí tak já se vám sem plíct nebudu, abyste si mohli tady ten váš klub litovat sami a vymlouvat se, proč to nejde, když nechceš slyšet názore někoho jinýho, tak promiň! jak Inter hrál s Palermem tak hrál taky pěknou tužku, ale může si za to sám, že je nedokázal přestřílet a neodkázal dát víc gólů!

Reagovat
smazaný uživatel

A my se tady snad jenom vymlouváme nebo co? O slabinách jsme zcela otevřeně mluvili už před sezonou a mluvíme o nich i teď. Rozhodně jsme se nijak nevychloubali, tedy vyjma útoku, který, myslím si to pořád, máme parádní. Ty výmluvy na rozhodčího byly na místě, to se stává opravdu snad jednou za rok, taková chyba. A to, co jsi tady napsal, prostě za názor považovat nemůžu a už vůbec ne za objektivní, evidentně si se nám přišel vysmát a pomluvit nás. Já to asi nikdy nepochopím, proč se do Realu každý naváží. Když Juve nebo Inter prohrají, tak taky nemám zapotřebí povyšovat se nad nimi a kritizovat, co mě jen napadne. Od fanoušků Barcy budiž, tam jsou to tradiční narážky a leckdy se nad nimi dá i dobře pobavit, je to spíš jen popichování (aspoň většinou to tak je), ale od někoho, komu do nás vůbec nic není, to mi prostě hlava nebere. A tu větu "Vigo si zaloužilo vyhrát!" už vůbec ne, vždyť byli celý zápas zalezlí na své půlce a vyhráli neregulérním gólem. Mrzí mě to z tvé strany o to víc, že od nás máte úplně zadarmo půlku zálohy, tak by sis nás za to mohl trošku vážit.

Reagovat
smazaný uživatel

No vy z interu nikoho nemáte? a Ronaldovi už vůbec nemluvím, vyléčili jsme ho, dali mu šanci a on sprostě utekl!

no ale zase prohráli ste z dvou zápasů oba dva ještě s takovýma týmama, který byste měli porážet a Vigo určitě! no ale z vigem ste hráli doma, tak ste měli vyhrát o pár gólů a pak by jim ani ten neregulérní gól nepomohl, a co čekáš, že když hrajou u vás tak budou útočit? to je snad jasný, že budou zalezlí a budou mít jenom protiútoky! ale vy zase máte takový hráče v kádru, kteří by měli byt schopní něco pořádnýho vymyslet, ikdyž vám chybí Zizu, tak to znamená, že nic nevymslíte? to vám opravdu tak moc chybí? jo rpomiň nemělo to byt tak přímý, ale víš co když máte tak dobrej kádr, tak sem myslel konečně, že byste mohli toho trochu využít, poněvadž už mě real štve, poněvadž sem ho měl rád, ale když začal tak moc nakupovat a jenom ty nejlepší, tak mě to trochu přešlo, ale před touto sezónou sem si myslel, že už to konečně bude lepší, ale ono je to pořád stejný

No a to co udělal Baptista, to je snad bez konemtáře

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale real má taky trochu jinej kádr, než kdokoli jinej

Reagovat
antimadrista

Co se tak divíte..? Dalo se to čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0..zase prohra ...Zdá se, že křeslo pod Luxemburgem začíná být dost vratké

Reagovat
antimadrista

Ste ho vychloubali a po pár zápasech ho zase zatracujete?

Reagovat
HOST*yarda

Říká se "vychvalovali" a nikdo ho nezatracuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se to bude opakovat, podali sme protest proti tomu písknutí před tim gólem!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych se mohl opět trochu zasmát...a jak by se to opakovalo? 70. minuta a penalta? Nebo pro jsitotu celé znova?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele