14. kolo
04.12.2005 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Deportivo Alavés - RCD Mallorca 0:3

Celý Alavés se tešil na první domácí výhru svého fotbalového týmu, prezident Piterman možná nejvíce, místo toho však přišel potupný debakl od Mallorky. Utkání začalo ostřelováním zdálky, pokusy hostujícího Aranga byly dvakrát zblokovány, na druhé straně dopadl stejně i Nené, Rubén Navarro pálil mimo. Mallorka začala mít převahu a gólman Costanzo se měl co ohánět. Příležitosti však zahazovali Víctor, Arango i Jonás, sám před Costanzem neuspěl ani Tuni. Až v nastaveném čase první půle se po přihrávce Aranga prosadil Víctor Casadesus.

Brzy po změně stran přidal Víctor po centru Jonáse svou druhou branku. Alavés zabral, Jandro levačkou branku minul, Aloisiho vychytal Prats. Třetí gól přidal po rohu Farinóse Iuliano. Závěrečný tlak Alavésu na zvrat nestačil. V šancích se prostřídali Wesley, Jandro či Aloisi.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele