5. kolo
24.09.2005 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Getafe CF 0:1

V malém madridském derby se střetli Atlétiko s Getafe a vzhledem k posledním výsledků obou týmů není výhra hostí až takovým překvapením. O dělbě bodů rozhodl Pernía a to ve chvíli, kdy už hosté dohrávali bez vyloučeného Maria Cotela. Getafe začali bez bázně, po pravém křídle dvakrát utekl Cotelo, jednou ze střel trefil branku, ale Leo Franco byl připravený. Na druhé straně vysunul do šance Torres Kežmana, Luis však ošemetnou situaci před svou brankou vyřešil. Po centru Petrova napálil Kežman míč těsně vedle tyče. Po změně stran opět vyzkoušel Luisovu pozornost Petrov. Getafe kontrovali nebezpečným centrem Riki, který však obrana však odvrátila. Po potyčce s Petrovem byl vyloučen Mario Cotelo, ale hosty to nezastavilo, po trestném kopu Perníi zakončoval Gavilán jen tešně nad. Rozhodující trefu zaznamenal až trestným kopem na bližší tyč Pernía. Skóre už nezměnil ani pokus Maxiho.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele