30. kolo
26.03.2006 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Celta Vigo - RCD Mallorca 2:0

Celta Vigo si snadno poradila s Mallorkou, o výhře rozhodla zkraje první půle. Poté ubrala na tempu, nepřesní hosté však odpovědět nedokázali. Ostrované měli první šanci, Arango přeskočil José Enriqueho, ale hlavičkoval nad. Před druhou brankou nahrál Canobbio Baianovi a Prats vyrážel na roh. Další střelecký pokus Prats opět jen vyrazil a volný Contreras poslal zblízka domácí do vedení. Celta dominovala, pokus José Enriqueho opět na roh likvidoval Prats, po pasu De Riddera na Baiano a přesném Brazilcově zakončení kapituloval podruhé. Do poločasu už jen dvakrát zahrozili hosté. Arango ale pálil těsně mimo, Tuniho možnost Pinto kryl.

Do druhé půli vlétlo Vigo s novým elánem, Canobbiův oblouček skončil těsně vedle branky, po centru Núňeze hlavičkoval Silva a opět musel zasahovat Prats. Po přízemním centr Angela Silva jen těsně minul míč před poloodkrytou brankou. Na druhé straně odrazil Pinto na roh střelu Doniho. Mallorca se snažila, na rohy vyhrála 11:3, do gólových šancí se ale moc nedostávala. Domácí gólman Pinto ještě musel řešit hlavičku Víctora Casadesúse, před druhou brankou přihrál do tisíciprocentní šance Irineymu Silva, ale Brazilec trefil jen nohu obránce. Poslední slovo měl Baiano, ale jeho pokus obrana zblokovala.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele