23. kolo
12.02.2006 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Celta Vigo - Villarreal CF 1:0

Celta potvrdila těžce vybojovaným vítězstvím nad Villarrealem pozici v první pětce, právě Villarrealu se vzdálila na čtyři body. Vše rozhodla Baianem proměněná penalta. Hostům stále chyběl zraněný Román Riquelme. Hosté začali lépe, trestný kop Rogera však šel vedle, tu samou standardní situaci chytil Sennovi domácí gólman Pinto. Za domácí pálil mimo Angel. Po centru Arruabarreny střílel vedle hostující Forlán, na druhé straně fauloval Gonzalo ve vápně Silvu a Baiano z penalty poslal domácí tým do vedení. V druhé půli Villarreal dominoval, ale branku nevstřelil. Z trestného kopu pálil vedle Forlán, trestňák Rogera byl zablokován. Stejně dopadl i střelecký pokus José Mariho po centru Héctora Fonta. V nastaveném časem odvrátil střelu domácího Oubiňi na brankové čáře Senna, v další akci střílel nad Núňez.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele