31. kolo
02.04.2006 17:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

CA Osasuna - Getafe CF 0:4

Šokující výsledek se zrodil v utkání mezi Osasunou Pamplona a Getafe, hosté vyhráli o 4 branky! Přitom baskové začali dobře, po centru Mohy hlavičkoval vedle Webó, Miloševičův pokus zdálky chytil gólman Luis, stejně jako další možnost Kamerunce Webó. Po 19 minutách chyběla větší přesnost střely i Puňalovi. Getafe dali gól z první šance. Po rohu Vivara Dorada vyskočil nejvýše Paunovič a překonal Ricarda. Pamplona v tu chvíly vypadla z rytmu, Gavilán svou šanci ještě neproměnil, zato Vivar Dorado zkraje pokutového území už ano a hosté vedli o dvě branky. Ten samý hráč se brzo poté pokusil o sólový průnik, ale nezvládl koncovku. Osm minut po přestávce využil nedůrazné domácí obrany Paunovič když se trefil levačkou ze střední vzdálenosti. Osasuna se snažila alespoň snížit, ale doplácela na žalostnou koncovku, naopak po centru Gavilána ještě zvýšil střelecky disponovaný bek Pernía.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele