11. kolo
27.10.2005 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Deportivo Alavés - Espanyol Barcelona 1:1

Alavés remizoval s Espanyolem, oba góly padly v první čtvrthodině hry. Do vedení šli domácí, když centr ze strany Rubéna Navarra hlavou využil stoper Sarriegi, o dvě minuty později si na pas Davida Garcíi naběhl jeho jmenovec Luis a srovnal skóre. Domácí měli tlak, na Kamenim si ale vylámal zuby Mena, trestný kop Rubéna Navarra olízl břevno. Na druhé straně skvěle zneškodnil Costanzo střelu Eduarda Costy. Po změně stran to vypadalo, že Sarriegi fauloval ve vápně Luise Garcíu, ale penalta se nekopala. Sudí to Sarriegimu sečetl až o deset minut později, když ho vyloučil po zákroku na Tamuda. Hosté zvedli hlavu, Lopo však střílel vedle, De La Peňovu střelu zdálky vyrazil Costanzo, stejně jako zazářil i proti v další šanci holohlavého hostujícího playmakera. V nastaveném čase ještě nevyužil velkou šanci domácí Aloisi.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele