5. kolo
25.09.2005 21:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Celta Vigo - Sevilla FC 2:1

Celta Vigo porazila Sevillu a vybojovala zpět první příčku ligové tabulky. K triumfu je nastartoval Baiano už v první minutě zápasu. Celta vyhrála čtyři z pěti duelů a přísší víkend jede na půdu dalšího nováčka z Cádizu. Už v úvodní minutě poslal Nunez přizemní centr před branku a Baiano svým čtvrtým gólem v sezoně, vstřelným po 41 sekundách otevřel skóre. Náskok Viga zvýšil Oubina, kterému nabyl do šance Iriney a domácí záložník prostřelil Palopa zásahem na přední tyč. Pro Sevillu mohlo být ještě hůře, ale Nunez hlavičkoval po Angelově centru mimo. Tlak domácích pokračoval, Silvovu ránu musel zblokovat gólman Palop. Po změně stran zvedla Sevilla hlavu, svou první šanci Kanouté zahodil střelou vedle branky, tu druhou z penalty po faulu Contrerase na Kanoutého proměnil. Vyrovnat mohl Kepa, ale zamířil těsně vedle branky.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele