38. kolo
13.05.2006 20:00 CET
5 : 0
(1:0)

Reportáž

Cádiz CF - Málaga CF 5:0

V derby se utkali dva sestupující týmy, větší chuť hrát prokázal v posledních minutách domácí Cádiz. Dlouho byl výsledek těsný, po hodině hry se ale hosté sesypali. Za Málagu nastoupil mladíček Saúl, ten nahrál Hidalgovi, ale jeho střela branku minula. Cádiz otevřel skóre z první šance. Enrique přihrával a Pavoni rozvlnil síť. Hosté kousali, ale Alexis Ruano hlavičkoval vedle. Po půlhodině hry minul branku i domácí Sesma, Berizzovu hlavičku zlikvidoval Arnau. Málaga měla šance i v druhé půli. Alexisovu hlavu Armando měl, Gerardo pálil mimo, Saúl minul centrovaný míč. Pak začal Arnau lovit balony ze sítě. Nejprve hostující obraně utekl Sesma, o dvě minuty později Sesma Arnaua přeloboval. Čtvrtý gól přidal Estoyanoff, pátý Mirosavljevič.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele