3. kolo
18.09.2005 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Cádiz CF - Villarreal CF 1:1

Cádiz remizoval s Villarrealem a hosté se propadli až na předposlední příčku tabulky. Dynamický Jonathan Sesma zařídil domácím brzké vedení, ale jeho gól nebyl uznán pro ofsajdové postavení hráče. Po centr De Quintany hlavičkoval Oli, ale Viera jeho slabý pokus v pohodě měl, stejně jako zneškodnil i Oliho nebezpečný trestný kop. Na druhé straně šla mimo branku hlavička José Mariho. Další šanci už útočník Villarrealu proměnil, když využil nedůrazného bránění domácí obrany. O chvilku předtím ještě pálil domácí Abraham Paz, ale Viera vytáhl výbroný zákrok. V druhé půli hosté, jimž chyběl Forlán, ohrozili domácí branku jen jednou, i když ji José Mari vlastně netrefil. Cádiz měl více šancí, ale Sesma ani De Quintana už výhru netrefili.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele