33. kolo
15.04.2006 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 0:0

Deportivo remizovalo se Sevillou, domácí tým vedl neúspěšně proti soupeři dříve sevillský kouč Caparrós. La Coruňa začala aktivně, Munitis pálil na branku a tečovaný míč vyrazil na roh gólman Palop. Po následném rohu střílel levačkou těsně vedle vzdálenější tyče Sergio. Sevilla odpověděla akcí Savioly, ale ten prováhal ideální střelecký moment a obránci mu míč vzali, zdálky pálil nepřesně Maresca. Palopa pak málem překonal domácí Sergio, svému brankáři ale pomohl dobře postavený Escudé. Do druhé půle vstoupili lépe hosté, proti Mareskově ráně zasáhl zákrokem zápasu Molina. Na druhé straně se po centru De Guzmána a střele Xisca vyznamenal Palop. Po další akci hostujícího Savioly si málem vlastní gól dal Héctor, ale Molina předvedl skvělý reflex. Domácí ještě zahrozili tečovanou střelou Tristána, hosté Fabianovou hlavičkou nad či pokusem Fernanda Salese kterou zneškodnil Molina.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
Marv

To vidim tak na 5:5

Reagovat
HOST*

spíš 0:0

Reagovat
Xavi

Ikdyž fandím La Coruňi, tak tip: 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele