26. kolo
05.03.2006 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Celta Vigo - CA Osasuna 2:0

Celta se díky výhře nad Pamplonou příblížila svému soupeři v tabulce a tím i případné LM. Ztrácejí na ní již jen pouhý bod. První gól dali Galicijci už v páté minuty, kdy se zdálky trefil do pravého růžku Elíovy branky Baiano. Osasuna ale držela krok, Valdo ale střílel mimo, po uvolnění od Muňoze Puňal z voleje nad. Na druhé straně dvakrát neuspěl stoper Sergio, obrovskou šanci spálil Baiano, když v dobré pozici vypálil těsně vedle. V poslední šanci první půle zakončoval nad Miloševič. V druhé půli nejprve střílel zdálky nad hostující Muňoz, dvě pološance nevyužil domácí De Rider. Po sedmdesáti minutách Celta potvrdila své vítězství. Canobbio naběhl do vápna a překonal Elíu. Osasuně nebyl přán ani čestný úspěch. Střídající Raúl García hlavičkoval mimo, stejně se vedlo i Miloševičovi i Webó.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele