21. kolo
29.01.2006 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Celta Vigo - Real Madrid 1:2

Real dále potvrzuje vzestup pod novým koučem Carem, gólově se rozstřílel Robinho. V základní sestavě královského klubu nastoupila stoperská dvojice Helguera s Ramosem, v záloze Gravesen. Do zápasu vlétl s nadšením odchovanec Realu nyní ve službách Celty Núňéz, už v první minutě dal gól, ale sudí jej pro faul neuznal. I v další šanci byl Núňez, ale tísněn Roberto Carlosem pálil mimo. Sám před Casillasem se ocitl Canobbio, ale gólman Realu situaci vyřešil. Celta tlačila, Sergio našel Lequiho, ale ten pozdravil jen tribuny. Hosté vytěžili gól z první šance, když Baptista přihrál Robinhovi a mladý Brazilec prostřelil Pinta. Real zpřesnil a vyrovnal hru. Další šanci mělo opět Vigo, centrovaný míč našel ve vápně Javiho Guerrera, ale opět se vyznamenal Casillas. Do jeho rukavic hlavičkoval po trestném kopu i Jorge. Po svižné akci na pravé straně se míč dostával k Baptistovi, ale ten na něj nedosáhl.

Celta vyrovnala po centru Angela, když přesně hlavičkoval Lequi. Poločas završil dobrým pokusem zdálky, ale těsně nad Gravesen. Druhá půle se obešla dlouho bez šancí, ta první byla gólová a Real šel zpět do vedení. Baptista vysunul na levém křídle Robinha, jeho přízemní střelu Pinto vyrazil jen k dobíhajícímu Cicinhovi a ten snadno dorazil míč do sítě. Cicinho si na pravé straně velmi dobře rozuměl s Beckhamem, více než často hrál ofenzivější roli než Angličan. Kopec smůly měla Celta na pomezí 70. minuty. Střela Silvy se odrazila do tyče, od ní do Casillase a ten ji zachytil možná až za brankovou čarou. O sekundy později trefil po rohu tyč i Javi Guerrero. Dělovka Roberto Carlose byla ztečována, na druhé straně se o břevno otřel centr Gustavo Lópeze. Poslední zákrok měl Pinto, když zneškodnil pokus Robinha po akci Gutiho a Cassana.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (241)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Venku řádíme, navíc na Balaídos nám to v posledních letech jde

Reagovat
HOST*Mára

když budete hrát jako s Cadizem tak 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby zase nebyl nějaký blbě písklý gól, jako na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem si nějak zvykl, že letos hráváme proti dvanácti

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Mari

jj, tak y bych to tak tipoval a uz by mohl hrat i Cassano od začátku a aspoň jeden z těch dvou by tam šouplnul.

Reagovat
antimadrista

2:0

Reagovat
Mr.Jindros

Opět výhra Realu o jednu branku.

Reagovat
HOST*

nelez jim do prdelky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak správně napsal eFotbal, "tři body proti Seville a Cádizu byly výsledkem čehosi nad plán". V prvním případě to musel zařídit skvělý Zizou, podruhé trestňáky. Jasně nám chybí góly hrotového hráče. Ronaldo Celtu asi nestihne, takže jsem pro Cassana. Dále je třeba ze sestavy vyšoupnout Gravesena a nahradit ho daleko platnějším Ramosem. Stopeři Pavón - Helguera, Mejía se mi moc nelíbil.

4-1-4-1: Iker - Cicinho Pavón Helguera Carlos - Ramos - Beckham Zidane Guti Robinho - Cassano.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano lone striker? to teda nevím......

Reagovat
HOST*yarda

Guti ani Pavón hrát nebudou...

Reagovat
HOST*merengues

Já ale psal sestavu na Vigo.

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
HOST*RM

Zidane a Baptista.

Reagovat
HOST*RM

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, žánej útočník se ještě nechytí..

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si nás kritizuje kto chce, ako chce, aj keď sa nedarí, dôležité je vyhrávať. A bilancia posledných zápasov je nasledovná :

4 zápasy = 4 výhry, skóre 12:3, strelci viacerí, podľa mňa super. Priemer 3 gúoly na zápas, to je zas ten starý dobrý Real. A efektná hra príde tiež, cesta je nastúpená dobre, už to chce len trocha času. Je to dobré, teraz máme doma Betis a dáme im tak 2-3:0, o tom sa nebudeme ani baviť.

HALA MADRID.

Reagovat
HOST*yarda

Nepodceňuj Betis Každopádně je dobře, že střílí góly více hráčů a to ještě nehraje Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

..a Raúl

Reagovat
Xavi

Vazquer optimista jako vždy. Ovšem měli by jste si přát ať vyhrajete třeba 1:0 , ale ať už je to konečně nějakej koncert. Myslím, že vyhrajete, ale herně to bude pořád to samé + jestli se vám nepovedou standartky, tak bych to viděl i na překvapivou plichtičku. Ale spíš vyhrajete, protože Betis se bude soustředit spíš na ligu...

Reagovat
antimadrista

Celta Celta Celta

Reagovat
HOST*yarda

Ty si jí natáhni na sebe o odpal na týden do Boubína. Oni tě ty roupy přejdou (zmrznou)

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika 4-1-4-1, akorát bez Gutiho, takže Helguera se z toho místy asi pos... Taky mohl hrát Cassano místo Baptisty. Cicinho není 100% a bude se šetřit na Celtu, stejně jako Woody, Paco a Guti, kteří nejsou vůbec nominováni .... Teď mě napadlo, to je nás fakt tak málo, že máme mít na lavičce jen 5 hráčů? Béčko nehraje, tak by se ještě hodili Arbeloa s Juradem. Nic nepodcenit, Betis to, zdá se, bere vážně

Iker - Diogo Sergio Mejía Bravo - Helguera - Becks Baptista Zizou Robinho - Soldado.

Reagovat
Xavi

Škoda, že je Oliveira zraněnej, protože z té Vaší obrany by si udělal trhací kalendář!

Reagovat
HOST*yarda

Hrál proti nám na podzim a nic moc nepředved, takže bych si tak jistej nebyl

Reagovat
antimadrista

Jistý je jedno, tři body si neodvezete, a jestli jo, tak mám po tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

A mluvíš o koze (Betis) nebo o voze (Celta)

Reagovat
HOST*Mára

napsal,že si neodvezete tak co myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si raději nemyslím nic

Reagovat
HOST*yarda

Takže máš po tiketu, škoda, mohl ses zeptat, mně tip na výsledek, jako jeden z mála, přesně vyšel

Reagovat
HOST*RM

1:0

Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Hala Madrid! Je to tam! Robinho další gól Do semifinále zatím ještě Espaňol (ten chci!) a Marchena se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

u nás nedohráno, Carlos v 8 min červená a po golu Villy někdo trefil pomezního

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně chlapci, děláte nám radost

Včera to bylo jasně pod kontrolou, Betis měl jen dvě gólovky (Joaquín, Robert), ale od toho je tam Iker. Obranná hra celkem šlape, i když López Caro nakonec vyměkl a na kraje obrany postavil oba Brazilce. Už hodně dlouho hraje dobře Ramos, který má výskok jako Legolas, když skáče na obří slony. Jednou bude lepším hlavičkářem než Hierro V poháru máme proti prvoligistům čtyři čistá konta v řadě, což já osobně nepamatuju a tímto apeluju na zdejší obdivovatele historie Realu Madrid, jestli náhodou nemají informaci, kdy se tak stalo naposledy

Gutiho místo hrál dle očekávání Baptista, u kterého se musím zastavit. Nebylo by fér ho kritizovat za malou aktivitu zrovna v tomto zápase, když hrál trochu víc zezadu. Ale mám ten pocit, že po Raúlovi převzal roli "pan nenápadný", protože z našich ofenzivních hráčů bývá pravidelně nejméně vidět. To byla v posledních letech specialita našeho kapitána. Cassano byl naopak vidět hodně, s míčem si rozumí a hlavně překvapil velmi dobrým pohybem. Raúl s Cassanem je konkurence, kterou Baptista nemůže zvládnout. A než ho někomu potupně prodávat za 5 mega, tak bych spíš zkusil výměnu. Měl by ještě Wenger zájem? Baptista + 5 za Ashleyho

Ještě jednou mě někdo může pobavit s tím, že Robinho není rychlej Z Varely a Melliho tam dělal blbce a je jasně vidět, že pokud ho obránci nezdvojí, tak mají smůlu. Robinho dal za Real sedmý soutěžní gól, v tomto kalendářním roce čtvrtý a tímto tempem míří k velmi pěkným patnácti Hrál parádně.

Pochvalu ještě zaslouží Zidane s Helguerou. Becks se na trochu útočnější pozici dostává častěji k nebezpečnému zakončení, ale vůbec si s tím neví rady. Ani netrefí bránu

Hlavní strůjci postupu: Ramos, Cassano, Robinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovoril som to? Začína to naberať obrátky, inak začína byť už aj dosť stabilizovaná zostava, takže to je ďalšie plus. Vidím to na nedeľu takto:

Casillas

Cicinho, Ramos, Helguera, Carlos

Gravesen, Guti

Beckham, Zidane, Robinho

Cassano.

Tip : 0:2

A k Baptistovi : Wenger záujem už potvrdil, Henry zasa potvrdil záujem o Barcu. Z toho vyplýva aj záujem Chelsey o Eto´a, ktorý som tu nedávno spomínal. Každopádne Baptista podľa mňa na základ teraz asi nemá, ale je to ideálny prvý náhradník, pretože predsa len kvality tam sú. Asi by som si ho zatiaľ nechal, uvidíme. Pre nás je maximálne dôležité mať veľa alternatív, inak nemôžeme konkurovať.

Reagovat
smazaný uživatel

...a ešte sa mi veľmi páči zmena Zidanovho postu, konečne hraje futbal, idane MUSÍ byť tzv. voľný hráč. Vtedy je geniálny.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, hraje výborně. Dokonce dal i nějaké góly. Bude to moc zajímavé, až se Raúl uzdraví. Becks napravo, Robinho nalevo, Ronie na hrotu a zůstávají nám dvě místa! Gutiho hodně potřebujeme, Zidana taky ...... a ještě je tu Cassano. Kdo ostrouhá?

Se sestavou až na jednu výjimku souhlasím. Do zálohy bych dal Ramose a na stopera Pavóna nebo Woodyho (snad aspoň jeden bude moct). Gravesenovi to pořád nejde, ale jestli nemá přijít adekvátní náhrada, tak má smůlu a nikam nepůjde!

Reagovat
HOST*yarda

Asi nepůjde, zbývají čtyři dny do konce ledna a všude ticho po pěšině... Ale naposledy ani moc nefauloval, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde, mě hlavně štve, že ze všech záložníků většinou vybojuje nejméně míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramos ako štít to je môj sen Navyše stopérska dvojica Pavon, Helguera si vcelku rozumie a ako som už viackrát písal, defenzívny stred Pavon, Helguera, Ramos by sa mi veľmi páčil. To je dobrý návrh čo si napísal. No a Zidane stred zálohy a voľný hráč , to je pre mňa jasné. Len tých Španielov tam mám jaksi pomenej

Reagovat
HOST*yarda

Výskok jako Legolas

Reagovat
HOST*

vy vyhrajete v poháru a můžete se pos... Robinho je oproti Ronniemu a C.Ronaldovi pomalejší

Reagovat
HOST*yarda

Ale to říkáš jen ty, závistivý anonym

Reagovat
HOST*yarda

Přerušená odveta Copa del Rey mezi Valencií a Deportivem bude pokračovat od 44.minuty prvního poločasu, kdy došlo ke zranění pomezního a přerušení zápasu. Přesné datum ještě není známo.

Reagovat
HOST*yarda

Hrát se bude bez diváků...

Reagovat
HOST*RM

Kdy se losuje další soupeř?

Doufám v Espanyol.

Reagovat
HOST*yarda

Toť otázka, musí se ještě odehrát odveta mezi Barcelonou a Zaragozou a dohrát Valencia-Depor. Možná příští pátek? Já doufám taky v Espaňol, ale tutově dostaneme někoho jiného... Ale pokud chceme myslet na celkové vítězství, musíme porazit kohokoli

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Barcu

Reagovat
HOST*Mára

to budeš brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě ne, ale bulet začne až po tom dvojzápase

Reagovat
smazaný uživatel

A budete hrať vôbec v ďalšom kole?

Reagovat
smazaný uživatel

potopena

Reagovat
HOST*

1:2 Real-Goly zaridi Robino a Zizu nebo Beko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by ma zaujímalo, kto by chcel Capella za trénera po tom, čo zverejnil svoje požiadavky ohľadom kádra:

chce 160 mil. eur na nákup trojice Adriano, Ibrahimovič, Gerrard.

Ak mám byť úprimný, tak moc sa mi to neľúbi. Príchod Gerrarda by asi odpísal Gutiho a to nehovorím o tom, že zo španielskeho mužstva by nebolo už vôbec nič. Hral by asi iba Iker , Ramos a možno Raúl. Toto nie, to sa mi fakt nechce páčiť.

Som za to, aby prišiel hráč z tejto trojky, ale IBA JEDEN, nie všetci, pre mňa v poradí :

Ibrahimovič, Adriano........Gerrard.

Reagovat
Xavi

Já pořád nechapu, proč chcete kupovat útočníky? Defenzivní záložníci jak z Ementálu a vy pořád útočníci, útočníci... Pro Vás by byl nejlepší Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi tým, že Real keď nedá za zápas aspoň 2 - 3 góly, tak sa hovorí, že je v kríze...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dobře, ale to neni jenom o tom, jestli budete mít 4 špičkový útočníky... Když vás každej trochu lepší soupeř přehraje a zatlačí, tak je vám Adriano na ho... ( však ty víš co )

Reagovat
HOST*yarda

Tak losování Copa del Rey už dneska, stejně jako losování kvalifikace ME. Je zajímavé, že na AS je už od rána vylosováno Espaňol - Real

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem snad před týdnem někde viděl, že se má hrát 1. a 8.2., ale to se asi nestíhá

Reagovat
HOST*yarda

Kvůli těm zdrženým zápasům asi těžko. Ledy by fakt nalosovali Espaňol s Realem...

Reagovat
HOST*yarda

Ronaldo má nastoupit 5.února proti Espaňolu, Raúl má být, podle vlastních slov, fit asi tak za měsíc. Jinak jsou už snad zdraví Salgado, Pavón, García a snad i Woodgate. Guti nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je zase Gutimu?

Reagovat
HOST*yarda

Vyvrklej kotník...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, lebo som niekde čítal, že štvorka Ronaldo, García, Salgado, Guti trénuje a možno bude hrať aj v Celte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, máš pravdu, teď jsem to ověřoval, nicméně Ronalda bych nechal až na Espaňol, víme, jak to dopadlo, když chtěl hrát nedoléčený proti Barceloně...

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, nech to radšej ešte nechá oddýchnuť.

Reagovat
HOST*yarda

Abych reagoval na Vasqueze stran Capella: Myslím si, že ne, dokud se Carovi daří tak jak doposavad (čili výsledky a hlavně zlepšený přístup). Beztak jsou půlka z toho kecy novin.

Jinak se už na více místech objevil zájem Realu o středního záložníka Gaga (Boca Juniors, Argentina, 19), takže možná v létě, kdy má přijít ještě jeden střední záložník, takže nás zřejmě opustí García nebo Gravesen, nebo oba...

Xavi má s útočníky pravdu, koupil bych maximálně jednoho, ale pořádného. Všichni vědí jakého. Jinak asi levého obránce a to by bylo vše: 2 střední záložníky, 1 levý krajňas, 1 DOBRÝ hrot. Trenéra zatím ne...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak možná budeme mít ještě dvě Clásica navíc, neboť:

Espaňol - Valencia nebo Deport a

Real - Zaragoza nebo Barcelona

To budou diskuse...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to aby sme hrali čím skôr, pokým sme v laufe. Jednoznačný signál pre " zásobovanie " : Gravesena nepúšťať!!! Treba ho teraz každé ráno poriadne nas.ať, budiť ho o polnoci, nechať ho vyhladovať ......a potom pustiť na ihrisko s povelom: "hľadaj Ronaldinha, hľadaj"

Reagovat
HOST*RM

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se vůbec hraje finále? Doufám, že někde blízko, ať je únava co nejmenší

Reagovat
HOST*yarda

Až 12.dubna...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale KDE?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, možná v rámci spravedlnosti někde, kde nehraje ani jeden z finalistů, takže ani Mestalla ani Bernabéu

Reagovat
HOST*antimadrista

Chtěl si říct..ani Nou Camp že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
antimadrista

To bude váš konec

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som zaregistroval výsledok prvého zápasu, t. j. Zaragoza - Barca 4:2. Takže je to v suchu, treba do Barcelony navoziť plné autá cimentu, nech to Zaragoza dobre zabetónuje a je to. Na nás jej potom už neostanú sily..

Chlapci z Barcy budú asi pri odvete pekne nervózni asi by si mali letecky dopraviť z Egypta flusmajstra, lebo neviem - neviem....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Real

Mohl by mi prosim vás někdo napsat odkazy na internetové stránky, kde jsou dobré fotbalové zprávy? Kromě Eurofotbalu? Předem diky.

Reagovat
smazaný uživatel

efotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

tam píšou nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Čo keby sme kúpili Torresa? Atletico ho núka záujemcom...To by som si vedel predstaviť. Mohol by pokračovať v sľapajách Raula - aj ten chcel hrať najprv za Atletico, a teraz je hviezda Realu. Mali by sme útok Raúl, Torres, Cassano, Soldado, Ronaldo.. dobré..

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
smazaný uživatel

A to už prečo? Skrz Adriana? Aby sme naňho mali prachy?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší 60 za Adriana než 40 za Torrese... Adriano má výkyvy jen kvůli zranění, Torres i bez nich...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci ani jednoho. Za 40 máme Lugana, Colea a Gaga

Reagovat
smazaný uživatel

Lugana má už skoro Milán, už proto, že jako každý Uruguayec jse zpoloviny Ital. Ronaldo za pár let skončí a my musíme mít bijce na hrot. A lepší není...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres řekl, že k vám nidky nepůjde, není to bezpáteřnák jako třeba Figo...

Reagovat
HOST*yarda

...nebo Luis Enrique?

Reagovat
smazaný uživatel

Real si nic jiného nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, samozřejmě Figo je bezpáteřňák, kdyžto Luis Enrique je vzor slušnosti a pravý Katalánec (ač se narodil v Asturii) Typický dvojitý metr v podání culos

Reagovat
smazaný uživatel

Je zvláštní, že když jsme o tehdy ještě radši do závorky napsal, jak to myslím ,ež si to stejěn nepochopil, jseš orpavdu tak hloupý?

Reagovat
HOST*yarda

Možná se mi to zdá, ale v poslední době celkem plácáš nesmysly o zoufalé snaze dokázat mou nasranost / hloupost aj. ani nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nic nedokazuju, ono to začíná být zřetelný fakt. Bohužel, některé tvé příspěvky dokazují buď orpavdu hloupost, nebo hraní si na blba, já jsem se dřív přikláněl k druhé možnsoti, ale dnes to už opravdu začíná zavánět troškou nižším IQ...promiň.

Reagovat
HOST*yarda

Dobře, tak mi ty chytrý a neomylný vysvětli, jakýže je rozdíl mezi Figem a L.Enriquem, když oba hráli jak za Real, tak za Barcelonu... Ta tvoje snaha se mění spíš v posedlost...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu zase! Oěpt si nepochoppil, na co jsme vlastně narážel, takže: narážka na to, že Enrique není katalánec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte obligátne zostavička a tip na nedeľu / inak Galaxie sport posunula prenos a dáva Pamplona -Betis / :

tip 0:2

góly: Cassano, Ramos

zostava :

Casillas - Cicinho, Ramos, Helguera, Carlos - Gravesen, Guti - Beckham, Zidane, Robinho - Cassano. Čiže nič výnimočné. Ak by nehral Guti, myslím, že stopéra zahrá Helguera, Mejía / Woodgate - vraj už môže / a štíta Gravesen, Ramos. Ale to asi nie, vonku to bude chcieť v strede istotu, Ramos bude stopér a Guti má smolu - musí hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Salgado za Cicinha bych to viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Gravesen určitě nebude hrát s Ramosem. To by tam raději dal Baptistu. A Gravesen hraje možná naposledy, přestupní termín končí

Reagovat
smazaný uživatel

Tím jsem nechtěl říct, že odchází, ale že ho LC stavěl úmyslně, aby dal pokoj

Reagovat
HOST*yarda

Valencia - Depor se bude hrát 1.2. od 22h za zavřenými dveřmi tj.bez diváků

Reagovat
antimadrista

Když se valencijští neumějí chovat..

Reagovat
HOST*yarda

Ještěže vaši fanoušci nikoho tou prasečí hlavou netrefili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Figo by si nic jiného nezasloužil, kéžby mu tu hlavu rozbili.

A své rádoby promluvy do duše si můžeš nechat, očekával bych něco se stylu "s někým, kdo přeje druhému zranění, se nebavím" takže ani nemusíš reagovat.

Reagovat
HOST*yarda

Na toto v tom případě jen tři slova: "Jdi do prdele"

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho co napsal Vazquez, tak 4 2 3 1. jj,

Reagovat
smazaný uživatel

My sme takí variabilní, že niekedy to nevie nikto, ani tréner.

Reagovat
HOST*yarda

Rozhodně vedle sebe (či mírně za sebou) bude hrát osvědčená dvojka Zidane - Guti. Jsem zvědav na útočníka - jestli vychcaný Cassano nebo přímý Baptista

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to něco mezi 4-2-3-1 a 4-1-4-1, Guti je takový levoboček.

Reagovat
smazaný uživatel

takze presne to co som chcel. jeden def. zaloznik a vedla neho hrac, ktory bude jak branit , tak utocit. och rominho, si dobry

Reagovat
HOST*yarda

A všichni z tohoto fora ti s hlubokou úctou políbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že na oficiálnej stránke zostavu veľakrát uvádzajú ako 4 - 4 - 2. Ako napr. aj teraz vo Vigu.

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Cobeño, Cicinho, Diogo, Woodgate, Ramos, Mejía, Pavón, Carlos, Bravo, Gravesen, Helguera, Beckham, Robinho, Guti, Zidane, Baptista, Cassano.

Reagovat
HOST*Šigy

Celta 0:3 Real Madrid

Reagovat
HOST*PUYOL

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo jestli to někde dávaj???

Reagovat
HOST*Potty

CANAL+

Reagovat
HOST*

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho - 0:1

Reagovat
HOST*Potty

gooooooooooooooooooooool

1:2 Cicinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff s odřenýma ušima ale tři body jsou doma a jdem na 3.místo škoda že barca neklopýtla, ale Mallorca byla tragická

Reagovat
HOST*yarda

A pro jistotu jim ještě vyloučili hráče

Reagovat
HOST*

A co vy klikaři,zase jste měli štěstí,ten balon tam skákal po čáře,takový štěstí máte jenom vy My jsme vyhráli s přehledem

Reagovat
HOST*yarda

Nad čajíčkama z Mallorcy by vyhrálo i naše béčko

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

A? Jste snad lepší než my? NEbo co tím chceš říct? Že jsme neporazli i silnější soupeře? Ztrácíte 13 bodů..

Reagovat
HOST*yarda

Ano tvůj náskokový talisman. Ale nechceš srovnávat Celtu a Mallorcu, žene?

Reagovat
smazaný uživatel

NAprosto jasné vyloučení, směješ se sám sobě, když reaguješ na něco, co jsi neviděl...

Reagovat
HOST*yarda

Možná neviděl, ale číst ještě umím. Smál jsem se pouze tomu, že proti Barceloně jsou ta vyloučení nápadně častá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a co mají dělat, dkyž jsou naši hráči na tak vysoké úrovni a soupeři nestíhají?

Reagovat
HOST*PvD

OK, souhlasim. Měl jít ven ještě jeden za faul na Ronaldinha ale Ronaldinho měl o chvíli pozdějc taky dostat červenou!!! Co ty na to???

Reagovat
smazaný uživatel

Nevfím bohužel, co si myslíš, ale ať by si klidně šel, zápas byl po Guiylho golu rozhodnutý, Ronadlinho stejně nci nehrál a chybí proti Atleticu taky...

Reagovat
HOST*Hubinho

Robinho je bůh zachvíli za pár let bude sahat po zlatym míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho ještě jeden nebo dva

Reagovat
HOST*

MESSI A ROBINHO??JAGUAR A TRABANT!!!:))))))

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam chybu

Reagovat
HOST*host1

sám jseš duševní trabant...ale to musíš bejt fakt ve formě ...jinak spíš duševní velorex

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Robinho, Cicinho

A jde se dál

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva, vyhráli jsme. Ale chtělo by to zpátky Ronalda. Střelecky je to zatím pořád trápení a hroťák už nedal gól ani nepamatuju

Reagovat
HOST*Ole

a čo tak do Realu kúpiť takého Kaká z AC Milan?namiesto Zidaneho by bol najlepšia posila ako tvorca hry.Milanu by som dal poriadne melouny+hráča k tomu.Ešťe by mohli kúpiť kvalitného lavého beka,def. drsňáka do stredu pola a na hrot napr. Adriano,alebo Ibrahimovič.čo vy nato?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt myslis, ze ac preda Kakaa? nepreda. ved nie su blby a davat zanho az nadnormalne velke sumy je blbost.

su aj ini hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím že je to blbost, AC by ho asi stejně neprodalo (tak za 50 mega ) a to bych za něj stejně nedal...kupme raději Ballacka

Reagovat
HOST*yarda

Dva hráče do středu pole, levý krajňas, hrot se zárukou. Kaká je sen, který pominul už před třemi lety

Reagovat
HOST*yarda

tj. Gago + ?, Ashley Cole, Adriano a Ballack zadarmo...

Reagovat
HOST*

Jžiž Adriana vám nedaj,ty seš jak malej jarda

Reagovat
HOST*yarda

Já jsem velkej Yarda

Reagovat
HOST*Ole

Adriano može isť do Realu výmenou za Ronalda+suma.Treba sa zbaviť starich hráčov a skúsiť kúpiť Cr. Ronalda,Robbena,Gerrarda,Adriana.ja by som osobne najviac bral Gerrarda a Adriana a jedneho z dvojice Cristiano,Robben a pustil preč Raúla,Beckhama,Salgada a dalších staršich hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Dali sme v posledných 6 zápasoch 16 gólov, t. j. 2,66 na zápas. A hrali sme aj ťažké zápasy / Sevilla, Vigo /. Všetky zápasy sme vyhrali, tak neviem teraz o akom streleckom trápení to hovoríš.

Reagovat
smazaný uživatel

2,66 gólu na zápas je pěkné, Ale vem, že jsme ve 2 zápasech dali 4. Vím, že se nedá čekat, že budeme kažného soupeře válcovat 4:0, ale musíš uznat, že nikdo jiný z útočníků zdaleka nedosahuje jeho kvalit. Pak nechápu, co lidi vidí na Zlatanovi. Podle mě se do Realu vůbec nehodí. Kličkařů tam máme dost, potřebujem nějakého řezníka na hrot, co má dobrej výběr místa a dobrou efektivitu. A Zlatan není ten, kdo dává za Juve nejvíc gólů. Proto bych viděl posily (Adriano, Ballack, A. Cole). A sestava by mohla být. Cole,Hellguera,Woody,Cicinho- Ramos-Robiho,Ballack,Guti-Ronaldo, Adriano

Reagovat
smazaný uživatel

To nezní špatně. Ramos si s Gutim rozumí, Ballack by střílel góly. Robinho zleva, ale chybí mi tam někdo napravo. Joaquín by se nám strašně hodil, dával by centry před bránu, umí se i vecpat do zakončení. Robinho zůstane definitivně nalevo, protože se mu pak líp zakončuje pravačkou, on tam není na rozdíl od Beckse kvůli přihrávce, ale kvůli koncovce. Pokud se ušetří na Ballackovi, tak je příchod Adriana možný, ale já bych dal raději peníze do Fabregase, Gerrarda, Alonsa nebo Lugana (na údajnou dohodu s AC moc nevěřím). Hlavně nějaká alternativa za Gutiho, který je pro nás momentálně absolutně klíčovým hráčem.

S těmi hroťáky máš pravdu. Baptistovi to tam nepadá, zatímco Ronie = 0,7 gólu na zápas. Tím v žádném případě netvrdím, že za 3 zápasy dáme s Ronaldem o 2 góly víc, zase je dají jiní hráči, ale s ním jsme jasně nebezpečnější a hlavně se tam pořád někdo promenáduje před brankou soupeře. Baptista je podhrot, často se stahuje a bojuje o míče, což je chyba. Na druhou stranu Robinho hraje líp bez Ronalda

Jinak se mi moc líbí spolupráce Cicinho - Beckham, ale až tam bude někdo méně týmový než Becks, tak si Cici asi tolik nezaútočí

Reagovat
smazaný uživatel

S tim tvrzením, že Robinho hraje líp bez Ronalda bych počkal až Ronie začne hrát. Je pravda že ted hraje líp a více zakončuje. Jeho vykonnost šla ale celkově nahoru a není divu vzhledem k těm tahanicím okolo přestupu, když měl dost dlouhou treninkovou pauzu. A to že dává víc gólů je asi dost tim, že není moc komu dopředu přihrát.A tedy zakončuje sám dost z dálky, což se mu ted daří, ale nelze čekat, že tak bude dávat góly každý 2. zápas. S tim pravym záložníkem to je problém, ale pokud chcem hrát 4-1-3-2, tak není moc jiná možnost. Cicinho si holt hodně zaběhá

Reagovat
HOST*

Jestli veris na dohodu Lugana s AC nebo ne je jedno. Za to vsechno muze Leonardo, pokud vis kdo to je a co dela. Ten je v tom a tim padem Lugano urcite do Milana dorazi. Kaka mel taky nejruznejsi nabidky od vsech a nakonec sel "jen" za 10 mega do Milana. Taky to zaridil Leonardo a jednalo se dokonce o stejny jihoamericky klub

Reagovat
HOST*yarda

Toť otázka, jestli by se Joaquín hodil, protože Beckhama ze hřiště nikdo nestáhne a mít vedle sebe (za sebou) Cicinha a Joaquína, tak by tam byla stejná díra jako je dneska na levé straně A na co pořád Lugana? Spíš fakt dva střední záložníky mě by se líbil Gago a Alonso, zadáčo Ballacka, Colea nalevo a dopředu mastného Adriana. K nezaplacení

Reagovat
HOST*

Ja nevim, kde porad na to chodite, ale proc by mel Adriano chodit do Realu? Jak jste na to prisli? Nebo Lugano. Vzdyt Real uz neni par let v kurzu. Proc by pousteli nejlepsiho hrace k vam? A Ballacka taky nemate jisteho. Pokud vim, tak je to letni priorita Morattiho. V soucasnosti se s muze inter o nej s vama poprat...

Reagovat
smazaný uživatel

No je tady známa jistá úchylka...

Reagovat
HOST*Ole

poprát?Inter ani zdaleka neodahuje takú finančnú silu akú ma Real,takže hoooodne ťežko

Reagovat
HOST*

aby ses jeste nakonec nedivil

Reagovat
HOST*yarda

A čím je v kurzu Inter, he? Zkus nějaký úspěch, protože já si až na dávný pohár UEFA fakt na nic nevzpomínám a to je Inter v Itálii můj oblíbený...

Reagovat
smazaný uživatel

To není vysvětlení, proč by tam šel...

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba pro změnu prostředí? Ve Španělsku se nehraje tak takticky, má tam víc krajanů, atd.

Reagovat
HOST*empty

nejradeji bych v dresu realu videl Gerrarda, takovy jako on by se neztratil...

Reagovat
smazaný uživatel

No a ja zasa Lamparda

Reagovat
smazaný uživatel

Stále nemáme lídra obrany. Woodgate jím není, protože je neustále zraněný a jestli to takhle půjde dál, tak to silně zavání rozvázáním kontraktu, nejlépe hned v létě. Ramos je moc mladý a s Helguerou se od příští sezony počítá jako s kvalitním náhradníkem na lavičku. Pavón je dobrý čtvrtý stoper, nic víc. Tak proto Lugano, jeden z nejlepších stoperů, co budou v létě k mání.

Reagovat
HOST*RM

Napadlo mne ještě několik velice slušných, kteří by stáli za optání: Coloccini, Andrade, Luciu, možná Cordoba. Co myslíš?

Reagovat
HOST*yarda

Druhý a třetí jsou OK. A Andrade by byl možná i k mání. Lucio se obávám, že ne. A Córdobu zas nepustí Inter se Samuelem se dobře doplňují... Ale Lugano by byl asi nej. I když stopeři se asi kupovat nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

A nemohol by hrať stopéra ten Nemec, čo ho stále Mourinho nechce pustiť? Myslím, že sa volá Huth. Ževraj je veľmi dobrý, dokonca je už reprezentant.

Reagovat
smazaný uživatel

K Zlatanovi len toľko : je vysoký, výborne si kryje loptu, je tvrdý a vie konať nepredvídavo. To je myslím až dosť. Ak nie on, tak dakme tomu, že teda Adriano. Aj keď ja osobne si myslím, že do útoku potrebujeme hráča, ktorý buď dokáže dobre podržať loptu alebo má "veľké pľúca". Alebo obe. Taký typ ako má Chelsea v Drogbovi. Lebo typické hroty máme tri / Ronaldo, Soldado, Cassano / a behavý útočník?

Čo sa týka ľavej obrany , podľa mňa perspektívnejší hráč ako Cole, čo sa týka aj aktivity smerom dopredu, aj obrovského potenciálu, je Bastian Schweinsteiger. A navyše je lacnejší.

Pravú zálohu je zbytočné meniť pretože Beckham podporovaný zozadu Cicinhom resp. Salgadom je skoro ideálna kombinácia.

Alternatívu ku Gutimu by som asi hľadal, to je fakt, ale v Španielsku.

No a tvorivý záložník, neviem, Ballack by pravdepodobne hral na mieste, ktoré teraz patrí Zidanovi a o ktoré sa bude uchádzať aj Raúl. Takže neviem, či vôbec.

Angažovaním Schweinsteigera alebo jemu podobného typu by sme vyriešili ľavú obranu, ľavú zálohu pre prípad , žeby Robinho prebral Zidanove úlohy a musel sa ťahať aj viac do streu a konieckoncov Bastiana som videl hrať už aj na mieste Gutiho, príp. v strede. A nie zle. Hovorím, to by bola kúpa s veľkým K.

Reagovat
HOST*yarda

Cassano není rozhodně hrot... A Ibrahimoviče do Realu fakt ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Schweinsteiger není obránce, ale záložník (RM, LM, CM). V obraně občas zaskakuje, ale o spolehlivosti Colea si může nechat zdát. Navíc Arsenal možná přistoupí na výměnu Cole - Baptista, čímž zabijeme dvě mouchy jednou ranou, protože Julio se nějak nemůže chytit a taky hraje na přeplněném místě. A Schweinsteiger by rozhodně nebyl levnější, když s ním Bayern počítá jako s nástupcem Ballacka. S Becksem souhlasím, ten asi ještě sezonu vydrží a pokryje Cicinhovy výlety. Stejně tak s tím, že střední záložník by měl být Španěl, výběr je široký. Zlatan je výborný hráč, dal myslím jen 3 góly v Sérii A a přesto je čtvrtým nejlépe hodnoceným hráčem ligy. To je velká vizitka! Ale na co by nám byl? 20 branek za sezonu nedá a tzv. "přicmrndávačů" máme v útoku dost (Raúl, Robinho, teď vlastně i Zizou, Cassano - to není hrot a stále ještě Baptista).

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko to teraz aj nejako zvlášť komentovať: vyhrávame / už 6.x za sebou/ , strieľame dosť gólov, stabilizovali sme zostavu, darí sa nám... už len aby ta "trapná" Barca začalo konečne strácať body. No, snáď keď ich ta Zaragoza vyšupne z poháru, potom to pôjde..

Reagovat
HOST*yarda

To právě nepujde, páč budou hrát míň zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Možno to už nebude až také dôležité, nakoľko náš káder je teraz dosť široký. V podstate keď Lopez drží kostru tímu, tak stále môže meniť min. 3-4 hráčov .

Reagovat
smazaný uživatel

Kde a halvně KDY Barca ztratila body?

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, dobře, už mlčím.

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, škoda že, stejně jako minulou sezónu, přicházíte pravděpodobně s křížkem po funuse.

Reagovat
antimadrista

To nechápu, kde začala ztrácet body?

Reagovat
HOST*yarda

len aby ta... neznamená "že už začala ztrácet". Ta mládež už neumí ani slovensky, hrůza

Reagovat
HOST*Mára

Ty vole takovejch šancí Celta,byli jasně lepší,ani nevíte jak ste vyhráli zaslouženej výsledek by byl 4:2

Reagovat
HOST*yarda

Tak se chvilku tři froté ručníkem, ať vychladneš, ono to přejde... Minule jsme měli vyhrát zase my, ale to nikdo z culos z pochopitelných důvodů ani necekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď je to naopak, tak co?

BTw, ten gol byl i námi dost probíraný minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Není potřeba umět každé nářečí.

Reagovat
HOST*yarda

Ještěže sem nechodí Rominho

Reagovat
HOST*antimadrista

...nářečí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo za 10

Reagovat
HOST*Ole

za 100 bodov vidím to sedlácke nárečie čo sa používa asi pár kilometrov na západ od Bielych Karpát.

Reagovat
HOST*yarda

Ano tak maximálně od Bílých Karpat po Jihlavu, ale dál ne A nezkoušej se vykroutit z toho, že vaše materínská reč není nářečí čj, protože je

Reagovat
HOST*Ole

a nie je to naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

chudackovia

Reagovat
smazaný uživatel

Nevydržel.

Reagovat
smazaný uživatel

za 20

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, jiri, neviem ci si myslis, ze to je az taka sranda. skor by som povedal trapna a uboha sranda. smiat sa vie kazdy. a budem si o tom mysliet svoje. kazdopadne od kyslika je primitivita uz bezna vec, od teba ma to sklamalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt my primitivové máme štěstí, že se tu nacházejí takoví geniové, kde bychom byli nebýt takových sucharů jako ty...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tvoja inteligencia to tak ci tak nepochopi, je zbytocne sa o tom bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

No jediný, kdo tady NĚCO nepochopil, si byl ty se svou podrážděnou reakcí.

Reagovat
smazaný uživatel

moja reakcia bola ok. tym svoju blbost neospravedlnis. aj ked samozrejme napises, ze ti to je jedno. ako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ale nic nesnažím ospravedlnit, to si asi špatně četl...

ZAreagoval si jako typický suchar.

Reagovat
smazaný uživatel

nikto ale ani nepsal, ze si to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teĎ to zkusím po tvojem:

"a nikdo nenapsal, že ty jsi napsal že já napsal".

Reagovat
smazaný uživatel

nevydrzel

Reagovat
smazaný uživatel

Á tady někdo nepochopil, kdy se co používá...ale tak dobrý...

(mi to trošku připomíná jeden díl Přátel (tuším devátá či desátá serie) a Joeyho poksuo používání uvozovek)

Reagovat
smazaný uživatel

a tady nekto nepochopil proc sem to napsal

Reagovat
smazaný uživatel

No asi proto, že tě to odemě nasralo a tak si to chtěl zkusit taky, bohužel (nebo bohudík?) ti chybí ještě to načasování...

Ale to se třeba časem dostaví.

Reagovat
smazaný uživatel

sem rad, ze potvrdzudejes, ze si to nepochopl. esteze tam mas to asi

Reagovat
smazaný uživatel

ASI nechápeš, že si (z tebe) dělám srandu, ale co bych čekal po tom výstupu nahoře...

Reagovat
smazaný uživatel

trapna vyhovorka

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak jsme to podle tebe myslel vážně, no tomu sám nevěříš.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, uz cakam len tvoj prispevok ako sa skvele bavis a ja som suchar. to je este trapnejsia vyhovorka

Reagovat
smazaný uživatel

Tka suchar bohužel jsi (stačí se pdoívat an tvou reakci, když se fcbéčko něčemu zasmál), baví se nad tím teď asi každý...

Reagovat
smazaný uživatel

delal si snad nejaku anketu?

a keby to bola pravda tak to nic neznamena. inak som rad, ze si to doteraz nepochopil. stale cakam na prispevok , ktory som popisal vyssie.

Reagovat
smazaný uživatel

No narážkou na anketu si se opět předvedl...

A znamená to to, že se všichni smějou a třeba já vím proč...

Reagovat
smazaný uživatel

moj prispevok bol stylizovany tak, aby si nemal co namietat.

ale to by si musel vediet citat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ty lépe stylizovat...

Reagovat
smazaný uživatel

ako som pisal, nemas co namietat. smola.

zarazejici je ta tva reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Zarážející jen pro URČITÉ jedince...třeba časem pochopíš a už tě nebude všechno zarážet.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dneska si uz raz nepochopil. dokonca nevies ani citat. to je spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsme pochopil všechno, jak jistě každý, kdo si to přečte (teda krom tebe samozřejmě ) uvidí...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ty si suchar. uz ani nevies o com rozpravam.

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt neví, co to znamená "suchar"

Tak leto už je teda něco...to leccos vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

a opat nepochopil, preco som to napisal.

Reagovat
smazaný uživatel

ty iz fakt nechapes srande a ironii

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ty nechápeš význam slova "suchar" což si definitřivně potvrdil, žádná ironie noa sranda ti to nezachrání, nehledě an to, že zrovna tobě ta slova nikdo věřit nebude.

Rominho, ty bys mohl být pscholog, bys každému zvyšoval sebevědomí...

Reagovat
smazaný uživatel

ja chapem vyznam slova velmi dobre, ty evidentne nechapes o co sa tu snazim. hold. mozna ti to za chvili dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

No rominho, ač se to snažíš zakecat hezky, tak už to jaksi není možné..., ledaže bys smazal ten svůj příspěvek, těšilo mě.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna keby si sa pozrel do zrkadla by si pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

sem rad, ze uz neodpisujes. asi si to konecne pochopil.hovoril som hned na zaciatku, ze to s tebou nema niekedy cenu

Reagovat
HOST*xx

ale no,ale no,dako ťa tu nemajú v láske Roman-Rominho hahahaa

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty nevies kolko ma barcelona v tyme hracov bez pasu eu.

http://www.profutbal.sk/spravy/?id=31010&forum=show

Reagovat
smazaný uživatel

nad tebou sa fakt nemusis vzrusovat. timb, etoo, barca ti napisali svoje v danom clanku.

Reagovat
HOST*xx

jasne,ved ked su to prevažne tvoje nicki,ale nad chudakom ako ty,ktorého som prevalcoval v diskusii sa nebudem zaoberať.vidno,že ťa tu celkom fajn valcuje aj Dr.Kyslík,takže si najdi na diskusiu seberovních a nie lepších.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.profutbal.sk/clanok31010.htm

nech si to kazdy precita sam a utvori si na teba nazor.

moje nicky to nie su a dokazuje to ip adresa. ak mas nejaky dokaz , ze su tak ho sem daj. ja dokaz o tom, ze ty menis nicky mam. musel by som sice pohladat davnu diskusiu , ale v pohode ak chces ju pohladam a dam ju sem, aby si videl system ipadresi, v ktorych si sa osral. Mimochodom, na hlavnej stranke je tema la liga a je tam ta anketa Robinho vs. MEssi, tak si to chod precitat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

že by se Barcelona loučila s pohárem ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele