29. kolo
22.03.2006 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Celta Vigo 1:0

Alavés si připsal v boji o záchranu důležité vítězství proti Celtě Vigo. Tři minuty před koncem dal jediný gól z penalty Aloisi. První šanci měl hostující Baiano ale po centru Lequiho hlavičkoval jen slabě do míst kde stál Bonano. Domácí odpověděli trestným kopem Neného, ten našel hlavu Bodipa, ale skvěle se uvedl gólman Pinto. Další možnost přišla až v závěru poločasu, ale Aloisi trefil hlavou břevno. Po změně stran nejprve netrefil dobře hlavou míč domácí Edu Alonso. Když už se zdálo, že zápas skončí bez branek, fauloval ve vápně Angel Andersona a Aloisi proměnil pokutový kop.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele