11. kolo
26.10.2005 20:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - Athletic Bilbao 3:2

Osasuna porazila v baskickém derby gólem v nastaveném čase Bilbao a je senzačně lídrem ligy. Hosté se naopak propadají do čím dál tím větší krize a jsou jasně poslední. Na pohodě Bilbau nepřidává zranění Etxeberríi, po dalším se teprve rozehrává Llorente. Premiéru si tak odbyl 19letý útočník Danobeltia. Domácím zase chyběl bek Izquierdo. Osasuna začal náporem, Romeo ale hlavičkoval vedle. Hosté hrozili ze standardních situací. Po Yesteho centru zakončoval nepřesně Tiko, další akce už byla gólová. Urzáiz hlavičkoval do tyče a Gurpegi zblízka dokopl míč do branky. Pamplona dala vyrovnávající gól do šatny. Z dálky napřáhl Raúl García a Aranzubía se jen podíval. Po necelé hodině hry, se po akci Raúla Garcíi prosadil hlavou Miloševič a domácí vedli. Bilbao soupeře přitlačilo, Llorente trefil tyč. Deset minut před koncem srovnal Iraola a bylo velice sporné, zda míč přešel přes brankovou čáru. Poslední slovo měli domácí, když se trefil Webó a vynesl svůj tým na vrchol tabulky.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele